Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Boss AC-3 Acoustic Simulator

Acoustic Simulator Pedal - Gir en elektrisk gitar akustisk lyd

Boss AC-3 Acoustic Simulator
Varenr.: 104604
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 1 570 inkl. mva. kr 1 256 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Avansert akustisk simulering
Hvor mange ganger har du ikke stått på scenen eller i studioet med din elgitar og ønsket at du hadde tatt med din akustiske gitar? For musikere som helst vil reise uten alt for mye utstyr, er det ikke alltid den beste løsningen å reise med en ekstra gitar. Her kommer Boss AC-3 deg til unnsetning. Denne nye generasjon kompakt pedal benytter seg av COSM simuleringsteknologi for å endre en hvilken som helst elgitar til et stort utvalg av akustiske gitarer

Funksjoner:

  • Boss’ mest avanserte akustisk gitarsimulering i en kompaktpedal.
  • Fire simulerings-innstillinger: Standard, Jumbo, Enhanced og Piezo.
  • Lokk- og kasse potmetere for finjustering av den virtuelle klangresonansen.
  • Innebygget digital romklang.

Takket være BOSS’ COSM teknologi klarer AC-3 å simulere en akustisk gitar langt mer presist og realistisk enn tidligere teknologier tillot. Det er fire simulerings-innstillinger: Standard, Jumbo, Enhanced og Piezo – den sistnevnte gir den berømte ”cut-through-the mix” piezolyden.

AC-3 er utstyrt med kontroller for lokk og kasse som gjør det mulig å forme karakteren av de fire akustiske modellene. Lag den perfekte lyd av en akustisk gitar hurtig og enkelt ved å dreie på noen knapper.

Legg til dybde og klang med den innebygde digitale romklangen. Dette er som å få to pedaler i én.

Separate utganger for elgitar og akustisk gitar. I ”bypass” går gitarsignalet til din gitarforsterker, og når du kobler inn den akustiske simuleringen går signalet automatisk til ”Line out” slik at du kan koble den til din PA, opptaker eller f. eks din AC-60.