Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Bagger / kofferter

Ritter RGS7-D-BTD til dreadnought

RGS7-D-MGB er en polstret instrument bag med et subtilt og ekslusivt utseende, 28mm polstret beskyttelse (20 mm tykk polstring, 5 mm mykt skum og 3 mm myk plysj), laget av høykvalitets vannavvisende polyester. Slående design i moteriktig farge med anti-slitasje i fotplaten

Vår pris: kr 895 kr 595
Mer info
Ritter RKS7-25 Keyboard bag - 1010 x 445 x160

RKS7-25 er en polstret keyboardbag med et subtilt og ekslusivt utseende, 28mm polstret beskyttelse (20 mm tykk polstring, 5 mm mykt skum og 3 mm myk plysj), laget av høykvalitets vannavvisende polyester. Størrelsen: 1010mm x 445mm x 160mm

Vår pris: kr 1 725
Mer info
Ritter RDS7-S02 Deluxe trommestikke bag

Bærehåndtak i røff bagasjestil gir et solid og komfortabelt grep, mens en solid lærimitært beskyttelse over glidlåsene og kraftige sømmer sørger for å gi baggen ekstra lang levetid. 2 store utvendige og 11 innvendige lommer!

Vår pris: kr 595
Mer info
Music Area AA31-EG

Kvalitetsbag til elektrisk gitar med 30 mm polstring og S-formet skulderrem for avlasting av skuldrene. Syteknikkene til Music Area sine produkter benyttes av faglærte arbeidere som har jobbet for firmaet i over 15 år. Dette er skikkelige kvalitetsbagger med et lekkert utseende.

Vår pris: kr 2 795
Mer info
Roland RRC-2SP

RRC-2SP er en tøff og holdbar 2U road case for montering i rack, perfekt for turnerende lydteknikere og musikere. Et robust ytre og hardware i stål beskytter utstyret ditt for støt og ”blåmerker”. Roland Black Series gir den ultimate beskyttelsen for ditt verdifulle utstyr, og er perfekt for bruk på veien.

Vår pris: kr 1 470
Mer info
Music Area RB10-EG

Kvalitetsbag til elgitar med S-formet skulderrem for avlasting av skuldrene. Syteknikkene til Music Area sine produkter benyttes av faglærte arbeidere som har jobbet for firmaet i over 15 år. Dette er skikkelige kvalitetsbagger med en lekkert utseende.

Vår pris: kr 445
Mer info
Ritter RDS7-01 - Deluxe Kit #1

5 delers polstret trommebag sett med et subtilt og ekslusivt utseende, 25 mm polstret beskyttelse (20 mm tykk polstring, 5 mm sort ull), laget av høykvalitets vannavvisende polyester. Slående design i moteriktig farge med anti-slitasje i fotplaten

Vår pris: kr 3 950
Mer info
Ritter RGS7-D-MGB til dreadnought

RITTERSESSION™ er laget med tanke på de som foretrekker en mer avslappet stil når instrumentene skal fraktes rundt. Materialene har et litt mer naturlig utseende som sørger for en uformell og avslappet stemning.

Vår pris: kr 895 kr 595
Mer info
Santander