Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Akustiske strengeinstr.

Yamaha C40 II Matte

Dette er en av Norges mest solgte nybegynner gitar. Den er god å spille på og har fin og jevn klang. C40 er en av Yamahas rimligste gitarer i full størrelse, samtidig som kvaliteten er suveren Yamaha kvalitet.

Vår pris: kr 1 335
Mer info
Taylor Big Baby Taylor BBT

Taylor Big Baby Taylor Passer fint på alt fra strumming til fingerspill. Med et høykvalitets sitkagranlokk har man en suveren grunnlyd og kan la treverket i sarg og bunn farge lyden. BigBaby leveres med Taylor gig bag.

Vår pris: kr 4 790
Mer info
Taylor 510e - 2016

Taylor 500-series kan skilte med flere unike designfunksjoner inkludert en litt kortere 24-7/8-tommers skala lengde og en V-carve hals med en slotted headstock. Resultatet er en ekstremt lettspilt gitar med mindre spenn i strengene, som gjør bendingene til en lek og passer utmerket til de syngende akkord klimprerne.

Vår pris: kr 24 950
Mer info
Taylor 114e - 2016

Taylor´s populære Grand Auditorium kropp finnes nå også i 100 serien. 100% Taylor utseende og feel, i en rimelig prisklasse. Taylor ES2 pickupsystem lar deg spre lyden ut i forsterker. Gitaren har heltre Sitka granlokk og laminat sapele sider og bunn.

Vår pris: kr 7 190
Mer info
Taylor 514ce-FM LTD

Den meget sjeldne og slående vakre flamme-mahoganyen i sarg og bunn tilfører gitaren et spesielt og ekslusivt utseende. En Siktagran topp med Adriondack spruce CV bracing, booster gitarens volum og generell fylde uten å ofre klarhet og definisjon.

Vår pris: kr 27 168 kr 24 990
Mer info
Fender CD-60CE Sunburst

Akustisk / Dreadnought med cutaway, grantopp, sider og bunn av nato, natohals med gripebrett av rosentre og Fishman Isys III pickupsystem med innebygd tuner.

Vår pris: kr 2 459
Mer info
Taylor K24ce

Taylor er kjent for å lage de beste Koa-modellene på markedet. Både utseendemessig og lydmessig er dette en av de beste gitarene på markedet. Kort oppsummert får du en av de beste gitarene på markedet både når det gjelder utseende, spillbarhet, mikrofonsystem og lyd.

Vår pris: kr 46 999
Mer info
Yamaha CGX 102

CGX102 kombinerer den fantastiske tonen fra CG102 med den ekstra fleksibiliteten en forsterker gir.Den er utstyrt med Yamaha-designet pickup og forforsterker (system N68) som leverer et svært naturlig forsterket lydbilde.

Vår pris: kr 3 099
Mer info
Santander