Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Studiomøbler

Zaor Rack Roll

Zaor Rack Roll er et 10 unit 19" rack i nydelig trevirke med mange bruksmuligheter. Man kan konfigurere Rack Roll på ulike måter, og de kommer med hjul slik at de er lette å flytte på også.

Vår pris: kr 7 495
Mer info
Zaor Desktop rack

Zaor Desktop rack er et lite hendig minisystem som gir deg 4 unit 19" rackplasser. Like solid og med samme lekre finnish som de større løsningene fra Zaor.

Vår pris: kr 2 895
Mer info
Zaor Classic Aria

Arbeidsstasjonen Classic Aria, er en fleksibel løsning som gir inntil 36 unit 19" rack-plass, og med mulighet for tilpassning av bredden på det sentrale arbeidsområdet. Materialene er solide heltre-plater i utmerket finnish, og vil utgjøre en bekvem arbeidsstasjoner enten man jobber med lyd- eller bilde-produksjon.

Vår pris: kr 35 995
Mer info
Zaor Geo Series 24 fader

Geo-serien fra Zaor er flotte studiomøbler tilpasset kontrollrom, med utgangspunkt i ulike miksebord eller større kontrollflater. Materialene er solide heltre-plater i utmerket finnish, og vil utgjøre en bekvem arbeidsstasjon enten man jobber med lyd- eller bilde-produksjon.

Vår pris: kr 65 995
Mer info
Zaor Isola

Isola er en ideell arbeidsstasjon for hjemmebruk eller mindre post-produksjons suiter. Åtte plasser for 19" rack-utstyr er også et plasseringsvennlig fundament for dine studiomonitorer, slik at hele benken blir utrolig kompakt og effektiv. Linjene er myke og buede, og gir i det hele tatt et meget eksklusivt og lekkert inntrykk.

Vår pris: kr 24 495
Mer info
Zaor iDesk 19

iDesk er en lekker arbeidsstasjon i hvit høyglanset pianolakk med 8 unit 19" rack-plass, samt god plass på det sentrale arbeidsområdet. Dette er en glimrende løsning for alle som sitter med en iMac eller tilsvarende datamaskin.

Vår pris: kr 23 495
Mer info
Adam Hall SKS 3180

19" rackvogn med justerbar top. Stativet har en høyde på totalt 21 unit (max 108cm) og er utstyrt med hjul som gjør det praktisk å flytte/transportere.

Vår pris: kr 1 545
Mer info
Zaor Miza Stand MKII - Grey Wengé

Italienske designer-stativer for studio- og hjemmebruk. Utført i mattlakkert sort solid italienske trevirke, og med en resonansefri plate som hindrer transmisjon av lave frekvenser i stativet. Justerbar høyde fra 80 til 120 cm.

Vår pris: kr 4 295
Mer info
Santander