Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Mikrofoner

Beyerdynamic TG V90r

Flaggskipet i beyerdynamics Touring Gear serie! Idealet bygger på den gamle M500 klassikeren som var elsket av så mange vokalister. Den er selvfølgelig en nytolkning for å oppnå høyest mulig driftsikkerhet.

Vår pris: kr 4 990 kr 2 995
Mer info
Miktek CV4

Rørmikrofon bygget for hånd i Nashville, med multikarakteristikk, AMI BT4 trafo og Telefunken EF800 rør (new old stock).

Vår pris: kr 13 495
Mer info
LD Systems U508 HHD

U500® serien ble utviklet i Tyskland for å gi deg profesjonell teknologi og lydkvalitet til en overkommelig pris. Systemene har en imponerende ytelse og høy pålitelighet, som helt sikkert overgår forventningene dine.

Vår pris: kr 3 295
Mer info
LD Systems D1017 SET

Komplett sett med 7 mikrofoner for trommer. Fantastisk mye for pengene! Når budsjettet er lavt,så gir dette settet mulighet for full oppmikking av trommer med en absolutt godkjent lydkvalitet. Spesielt i forhold til pris.

Vår pris: kr 2 095
Mer info
Telefunken AR51

Enestående rørbasert stormebra mikrofon basert på Ela M 251 I tråd med de kjente klassiske Telefunken rørmikrofoner er Ar51 bygget med sikte på å fange opp de fineste nyansene i det du skal ta opp. Ar51 er kun produsert med moderne komponenter.

Vår pris: kr 19 495
Mer info
LD Systems U508 HHC

Trådløst mikrofon system med håndholdt kondensator mikrofon. U500® serien ble utviklet i Tyskland for å gi deg profesjonell teknologi og lydkvalitet til en overkommelig pris. Systemene har en imponerende ytelse og høy pålitelighet, som helt sikkert overgår forventningene dine.

Vår pris: kr 3 520
Mer info
Ehrlund EHR-M

Den unike Ehrlund-utviklede membranen gir en imponerende respons og tonalitet om det er vanskelig å sammenligne med andre produsenter. Kombinasjonen trekantmembran og elektronikk av ypperste kvalitet resulterer i en helt spesiell opplevelse av nøyaktig og "støyfri" lyd (kun 7dB egenstøy)

Vår pris: kr 14 995
Mer info
Miktek PM9

PM9 er en dynamisk, supernyre live-mikrofon for vokal og er utviklet med samme nøyaktighet som Mikteks studiomikrofoner. Høy lydkvalitet, lav håndstøy og meget motstandsdyktig mot feedback. PM9 er bygget i Nashville og har allerede blitt førstevalget til flere av våre fremste artister her i Norge.

Vår pris: kr 1 995
Mer info
Santander