Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Kabler

Fender CS 3m jack/jack Tweed

Fender Custom Shop Performance-seriens kabler er trukket med stoff. Kablene er perfekte for deg som også vil at kablene skal se flotte ut, i tillegg til at lyden er bra.

Vår pris: kr 165
Mer info
Adam Hall MMF-0300 - 5 Star Series

Mikrofonkabel kabel med XLR-XLR NEUTRIK © -kontakter. 5 Star Series gir deg beste kvalitet i alle ledd. Den svært fleksible kabelen har oksygenfri kobber i skjerm og ledere innkapslet i slitesterk PVC

Vår pris: kr 280
Mer info
Adam Hall BVV-0300 - 4 Star Series

De prisgunstige kablene i 4 Star Series leveres med REAN-kontakter som regnes som de beste pluggene på markedet i den litt rimeligere prisklassen. Denne kabalen skiller seg ut ved å være svært slitesterk med kvalitets-plugger.

Vår pris: kr 145
Mer info
Vovox Link Direct S350 XLR/XLR

Fantastisk kabel for å hente ut det beste fra din favorittmikrofon! Du kan virkelig høre forskjellen!!

Vår pris: kr 850
Mer info
Adam Hall MMF-0250 - Krystal Edition

Denne OCC kabelen er spesielt laget for tyske Adam Hall. Kabelen har en ekstrem høy renhetsgrad i kobberstrukturen sammenlignet med vanlige OFC mikrofon kobberkabel. Adam Hall Krystal OCC mikrofonkabel har 2 x 0,22 mm² indre ledere og flettet skjerming

Vår pris: kr 130
Mer info
Vovox Sonorus protect A350 jack/jack

Nyhet! Sonorus serien fra Vovox er den optimale kabel for overføring av lyd. Du tror det ikke før du hører det..!!

Vår pris: kr 1 095
Mer info
Adam Hall IRP-0600SP - 6 Star Series

The Rolling Stones ® instrumentkabel har et tverrsnitt på 0,22 mm ², for å oppnå høy kvalitets overføring. Kabelen har dobbel skjerming (kobberspiral og aluminiumskjerm) Og er utstyrt med "skreddersydde" NEUTRIK ® -kontakter med gullbelagte kontakter og Neutrik Silent plugg.

Vår pris: kr 555
Mer info
Adam Hall S225SS-0500 - 5 Star Series

Ferdig høyttalerkabel med Neutrik Speakon NL 2 FC kontakter og den svært fleksible og velprøvde KLS225S kabelen. Denne kabelen tåler høy utgangseffekt. 2 x 2.5 mm² (2 ledere)

Vår pris: kr 425
Mer info
Santander