Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Keyboard / Piano

Yamaha Montage 6

Om du er en av de mange som virkelig verdsetter lydene fra DX og Motif-serien vil du elske Montage. Montage legger med sin Motion Coltron Synthesis Engine til enda et nivå av kontroll.

Vår pris: kr 27 899
Mer info
Roland JD-Xi Limited Edition Red

JD-Xi er en liten og rimelig synth med en imponerende stor analog synthmotor, Rolands berømte SuperNATURAL synthlyder og med massevis av kreative muligheter. Dette kompakte instrumentet har 37 minitangenter og leverer fete og fyldige analoge lyder

Vår pris: kr 5 449
Mer info
Yamaha Reface CS

Med den legendariske Yamaha Control Synthesizer-serien som ble innført i 1976, ble det skapt musikkhistorie i form av musikk skrevet av bl.a. Vangelis, Stevie Wonder og Michael Jackson. Raface CS tilbyr enkel betjening og kreativ lyd med enorm dynamikk. Den polyfoniske tone generatoren med 8 stemmer og 5 typer oscillatorer

Vår pris: kr 3 689
Mer info
Roland TR-09

Den legendariske TR-909 lyden i håndflaten din TR-909s påvirkning på musikken kan fremdeles høres –og føles– mer enn tre tiår etter at den ble lansert. Nå er 909 lyden tilgjengelig i form av TR-09, en del av Roland Boutique Series.

Vår pris: kr 4 649
Mer info
Roland FP-30-BK

Har du drømt om et piano i hjemmet ditt, men mangler plass eller budsjett til et fullskala instrument? Nå er ventetiden over. Det prisgunstige FP-30 gir deg Rolands anerkjente lyd, følelse og moderne funksjoner – i et 88-tangenters instrument av høyeste kvalitet.

Vår pris: kr 6 199
Mer info
Nord Stage 2 EX 88

Nord Stage 2 EX oppdaterer Nord's flaggskipserie med 1 GB minne til Nord's Piano-bibliotek med 5 flygler, 7 pianoer, 11 el-pianoer, clavinet, cembalo og et betydelig forbedret Nord Sample-bibliotek - inkludert nye strykere. kor og folkeinstrumenter.

Vår pris: kr 29 499
Mer info
Roland JU-06

JU-06 er en limitert, autentisk gjenskaping av den ikoniske Juno-106, som ofte beskrives som en av de siste store synthene i den analoge æraen. Juno-106 ble raskt en favoritt for mange, takket være sine varme lyder og den umiddelbare tilgangen på å editere disse.

Vår pris: kr 3 555 kr 2 999
Mer info
Roland JP-08

Den legendariske synthesizeren Jupiter-8 er tilbake – i et begrenset antall moduler, på størrelse med en bok. Som en del av Roland Boutique series, handler JP-08 om hands-on kontroll, og den ikoniske Jupiter-lyden. Med 36 knapper og slidere hentet fra originalens frontpanel.

Vår pris: kr 4 669 kr 3 899
Mer info
Santander