Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Gitarrekvisita

Taylor Hygro-Thermometer,Big Digit

Taylor Hygro-Thermometer som viser deg riktig luftfuktighet i rommet der du har dine gitarer. Det anbefales for gitarer at det er fra 40-60% fuktighet. Er det under dette så kan treverket tørke inn og skade gitaren. En fint viktig verktøy fra Taylor. Viser temperaturen i fahrenheit og celsius.

Vår pris: kr 405
Mer info
Line 6 Relay G10

Trådløst instrumentsystem bestående av en Jack Plug-sender og kompakt mottaker. Oppladbar sender med opp til 8 timers bruk. Å spille gitar skal være enkelt, også når man spiller trådløst

Vår pris: kr 1 639
Mer info
Adam Hall SGS 017 - Fotskammel

En fotskammel er et hendig hjelpemiddel og verktøy for alle gitarister som spiller klassisk gitar. Fotskammelen plasseres under venstre ben slik at høyde og vinkel på gitaren faller naturlig i sittende spillestilling. Legges enkelt sammen og plasseres i bag eller etui.

Vår pris: kr 115
Mer info
Taylor Black Suede Logo Guitar Strap

Gitarreim fra Taylor i semsket skinn. Brodert logo. Reimen er myk fra første stund, som forsikrer at den er svært behagelig å ha på. Semsket skinn forsikrer på samme tid at reimen ikke sklir.

Vår pris: kr 465
Mer info
Palmer Pan 01 Pro

Passiv DI-boks fra Palmer, med firmaets patenterte og egenutviklede isolasjonstrafo. En passiv DI-boks blir ikke bedre enn dette. I studio eller på scenen; - en sann problemløser, og ikke minst en D.I. som ikke farger eller degraderer lyden i instrumentet ditt

Vår pris: kr 1 145
Mer info
Radial X-Amp

Radial Engineering har med X-Amp laget et glimrende verktøy for gitarister som jobber mye i studio. X-Amp boksen tar ditt balanserte signal, og konverterer det til normalt gitar-signal slik at gitarforsterkeren opplever signalet på samme måte som den opplever det når du kobler gitaren direkte.

Vår pris: kr 2 500
Mer info
Shubb C1 Stålstrengs Capo, Nikkel

Capo for akustisk og elektrisk gita utmerker seg ved å okkupere svært lite plass, så de ikke sitter i veien for hånden din. Capoen har også en justerbar skruemekanisme som gjør det mulig for gitaristen å selv stille inn capoens trykk på strengene i forhold til strengetykkelse, stemming, personlig smak osv

Vår pris: kr 259
Mer info
Taylor Guitar Stand wood

Nydelig gitarstativ produsert i sapele/mahogni. Stativet har Taylorlogo som er inngravert ved hjelp av laser, fyldig finish og gummiputer for å beskytte gitaren din.

Vår pris: kr 795
Mer info
Santander