Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Akustiske strengeinstr.

Taylor 717e - Builder's Edition V-Class WHB

Bulider's Edition-stempelet betyr at 717e har detaljer som er designet for å gi maksimal spillekomfort, inkludert avrundede kanter på kroppen, en ny compound halsprofil som kompenserer for endringen i posisjonen hånden din får når du beveger deg langs halsen.

Vår pris: kr 33 999
Mer info
Taylor 418e-R

Taylor sin 418e-R blander kraften og den komplekse tonen av den store Grand Orchestra-kroppen med det brede frekvensområdet av pallisander, parret med gran. Resultatet er en dynamisk, piano-lignende tone som gir både dybde og detaljrikhet.

Vår pris: kr 25 499 kr 18 999
Mer info
Cordoba C1M 3/4 størrelse

Cordoba C1M 3/4 er den perfekte nylonstreng-gitaren for barn mellom ca 7 til 11 år. Gitaren er meget behagelig å spille på, og har i tillegg en justerbar hals (trussrod). C1M 3/4 er bygget med en grantopp, mahogany sider og bunn, en slank halsprofil og en matt finish.

Vår pris: kr 2 199
Mer info
Sunlite US-100T sopran ukulele med tuner

Sunlite US-100T med innebygget tuner (stemmeboks) er et ypperlig valg enten du er på jakt etter din første ukulele eller vil ha en oppgradering fra en 300,- ukulele.

Vår pris: kr 1 375
Mer info
Salvador Cortez CC-10CE Student 4/4 Natural

Nylonstrengsgitar med cedertrelokk, sapele i sider/bunn og Fishman elektronikk

Vår pris: kr 2 949
Mer info
Taylor GS Mini-e Maple Bass

Takket være Taylor sitt fantastiske design, er GS Mini-e bass en bemerkelsesverdig innbydende liten akustisk bass som er kompakt, lett og ultra-komfortabel. I samme ånd som resten av GS Mini-familien, imponerer denne fire-strengs bassen for sin evne til å lage fyldig og massiv lyd

Vår pris: kr 8 999
Mer info
Salvador Cortez CC-10 Student 4/4 Natural

Prisgunstig nylonstrengsgitar med trussrod og cedertrelokk, sapele i sider/bunn

Vår pris: kr 2 099
Mer info
Taylor 614ce Builder's Edition

Denne fantastiske gitaren med Grand Auditorium kroppsform (fra Taylor sin nye Bulider`s Edition collection) har sider og rygg av vakker flammelønn parret med en sikta grantopp. Gitaren har den banebrytende V-Class™ bracingen under lokket.

Vår pris: kr 42 999 kr 34 999
Mer info
Santander