Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Akustikkbehandling

Primacoustic RX7 DF

Primacoustic RX7 DF har 5 graders vinkling nedover, slik at den passer om monitorene må plasseres over en meterbro på en mikser, eller lignende.Forenklet sagt kan man si at Recoilene frigjør høyttalerens lydpåvirkning i rommet den står i.

Vår pris: kr 2 420
Mer info
Primacoustic RX5 HF

Primacoustic RX5 HF er et unikt produkt for å eliminere forstyrrende resonans mellom studiomonitorer og stativet eller platen monitoren er satt på. Forenklet sagt kan man si at Recoilene frigjør høyttalerens lydpåvirkning i rommet den står i.

Vår pris: kr 2 175
Mer info
Adam Hall Pad Eco 01 - Monitor Isolation Pad

Adam Hall Pad Eco 01 isolasjon-pads gir alle monitorer et lite lydmessig løft. Vibrasjoner som naturlig oppstår dersom man plasserer sine studiomonitorer rett på en flate, vil reduseres kraftig når man bruker pad’ene.

Vår pris: kr 265
Mer info
Primacoustic London Kit 12A (grå)

London 12A Kit'et er en lekker og effektiv løsning for akustisk behandling av kontrollrom og lignende. Primacoustics glassfiber plater er blant markedets beste løsninger rent lydmessig!

Vår pris: kr 10 135
Mer info
Clearsonic Sorber S5-2

Clearsonic´s S5-2 er en meget smart løsning som et alternativ til såkalte reflexion-filtre. Systemet består av to hengslede sorber-paneler på 167 x 60 cm, med praktiske bærehåndtak. Man plasserer det enkelt rundt opptakskilden og ett, to eller tre slike S5-2 paneler kan utgjøre et meget godt "opptaksrom".

Vår pris: kr 2 495
Mer info
Clearsonic ISO Pac F

ISO Pac F er en meget effektiv løsning som gjør det mulig å ta opp eksempelvis vokal i et rom med andre instrumenter, eller hvor opptaksrom og kontrollrom må dele plass. I tillegg gir den et godt akustisk utgangspunkt for selve opptaket.

Vår pris: kr 18 495
Mer info
IsoAcoustics ISO-L8R130 - Small

Det er ofte et problem å få plassert monitorene korrekt, særlig om man sitter ved en vanlig skrivepult. Utover at høyttalerne står for lavt, så overføres også vibrasjoner fra bordplaten, noe som forvrenger lydbildet. Med ISOAcoustics LR8 slår man to fluer i en smekk og får strammet opp på lyden.

Vår pris: kr 1 040
Mer info
Primacoustic Broadway Broadband 60x122

Få kontroll på akustikken i ditt lytterom, kontrollrom eller innspillingsrom med produkter fra Primacoustic. Broadway Broadband er det beste på markedet inn akustikk plater og med et utseende som gjør seg godt på veggen

Vår pris: kr 7 430
Mer info
Santander