Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Boss Acoustic Singer Live LT

Redefinisjonen av den akustiske sceneforsterkeren

Boss Acoustic Singer Live LT
Varenr.: 115475
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 4 500 inkl. mva. kr 3 600 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Redefinisjonen av den akustiske sceneforsterkeren
Den anerkjente Acoustic Singer gitarforsterkerserien er skapt ut fra avansert forskning og utvikling hos BOSS, og gir den beste ytelsen i sin klasse. Et kraftig bi-ampdesign jobber sammen med det spesialdesignede fullspekter høyttalersystemet for hver modell, og gir en levende lyd med høy definisjon som naturlig gjenskaper de akustiske kvalitetene ved instrumentet ditt. Og med innebygde kreative verktøy kan du enkelt forbedre lyden din, utvikle nye ideer og tilføre liveshowene dine bølger av ny energi.

Acoustic Singer Live LT er den mest strømlinjeformede modellen i serien, og den har en forenklet betjening for musikere som ikke har behov for looperen og harmonifunksjonene som finnes på andre Acoustic Singer-forsterkere. Doble kanaler gjør at du kan koble til en akustisk/elektrisk gitar og en vokalmikrofon, komplett med dedikert EQ og effekter for uavhengig lydforming. Og via det bakre panelet kan du koble deg til PA-systemer, musikkspillere, datamaskiner, med mer.

Nøkkelfunkjsoner: 

 • Profesjonell akustisk gitarforsterker med førsteklasses lyd og funksjoner
 • 60 watts bi-amp med spesialdesignet 6,5” basshøyttaler og dome tweeter
 • Gitar- og mikrofonkanaler med separat analog inngangselektronikk og uavhengige trebånds EQer
 • Acoustic Resonance (tre typer) på gitarkanalen gjenskaper naturlig lyd i scenegitarer med piezo-pickuper
 • Enhance-effekt på mikrofonkanalen for en rik, veldefinert vokallyd
 • Delay/chorus-effekter på gitarkanalen, delay/ekko-effekt på mikrofonkanalen og separat reverb på begge kanalene
 • Phaseswitch og notchfilter for rask feedbackbegrensning
 • Tilt-back-kabinett for maksimal lydprojisering
 • Aux-inngang med nivåkontroll for backingtracks
 • XLR DI-jack og hodetelefon-/innspillingsutgang
 • USB lydtilkobling for datainnspilling/playback
 • Kontrollér gitar- og mikrofoneffekter med valgfrie fotbrytere

Bi-ampdesign for førsteklasses lyd
Innen high-end lyddesign er bi-amping den gyldne standarden for nøyaktig, fullspektret lydgjengivelse. Alle Acoustic Singer-modellene har denne avanserte utformingen, med en spesialtilpasset basshøyttaler og dome tweeter, som er drevet av uavhengige, kraftige forsterkere som gir den aller klareste og mest naturlige lyden. Hver gang du plugger inn vil du oppleve en rik, punchy lyd med superklar bredbånds frekvensrespons, uten uinspirerende hardhet eller bokslyd. Nøye utformet kabinett fremhever definisjonen og klarheten ytterligere, eliminerer uønsket resonans, og gir en fullstendig lydgjengivelse på scenen.

Alt-i-ett-løsning for syngende gitarister
Acoustic Singer Live LTs doble kanaler gir førsteklasses lyd for både akustisk/elektrisk gitar og vokal. Separate analoge inngangskretser fanger opp hele dynamikken i framføringen din, mens uavhengige trebånds EQer gir lydkontroll med stort omfang. På gitarkanalen gir BOSS´ Acoustic Resonance-prosessering en naturlig tone ved at den fjerner hard, steril lyd fra piezo-pickupene, som brukes i vanlige scenegitarer. Og med mikrofonkanalens unike og kraftfulle Enhance-funksjon trengs det bare en liten berøring for å oppnå fyldig vokal i studiokvalitet på scenen.

Feedbackbekjempere
Feedback er et velkjent problem for akustiske sceneutøvere, særlig rumlete lavfrekvensfeedback fra akustiske/elektriske gitarer. Med rask tilgang til kontrollene gir Acoustic Singer Live LT deg verktøyene for å fjerne feedbacken raskt og enkelt. Phase-switchen på gitarkanalen er det første verktøyet du bør bruke hvis du hører rumlende resonans fra instrumentet ditt. Med Anti-Feedback-knotten har du ytterligere kontroll ved at du kan legge på et notchfilter for å isolere den uønskede frekvensen og fjerne den helt.

Koble til og kontrollér
Acoustic Singer Live LTs bakre panel er velutstyrt for tilkoblingsbehovene dine. Det har en XLR DI-utgang for å koble til PA-en, og en auxinngang med nivåkontroll for å spille av backingmusikk fra smarttelefonen din eller en annen enhet. En USB-jack gir deg datatilkobling til DAW, og Rec/Phones-jacken gir deg en standard 1/4” stereotilkobling for stille øving eller å spille inn på portable enheter. Du kan også kontrollere gitar- og vokaleffekter via valgfrie forbrytere.