Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Signalbehandling

LD Systems HPA 6

6-kanals hodetelefonforsterker for studio og livebruk. Alto HPA-6 v2 har 6 uavhengige kanaler, stereo AUX IN på hver kanal for å kunne koble til ytterligere en lydkilde pr. kanal. Hver kanal har volumkontroll, mono og left/right bryter, mikskontroll for AUX/MAIN, 3 hodetelefonutganger pr. kanal

Vår pris: kr 2 195
Mer info
Lindell Audio 17XS MkII

Lindell Audio 17XS MkII er en FET type kompressor/limiter, med trafoer på inn og utgang. 17XS er Lindell Audios «take on the classic 1176 sound»

Vår pris: kr 7 999 kr 6 299
Mer info
Antelope Audio OCXHD

Antelope OCX HD er fjerde generasjon husklokke fra Antelope. Og til tross for at enkelte måtte mene at dette er "kabelolje", tør vi utfordre enhver: - våger du å gi studiooppsettet ditt en test med Antelope OCX HD, så vet vi at du kommer til å høre forskjell.

Vår pris: kr 16 195
Mer info
Lindell Audio 510 Power

510 Power fra Lindell Audio er et aluminiumschassis i 19" rack med 10 plasser for 500-serien. Levers til en meget bra pris og har en universell strømforsyning som leverer totalt 5 amper !

Vår pris: kr 5 999
Mer info
Antelope Audio Pure 2

Antelope Audio Pure2 er intet mindre enn et fantastisk produkt fra Antelope. En masteringskonverter, som har hentet det beste fra åtte av Antelope eksisterende produkter. Teknisk sett er det en 24-bit, 192kHz to-kanals AD og DA-konverter.

Vår pris: kr 22 595
Mer info
Solid State Logic 500-Series LMC+

Den klassiske "Listen Mic Compressor" fra SL4000E-mikseren, med noen ekstra kreative funksjoner. 500-modul

Vår pris: kr 5 395
Mer info
Adam Hall PCL 10 Pro

Dagens digitalteknikk er mer ømfintlig for feil nettspenning, overlagret RF og "spikes" - enn noen gang. Det norske stømnettet er sjokkerende dårlig - Adam Hall PCL 10 Pro gir elektronikken optimale arbeidsforhold, og ikke minst lang levetid! Et "must" i ditt studio

Vår pris: kr 2 195
Mer info
TC-Helicon VoiceTone Harmony-G XT

Sett vokalen i høygir med VoiceTone Harmony-G XT. Med bedre harmoniteknologi og romklang fra sin storebror VoiceLive 2, vil Harmony-G XT forbedre din tone og tilføre din stemme profesjonelle effekter og vokalharmonier.VoiceTone Harmony-G XTVocal Harmony & Effects for gitarister.

Vår pris: kr 2 699
Mer info
Santander