Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Akustikkbehandling

Primacoustic Broadway Broadband 60x122

Få kontroll på akustikken i ditt lytterom, kontrollrom eller innspillingsrom med produkter fra Primacoustic. Broadway Broadband er det beste på markedet inn akustikk plater og med et utseende som gjør seg godt på veggen

Vår pris: kr 8 177
Mer info
Fluid Audio DS5 Monitor stands

Fluid Audio DS5 bordstativer for 4” og 5” studiohøyttalere. De løfter monitorene dine til to valgbare høyder: 6cm og 13cm. Stativene har gummiføtter som isolerer høyttaleren akustisk fra flaten de står på og gir deg tre mulige vinklinger.

Vår pris: kr 449
Mer info
Fluid Audio DS8 Monitor stands

Fluid Audio DS8 bordstativer for 7” og 8” studiohøyttalere. De løfter monitorene dine til to valgbare høyder: 6cm og 13cm. Stativene har gummiføtter som isolerer høyttaleren akustisk fra flaten de står på og gir deg tre mulige vinklinger:

Vår pris: kr 649
Mer info
Alctron EPP007

Alctron EPP007 isolasjon-pads gir alle monitorer et lite lydmessig løft. Vibrasjoner som naturlig oppstår dersom man plasserer sine studiomonitorer rett på en flate, vil reduseres kraftig når man bruker pad’ene.

Vår pris: kr 285
Mer info
Clearsonic ISO Pac F

ISO Pac F er en meget effektiv løsning som gjør det mulig å ta opp eksempelvis vokal i et rom med andre instrumenter, eller hvor opptaksrom og kontrollrom må dele plass. I tillegg gir den et godt akustisk utgangspunkt for selve opptaket.

Vår pris: kr 22 995
Mer info
Primacoustic Recoil Stabilizers RX5 HF

Primacoustic RX5 HF er et unikt produkt for å eliminere forstyrrende resonans mellom studiomonitorer og stativet eller platen monitoren er satt på. Forenklet sagt kan man si at Recoilene frigjør høyttalerens lydpåvirkning i rommet den står i.

Vår pris: kr 2 175
Mer info
ISOVOX 2 - Portable Vocal Isolation Booth

IsoVox2 gjør det mulig for alle å få et studiomiljø i verdensklasse i sitt eget hjem. IsoVox2 er en lydsikker, bærbar vokalboks som er optimalisert for innspilling av sang. Et patentert 360-graders XYZ akustisk system styrer lydbølgene fra alle retninger.

Vår pris: kr 8 995
Mer info
Clearsonic Sorber S5-2

Clearsonic´s S5-2 er en meget smart løsning som et alternativ til såkalte reflexion-filtre. Systemet består av to hengslede sorber-paneler på 167 x 60 cm, med praktiske bærehåndtak. Man plasserer det enkelt rundt opptakskilden og ett, to eller tre slike S5-2 paneler kan utgjøre et meget godt "opptaksrom".

Vår pris: kr 3 295
Mer info
Santander