Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Effektpedaler/pedalbrett

Electro-Harmonix Nano Big Muff Pi

Velkjent Distortion/Sustain effektpedal fra Electro Harmoix i et nytt, mindre chassis. Electro Harmonix Nano Big Muff Pi fungerer, og låter akkurat som den klassiske Electro Harmonix Big Muff Pi, forskjellen er at Nano Big Muff Pi er krympet ned til et nytt og kompakt Nano chassis.

Vår pris: kr 705
Mer info
Boss GT-1

Uansett hvor du skal spille, gir GT-1 deg den proffe gitarlyden du trenger. Prosessoren er super-portabel og svært enkel i bruk. GT-1 har den samme kraftige lydmotoren som kjennetegner BOSS GT-serien, og gir deg tilgang på et bredt utvalg av de fineste forsterkerne og effektene som finnes.

Vår pris: kr 1 989
Mer info
Boss BB-1X : Bass Driver

Den moderne løsningen for den moderne bassist Pedalen fremstår som mer enn en alminnelig kompaktpedal til bass. BB-1X er mer som en preamp – et avgjørende komponent i det å lage kvalitetslyd.

Vår pris: kr 1 460
Mer info
Source Audio Aftershock Bass Distortion

Aftershock gir deg 3 forskjellige bassvreng karakteristikker som spenner fra low-end crunch, naturlig og smooth overdrive til full-on fuzz Tube leverer en subtil, men kraftig vintage røroverdrive med en fin jevn breakup og masse trøkk. Heavy tilbyr en intens germanium vreng med masse bunn og fres.

Vår pris: kr 1 495
Mer info
Electro-Harmonix Holy Grail Nano

Klassisk reverb pedal i mindre utgave.Mindre men eksakt utgave av den klasiske romklangspedalen. Når du aktiverer denne, vil du spørre deg selv: "Hvordan fikk de Notre Dame ned i en så liten pedal..?"

Vår pris: kr 1 159
Mer info
Boss ODB-3 Bass OverDrive

Bidrar til å jevne ut nivået på spillet ditt ved å fjerne unødige høye toner, som når du benytter slap-teknikker eller annet. Ratio og Threshold kontroller gir nøyaktige justeringsmuligheter.

Vår pris: kr 1 039
Mer info
Source Audio L.A. Lady Overdrive

Selv om den er liten, har LA Lady Drive tre forskjellige kretser som gir deg tonnevis med vreng. Classic-modus leverer den ettertraktede kompromissløse "Marshall i en boks" tonen, hvor du får alt fra fet og subtil vreng til skrikende sololyd. Velg Smooth modus for en fyldig og juicy vreng som minner deg om Mesa Boogie.

Vår pris: kr 1 495
Mer info
Source Audio Nemesis Delay

Nemesis Delay er kulminasjonen av tre år med intens forskning, lytting og prosjektering. Drevet av en lidenskap for storhet, har målet vært å skape en delaypedal som er kompakt, kraftig og enkel i bruk med uovertruffen tone, fleksibilitet og stil. Nemesis har 24 forskjellige effektmotore!

Vår pris: kr 2 999
Mer info
Santander