Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

El-gitar / bass

Schecter Demon 7 FloydRose Crimson Burst

Schecter Demon 7 med Floyd Rose er siste tilskudd på stammen av fantastiske instrumenter hvor kvalitet og pris ikke går på bekostning av hverandre. Her får du en meget lettspilt hals med karbontrussrod for ekstra stabilitet.

Vår pris: kr 6 195 kr 4 795
Mer info
Gibson Explorer 2016 - Ebony

Mahognikroppen på Gibson Explorer 2016 T leverer en feit og punchy lyd, noe som kommer til uttrykk gjennom en 496R Hot Ceramic og en 500T Super Ceramic-humbucker som begge både flekker tenner og viser muskler

Vår pris: kr 10 799
Mer info
Woodo GS2 Ebony 7-string Deluxe

GS2 setter standarden for den moderne 7-strengeren! Gitaren har 5 lags gjennomgående hals for utrolig sustain og stabilitet og er dessuten utstyrt med en heftig Lundgren M7 humbucker i bridge posisjon, som gir ekstrem thigth bunn, punchy mids og definert strengeseperasjon.

Vår pris: kr 8 999
Mer info
Squier Classic Vibe Strat '50s, Maple, SHM

Squier Classic Vibe Strat '50s leveres med en vakker høyglanset polyester lakk finish med gyllen-farget gripebrett og hals, som minner om de klassiske modellene fra 50 tallet. Classic Vibe Stratocaster 50 er laget av or med hals og gripebrett i lønn.

Vår pris: kr 4 739
Mer info
Fender American Elite Strat RW Sky Burst

Fender's beste Stock Strat pr. dags dato! Utvendig har Fender American Elite Stratocaster det tradisjonelle strat utseende, men under panseret skjuler det seg en helt ny type gitar tilpasset det 21.århundret. Med over et dusin nye innovasjoner, gir hver gitar deg en eksepsjonell følelse og allsidig lyd fra første øyeblikk.

Vår pris: kr 18 999 kr 17 307
Mer info
Gretsch G5422TDCG Electromatic - White

El-gitar med kropp av lønn, lønnehals med gripebrett av palisander, lisensiert Bigsby B60 Vibrato og 2 x FilterTron-pickups. Gretsch ble grunnlagt i New York av den tyske immigranten Friedrich Gretsch allerede i 1883.

Vår pris: kr 10 599
Mer info
Schecter C-6 Plus Vintage Sunburst

Schecter C-6 Plus er en lekker gitar som gir deg det klassiske Schecter designet i en meget prisgunstig pakke. Her har du et topp valg av gitar hvis du er ute etter kvalitet, utseende og følelse til en bra pris.

Vår pris: kr 4 295 kr 3 185
Mer info
Spector Legend 4 Classic -Black Cherry Gloss

Legend 4 Classic tilbyr det ettertraktede Spector NS-designet til en pris som ikke skremmer vettet av bassister på jakt etter et high-end instrument. Den ekstremt behagelige og ergonmomisk utformede kroppen er laget av lønn med en vakker figurert lønnetopp.

Vår pris: kr 7 995 kr 5 999
Mer info
Santander