Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Bagger / kofferter

Music Area AA31-EG

Kvalitetsbag til elektrisk gitar med 30 mm polstring og S-formet skulderrem for avlasting av skuldrene. Syteknikkene til Music Area sine produkter benyttes av faglærte arbeidere som har jobbet for firmaet i over 15 år. Dette er skikkelige kvalitetsbagger med et lekkert utseende.

Vår pris: kr 2 799
Mer info
Ritter RGP5-C BSG til 4/4 klassisk gitar

RGP5-C-BSG er laget av høykvalitets, vannavvisende polyester med 20 mm polstring (15 mm med tykk polstring og 5 mm med mykt skum) og en reflekterende RITTER ™ logo på forsiden sørger for ekstra trafikksikkerhet på kveldstid.

Vår pris: kr 475
Mer info
Ritter RGP5-D-NBK til dreadnought

RGP5-D-NBK er laget av høykvalitets, vannavvisende polyester med 20 mm polstring (15 mm med tykk polstring og 5 mm med mykt skum) og en reflekterende RITTER ™ logo på forsiden sørger for ekstra trafikksikkerhet på kveldstid.

Vår pris: kr 595
Mer info
Ritter RGS7-D-MGB til dreadnought

RITTERSESSION™ er laget med tanke på de som foretrekker en mer avslappet stil når instrumentene skal fraktes rundt. Materialene har et litt mer naturlig utseende som sørger for en uformell og avslappet stemning.

Vår pris: kr 895 kr 595
Mer info
Ritter RDS7-S02 Deluxe trommestikke bag

Bærehåndtak i røff bagasjestil gir et solid og komfortabelt grep, mens en solid lærimitært beskyttelse over glidlåsene og kraftige sømmer sørger for å gi baggen ekstra lang levetid. 2 store utvendige og 11 innvendige lommer!

Vår pris: kr 725
Mer info
Music Area RB20-EG

Kvalitetsbag til elektrisk gitar med 20 mm polstring og S-formet skulderrem for avlasting av skuldrene. Syteknikkene til Music Area sine produkter benyttes av faglærte arbeidere som har jobbet for firmaet i over 15 år. Dette er skikkelige kvalitetsbagger med et lekkert utseende.

Vår pris: kr 949
Mer info
Music Area TANG30-DA

Kvalitetsbag til akustisk gitar med 30 mm polstring og S-formet skulderrem for avlasting av skuldrene. Syteknikkene til Music Area sine produkter benyttes av faglærte arbeidere som har jobbet for firmaet i over 15 år. Dette er skikkelige kvalitetsbagger med et lekkert utseende.

Vår pris: kr 1 899
Mer info
Ritter RGP8-D-BKW til dreadnought

RGP8-D-BKW er en polstret instrument bag med et subtilt og ekslusivt utseende, 33mm polstret beskyttelse (20 mm tykk polstring, 10 mm mykt skum og 3 mm myk plysj), laget av høykvalitets vannavvisende polyester. Slående design i moteriktig farge med anti-slitasje i fotplaten.

Vår pris: kr 995 kr 645
Mer info
Santander