Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Strenger

Fender Phosphor Bronze 60L

Strengset til akustisk stålstrenger , fosfor bronse i størrelsene 12-16-24-32-42-53. Fender Phosphor Bronze strenger gir deg en rik og varm tone.

Vår pris: kr 67
Mer info
D'Addario EJ42 Phos.Bronze Resophonic

Phosphor Bronze ble først introdusert i strengelaging av D'Addario i 1974 og har etter hvert blitt et synonym med varme, klarhet, og velbalansert akustisk tone. D'Addario Phosphor Bronze-strenger er presist spunnet med rustfri fosfor-bronse på en nøye utarbeidet, heksagonformet kjerne i karbon-stål

Vår pris: kr 90
Mer info
Elixir 12052 Light - Nanoweb Electric

Elgitartrenger med nanoweb coating. Nanoweb Electric Guitar er dekket med et ultratynt lag polymer på bindingene. Dette gir en klarere lyd og forhindrer uønsket støy. Den spesielle nanoweb-coatingen forbedrer strengenes levetid med opp til 3-5 ganger.

Vår pris: kr 139
Mer info
Elixir 11052 Light - 80/20 Bronze

Akustiske bronsestrenger med nanoweb coating. Strengene har den lyse og punchy-e tonen til strenger som ikke er coatet. De føles som tradisjonelle strenger, men den spesielle coatingen forbedrer levetiden 3-5 ganger.

Vår pris: kr 189
Mer info
Ernie Ball 2621 - 7-String Regular Slinky

Ernie Ball 7 String Regular Slinky Strings presisjonprodusert etter de høyeste standarder og mest krevende spesifikasjoner for å sikre gjennomgående god kvalitet, optimal ytelse og lang levetid.

Vår pris: kr 92
Mer info
D'Addario EXL110 Nickel Wound

XL Nickel Wound, D'Addario's mest populære elektrisk gitar strenger, er presisjon viklet med nickelplated stål på en nøye utarbeidet, hexagonally formet, høy karbonstål kjerne.

Vår pris: kr 85
Mer info
D'Addario EXL120-10P - 10 Pack

10 pack med D'Addario EXL120. XL Nickel Wound, D'Addario's mest populære elektrisk gitar strenger, er presisjon viklet med nickelplated stål på en nøye utarbeidet, hexagonally formet, høy karbonstål kjerne

Vår pris: kr 620
Mer info
Gibson Vintage nickel SEG-VR9

Gibson vender tilbake til de gode gamle dagene. I Vintage Reissue serien har Gibson gått tilbake til gamlemåten og kun benyttet den reneste nikkeltråd som finnes. Dette gir en streng med ekstrem styrke og stabilitet

Vår pris: kr 99
Mer info
Santander