Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Bagger / kofferter

SKB-SC18 Softcase til dreadnought

Soft case som passer de fleste dreadnought-gitarer og tilbyr en fantastisk beskyttelse. Baggen har samme robuste innside som gitarkassene fra SKB, men med stilen og portabiliteten til en gig bag.

Vår pris: kr 1 175
Mer info
Ritter RGP5-C BSG til 4/4 klassisk gitar

RGP5-C-BSG er laget av høykvalitets, vannavvisende polyester med 20 mm polstring (15 mm med tykk polstring og 5 mm med mykt skum) og en reflekterende RITTER ™ logo på forsiden sørger for ekstra trafikksikkerhet på kveldstid.

Vår pris: kr 595
Mer info
Ritter RGP5-D-NBK til dreadnought

RGP5-D-NBK er laget av høykvalitets, vannavvisende polyester med 20 mm polstring (15 mm med tykk polstring og 5 mm med mykt skum) og en reflekterende RITTER ™ logo på forsiden sørger for ekstra trafikksikkerhet på kveldstid.

Vår pris: kr 630
Mer info
Ritter RGP8-E-BKW til el.gitar

Den ergonomisk designede korsryggstøtten samt polstrede setebeltestropper og ekstra polstring i ryggplaten legger grunnlaget for komfortabel transport av instrumentet, og de integrerte lommene gir plass til dine noter, plektere og pedaler. Dobbel beskyttelse for bridge og headstock.

Vår pris: kr 995
Mer info
Ritter RGS7-B-MGB til El.bass

RGS7-B-MGB er en polstret instrument bag med et subtilt og ekslusivt utseende, 28mm polstret beskyttelse (20 mm tykk polstring, 5 mm mykt skum og 3 mm myk plysj), laget av høykvalitets vannavvisende polyester. Slående design i moteriktig farge med anti-slitasje i fotplaten.

Vår pris: kr 815
Mer info
Ritter RGS7-D-MGB til dreadnought

RITTERSESSION™ er laget med tanke på de som foretrekker en mer avslappet stil når instrumentene skal fraktes rundt. Materialene har et litt mer naturlig utseende som sørger for en uformell og avslappet stemning.

Vår pris: kr 875
Mer info
Ritter RDS7-S02 Deluxe trommestikke bag

Bærehåndtak i røff bagasjestil gir et solid og komfortabelt grep, mens en solid lærimitært beskyttelse over glidlåsene og kraftige sømmer sørger for å gi baggen ekstra lang levetid. 2 store utvendige og 11 innvendige lommer!

Vår pris: kr 785
Mer info
Ritter RGP8-D-BKW til dreadnought

RGP8-D-BKW er en polstret instrument bag med et subtilt og ekslusivt utseende, 33mm polstret beskyttelse (20 mm tykk polstring, 10 mm mykt skum og 3 mm myk plysj), laget av høykvalitets vannavvisende polyester. Slående design i moteriktig farge med anti-slitasje i fotplaten.

Vår pris: kr 1 075
Mer info
Santander