Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Akustiske strengeinstr.

Cordoba GK Studio Negra

Cordoba GK Studio er den ultimate nylonstrengsgitaren for enhver spillejobb. Her får du massivt granlokk med Indian rosentre på sider og bunn. Gitaren kommer med en "soft" cutaway og Fishman Presys Blend pickup

Vår pris: kr 7 995
Mer info
Taylor Academy 10e

Denne dreadnaught-gitaren har alle de viktigste egenskapene som kjennetegner en virkelig god akustisk gitar, men koster mindre enn du kanskje ville antatt. Academy 10 har sarg og bunn av laminert sapele, heltre lokk av sitkagran og en innebygd armstøtte som gir kroppen mykere kant

Vår pris: kr 6 799
Mer info
Sunlite US-100T sopran ukulele med tuner

Sunlite US-100T med innebygget tuner (stemmeboks) er et ypperlig valg enten du er på jakt etter din første ukulele eller vil ha en oppgradering fra en 300,- ukulele.

Vår pris: kr 1 195
Mer info
Fender Newporter Player - Rustic Copper

Med sin ypperlige spillbarhet, særpregede utseende og umiskjennelig Fender-vibe, er Newporter Player et instrument som stolt trosser akustiske instrumenttradisjoner.

Vår pris: kr 3 399
Mer info
Taylor 110e - Walnut

Ny oppgradert versjon med valnøtt i sider og bunn. Granlokket har ny bracing. Resultatet er en meget behagelig og lettspilt gitar som gir en dynamisk, varm og definert tone. I årevis har Taylors slanke, ultra-spillbare halser definert opplevelsen av en lettspilt gitar.

Vår pris: kr 7 699
Mer info
Taylor 614ce LTD

Denne fantastiske gitaren med Grand Auditorium kroppsform (fra Taylor sin nye Bulider`s Edition collection) har sider og rygg av vakker flammelønn parret med en sikta grantopp. Gitaren har den banebrytende V-Class™ bracingen under lokket.

Vår pris: kr 40 899
Mer info
Taylor 717e - Builder's Edition V-Class WHB

Bulider's Edition-stempelet betyr at 717e har detaljer som er designet for å gi maksimal spillekomfort, inkludert avrundede kanter på kroppen, en ny compound halsprofil som kompenserer for endringen i posisjonen hånden din får når du beveger deg langs halsen.

Vår pris: kr 33 499
Mer info
Recording King ROC-9-MBL

En meget tøff 000-gitar i Wabash Blue finish og Perloid gripebrett - kun i et meget begrenset opplag! 9-modellene i Dirty 30-serien gir deg den levende tonen av en sikta grantopp, og i kombinasjon med Recording King sin Cross Lap bracing.

Vår pris: kr 2 895
Mer info
Santander