Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Software / Plug-ins

iZotope Music Production Bundle 2

7 prisbelønte verktøy for miksing, mastering og vokalproduksjon. Inneholder: Neutron Advanced, Ozone 7 Advanced, Nectar 2 Production Suite, VocalSynth, Trash 2 Expanded, RX Plug-in Pack og Insight.

Vår pris: kr 5 699
Mer info
Steinberg Cubase Pro 9

Cubase Pro 9 er den siste inkarnasjonen av Steinbergs avanserte musikkproduksjons-system fullpakket med nye verktøy benyttet av stjerne-produsenter og musikere over hele verden for å komponere, ta opp, mikse og redigere musikk med den aller høyeste kvaliteten mulig.

Vår pris: kr 5 358
Mer info
Izotope Ozone 7

Ozone er intuitiv og fremtidsorientert programvare som tilbyr god arbeidsflyt i masteringsprosessen. Med Ozone 7 er det nå enda raskere og enklere å lage en komplett, polert lyd med de inkluderte verktøyene for miksing og mastering. Ozone er intuitiv og fremtidsorientert som tilbyr god arbeidsflyt.

Vår pris: kr 2 099
Mer info
Presonus Studio One 3 Professional

Studio One 3 løfter kreativ musikkproduksjon til et helt nytt nivå med hjelp fra nye verktøy for arrangering, lydskapning, og en helt nydesignet instrumentmotor med et 100-talls nye lyder og et over 20 GB stort lydbibliotek av høyeste kvalitet.

Vår pris: kr 3 599
Mer info
Presonus Notion 6

Å komponere, spille og redigere musikk er en ren glede med dette enkle og brukervennlige noteskrivingsprogrammet. Det inkluderte lydbiblioteket, med blant annet samplinger fra London Symphony Orchestra innspilt i Abbey Road Studios, gjør det mulig å komponere med kvalitetslyd.

Vår pris: kr 1 599
Mer info
Steinberg Wavelab Pro 9

WaveLab 9 er verdens ledende applikasjon for lydeditering og mastering benyttet av profesjonelle mastering-studioer, kringkastere, prosjektstudioer og musikere og produsenter. WaveLab benyttes også i andre områder som lydrestaurering og rettsmedisinske analyser.

Vår pris: kr 5 358
Mer info
Toontrack EZmix 2

EZ Mix2 er en mikseplugin som håndterer delay, reverb, compressor, bit-crusher med mer. Det spesielle er at man på en meget enkel måte ved hjelp av presets kan få bra lyd på trommer eller sang, gitar, bass eller keyboard.

Vår pris: kr 949
Mer info
Steinberg Wavelab Elements 8

Lillebror WaveLab Elements 8 hjelper deg å perfeksjonere dine lydfiler og mikser enten du driver med lydredigering, mastering, lydrestaurering eller lager pod-casts. WaveLab Elements 8 er basert på den annerkjente Wavelab masterings-løsningen med mange nyttige verktøy.

Vår pris: kr 924
Mer info
Santander