Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Opptakere/Avspillere

Adam Hall DCAM 1

Feste for bærbare opptakere, kamera og annet kompatibelt utstyr til mikrofonstativ. Festet har et kuleledd som gjør at opptakeren kan dreies og tiltes på stativet med 360° panorering og 180 °tilt.

Vår pris: kr 195
Mer info
Roland R-05

Den kompakte R-05 er enkel og bruke, rimelig, vellydende og fullspekket med tekniske finesser som du kun finner på dyrere enheter. Opplev den krystallklare 24bit/96kHz lyden, utvidede innspillings- og editeringsmuligheter, og med opptil 16 timers batteridrift.

Vår pris: kr 1 989
Mer info
Zoom SGH-6

Shotgun mikrofon til Zooms H5, H6 og Q8

Vår pris: kr 995
Mer info
Roland R-26

Håndholdte opptakere har vært et populært produkt for musikere, studio- og lydteknikere i en årrekke. Nå blir kvaliteten på dette dynamiske markedet enda bedre med lanseringen av den banebrytende R-26

Vår pris: kr 3 825
Mer info
Roland VT-12

Den kan brukes på musikkskolen, i hjemmet, i studio og i garderoben bak scenen; VT-12 er den perfekte reisende sanginstruktøren i lommeformat.

Vår pris: kr 1 518
Mer info
Zoom H5

H5 har et robust design perfekt for field recording. Den nye X/Y mikrofonkapselen, XYH-5, har to kondensatormikrofoner i shockmount som mimimerer vibrasjoner og håndstøy. Kroppen på H5 er utformet slik at den ligger meget godt i hånden, og alle funksjoner er lett tilgjengelig.

Vår pris: kr 2 795
Mer info
Zoom H6

H6 er en revolusjon innen håndholdte opptakere, med sitt utbyttbare mikrofonsystem. Sammen med enheten får du X/Y mikrofoner, samt Mid-side mikrofon. Ønskes flere muligheter kan man kjøpe en tilleggspakke med Shotgun mikrofon og XLR/TRS input.

Vår pris: kr 3 995
Mer info
Boss BR-800

BOSS fortsetter sine stolte tradisjoner innenfor transportable og økonomisk overkommelige multispors-opptakere med den nye BR-800 - et batteridrevet studio til deg på farten. Bl.a. bruken av berøringsfølsomme sensorer og opptak på SD minnekort.

Vår pris: kr 4 079
Mer info
Santander