Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Boss BR-80

8-spors recorder med masse effekter og rytmespor

Boss BR-80
Varenr.: 100155
Lagerstatus: 2-3 dager
kr 2 089 inkl. mva. kr 1 671 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Det ultimate lommestudio for gitarister
 BR-80 er det ultimate transportable opptaks- og jam- verktøy for gitarister og andre musikere, og er så liten at den kan puttes i lommen. Opptakeren er oppdelt i tre forskjellige modes: 8-spors MTR multitrack mode, eBand mode til å lage backingtracks til live- bruk eller øving, samt Live Rec mode til spontane stereo- opptak i høy lydkvalitet. Disse tre forskjellige modes kan også kombineres helt problemfritt. F.eks. kan du ta opp skisser og ideer med Live Rec mode, og importere dem i MTR mode som et grunnlag som du kan produsere en låt ut fra. Når du har lagt til flere spor, kan du også importere din ferdige låt i eBand mode, slik at du kan bruke den som backingspor når du spiller live. BR-80 er et must for enhver musiker!

  • Tre funksjoner: MTR (Multi Track Recorder), eBand og Live Rec
  • Spiller inn direkte på SD/SDHC minnekort (opp til 32 GB)
  • Spill inn over alt via innebygget stereo kondensatormikrofon av høyeste kvalitet
  • 64 V-Tracks + avspilling av 8 samtidige spor
  • eBand funksjon til øving med loops og backingspor
  • Kjempestort innebygget bibliotek med backing- og rytmespor
  • Innebygde COSM effekter og forsterker- emuleringer i verdensklasse
  • Kan brukes som USB lydinterface med innebygde effekter
  • SONAR X1 LE software inkludert

Lommestudio på farten
Ikke la deg lure av størrelsen! Dette lille studioet er spekket til randen! I MTR mode (Multi Track Recording) får du hele 64 V-Tracks og samtidig avspilling av 8 spor. Videre har du også et dedikert stereo rytmespor, pluss et innebygd bibliotek med masse feite looper og groover. Den intuitive brukerflaten er en videreføring av tradisjonen om brukervennlighet fra BOSS' utrolig populære BR- serie, med en grafisk design som svarer til oppbygningen av en tradisjonell studiomikser. Med EQ, romklang og mastering-verktøy, pluss COSM- forsterkere samt effekter i verdensklasse til både gitar, bass og vokal, er BR-8 klar til å levere ferdige produksjoner av høy kvalitet.

Virtuelt jam-band
BR-80's eBand mode gjør at du på en enkel og morsom måte kan spille til dine favoritt låter. Ved å bruke den medfølgende eBand Song List editor, kan du selv importere CD'er, MP3 og WAV filer fra PC via USB. Med Center Cancel funksjonen kan du dessuten minimere lyden av vokal og solo- instrumenter i eksisterende låter, slik at du kan erstatte dem med deg selv som solist. eBand funksjonen er også genial som musikalsk sparring-partner, med mulighet for å spille inn deg selv og justere musikkens tempo og/eller toneart etter ønske.

Innebygd stereo mikrofon
Ved hjelp av en fremragende innebygd stereo kondensatormikrofon, kan du med BR-80's Live Rec mode gjøre krystallklare stereo- opptak hvor som helst. Ta opp vokal, gitarspor og sangideer i samme øyeblikk som inspirasjonen treffer deg. Opptakene kan deretter lett importeres i BR-80's MTR mode, som grunnlag for en ny flerspors- produksjon.

Multi-effekter av høyeste kvalitet
BR-80 er proppet med profesjonelle multieffekter, som skapes ved hjelp av en helt ny spesialdesignet DSP chip. Med mer enn 40 forskjellige COSM forsterkermodeller, får du øyeblikkelig adgang til et bredt utvalg av potente gitar- og basslyder. Med innebygde presets kan både nybegynnere og proffer nyte de suverene lydene med det samme, mens superbrukeren kan finjustere alle parametre og oppnå fullkommen kontroll. Blant de dedikerte vokaleffektene, hentet fra BOSS' populære VE-20, finner du bl.a. doubling, harmoni- effekter, pitch- korreksjon og mye mer.

Din computers beste venn
Den ultra- fleksible BR-80 kan brukes som digital stand- alone opptaker, eller som lydinterface til en hvilken som helst computer utstyrt med USB. Cakewalk's SONAR X1 LE software (til Windows) følger med i pakken med BR-80, slik at du får et fullt utstyrt PC-basert musikkstudio med en lang rekke beinharde COSM forsterkere og effekter, samt opptak helt uten latency. Og med det medfølgende Wave Converter software, er det lekende lett å utveksle data mellom BR-80 og SONAR X1 LE, eller et hvilket som helst annet musikksoftware.