Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Softsynther

Spectrasonics Omnisphere 2

Omnisphere er Spectrasonics flaggskip basert på den nye og revolusjonerende 64-bits STEAM™-motoren. Leveres med over 50Gb data i sitt grunnbibliotek. Omnisphere er rett igjennom et meget musikalsk instrument som med sine mange funksjoner også gir brukeren tusentalls muligheter i ulike nivåer.

Vår pris: kr 3 499
Mer info
IK Multimedia Miroslav Philharmonik 2

Miroslav Philharmonik 2 er en kraftig orkester-plugin med strykere-, messing- og treblåsinstrumenter av høy kvalitet, innspilt av profesjonelle musikere. Fra flytende legato til pizzicato og fra aggressiv spiccato til elegant staccato - Miroslav Philharmonik 2 er et virtuelt instrument som gir orkesteret liv.

Vår pris: kr 5 699
Mer info
Spectrasonics Keyscape

KEYSCAPE er et virtuelt instrument med det absolutt største utvalget av vintage tangentinstrumenter i hele verden. Utviklingen har foregått over hele 10 år, hvor hvert eneste av disse sjeldne og ettertraktede instrumentene har blitt restaurert og deretter multi-samplet.

Vår pris: kr 2 999
Mer info
Toontrack EZ Drummer 2

Ez Drummers enestående suksess er mye basert på det faktum at det er enkelt å bruke. Om du ønsker å holde fart i låtskrivingen og er i det kreative hjørnet så er det vitkig at trommene er raske å programmere.Du ønsker ikke å bli sittende fast i programmeringen av trommer.

Vår pris: kr 949
Mer info
Toontrack Superior Drummer 2.0

Superior 2 er Toontrack’s kraftigste tromme-plug-in. Hele 60GB lyd-data og en fet tromme-produksjon gjort i et av New York’s beste studioer skulle gi selv den mest kresne tromme-entusiast noe å sikle etter!

Vår pris: kr 1 899 kr 1 199
Mer info
Steinberg Absolute Instrument Collection

Absolute VST Instrument Collection inneholder tusenvis av lyder fra flere av Steinbergs kritikerroste virtuelle instrumenter samlet i en og samme pakke til en meget gunstig pris. Absolute VST Instrument Collection består av HALion Sonic 2, Padshop Pro, Retrologue, Hypnotic Dance, Treibwerk og Dark Planet

Vår pris: kr 2 761
Mer info
Toontrack EZkeys Classic Electrics

Med Toontrack's EZ Keys behøver du ikke være pianist eller keyboardist for å skape et profesjonelt lydende pianotrack. Låtskrivere kommer til å elske hvor lett der er å skape en låt. Uansett hvilken sjanger prosjektet ditt faller under, dekker EZ Keys 100%.

Vår pris: kr 949
Mer info
Native Instruments Komplete 11 Ultimate

Større og mer omfattende enn dette skal du lete lenge etter. KOMPLETE 11 ULTIMATE gir deg den hele samlingen av KOMPLETE instrumenter og effekter, uten unntak. En fantastisk bundle for moderne musikkproduksjon, live opptreden og lyddesign!

Vår pris: kr 11 995
Mer info
Santander