Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Akustikkbehandling

Alctron EPP007

Alctron EPP007 isolasjon-pads gir alle monitorer et lite lydmessig løft. Vibrasjoner som naturlig oppstår dersom man plasserer sine studiomonitorer rett på en flate, vil reduseres kraftig når man bruker pad’ene.

Vår pris: kr 285
Mer info
Primacoustic Recoil Stabilizers RX5 HF

Primacoustic RX5 HF er et unikt produkt for å eliminere forstyrrende resonans mellom studiomonitorer og stativet eller platen monitoren er satt på. Forenklet sagt kan man si at Recoilene frigjør høyttalerens lydpåvirkning i rommet den står i.

Vår pris: kr 2 175
Mer info
ISOVOX 2 - Portable Vocal Isolation Booth

IsoVox2 gjør det mulig for alle å få et studiomiljø i verdensklasse i sitt eget hjem. IsoVox2 er en lydsikker, bærbar vokalboks som er optimalisert for innspilling av sang. Et patentert 360-graders XYZ akustisk system styrer lydbølgene fra alle retninger.

Vår pris: kr 10 295
Mer info
Fluid Audio DS5 Monitor stands

Fluid Audio DS5 bordstativer for 4” og 5” studiohøyttalere. De løfter monitorene dine til to valgbare høyder: 6cm og 13cm. Stativene har gummiføtter som isolerer høyttaleren akustisk fra flaten de står på og gir deg tre mulige vinklinger.

Vår pris: kr 499
Mer info
Primacoustic London Kit 12A (grå)

London 12A Kit'et er en lekker og effektiv løsning for akustisk behandling av kontrollrom og lignende. Primacoustics glassfiber plater er blant markedets beste løsninger rent lydmessig!

Vår pris: kr 11 155
Mer info
Primacoustic Broadway Broadband 60x122

Få kontroll på akustikken i ditt lytterom, kontrollrom eller innspillingsrom med produkter fra Primacoustic. Broadway Broadband er det beste på markedet inn akustikk plater og med et utseende som gjør seg godt på veggen

Vår pris: kr 8 177
Mer info
Fluid Audio DS8 Monitor stands

Fluid Audio DS8 bordstativer for 7” og 8” studiohøyttalere. De løfter monitorene dine til to valgbare høyder: 6cm og 13cm. Stativene har gummiføtter som isolerer høyttaleren akustisk fra flaten de står på og gir deg tre mulige vinklinger:

Vår pris: kr 725
Mer info
Primacoustic Recoil Stabilizers RX7 HF

Primacoustic RX7 HF er et unikt produkt for å eliminere forstyrrende resonans mellom studiomonitorer og stativet eller platen monitoren er satt på. Forenklet sagt kan man si at Recoilene frigjør høyttalerens lydpåvirkning i rommet den står i.

Vår pris: kr 2 700
Mer info
Santander