Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Boss Acoustic Singer Live

Den akustiske forsterkeren for scenen, redefinert

Boss Acoustic Singer Live
Varenr.: 111943
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 6 790 inkl. mva. kr 5 432 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Den akustiske forsterkeren for scenen, redefinert
Acoustic Singer Live tar akustiske sceneforsterkere til et nytt nivå, både når det gjelder lydkvalitet og kreativ allsidighet. Ved hjelp av BOSS´ siste nyvinninger i forsterkerforskning, produserer denne kompakte kraftpluggen en rik, levende tone, med uovertruffen punch og klarhet. Den har egne, separate kanaler for akustisk gitar og vokal. Begge kanaler har analoge diskrete inngangskretser, med tre bånds EQ for lyd i studiokvalitet. Og med ekstra funksjoner som Acoustic Resonance, looping, automatiske vokalharmonier, effekter og mye mer, gir Acoustic Singer Live ”akustiske musikere” alt de trenger for å levere imponerende og inspirerende live-opptredener.

Nøkkelfunkjsoner:

 • Profesjonell akustisk forsterker med førsteklasses lyd og funksjoner
 • 60–watt bi-amp design med spesialdesignet 6.5-toms basselement og dome tweeter
 • To kanaler med diskrete analoge inngangstrinn og tre bånds EQ
 • Dedikert gitarkanal med Acoustic Resonance for å ivareta naturlig tone fra gitarer med piezo pickups
 • Mikrofon-kanal med phantom power og kombinert XLR/jack-inngang, for å koble til vokal/gitar mikrofon, eller instrument nummer to
 • Chorus-effekt på gitarkanalen, delay/echo-effekt på mikrofonkanalen og klang med individuell sending fra begge kanaler
 • Harmony-funksjon lager myke og nøyaktige vokalharmonier automatisk gjennom key/chord-analysering fra gitarinngangen i sanntid
 • Innebygget looper for øving, utvikling av ideer og å utvide live-showet
 • Individuell anti-feedback-kontroll på hver kanal
 • Doble XLR DI-utganger for å sende de separate kanalene (direkte eller med effekter), eller begge kanaler mikset sammen
 • USB-utgang for å spille inn direkte til en computer
 • Kontroller looper, harmony og effekter ved hjelp av fotbrytere (opsjon)

Naturlig lyd med kraft, definisjon og tilstedeværelse
Å forsterke din akustiske gitar med Acoustic Singer Live er virkelig en inspirerende opplevelse. BOSS´ ingeniører har anstrengt seg til det ytterste for å reprodusere instrumentets raske transientrespons og den naturlige, tredimensjonale lyden fra kassegitar. Hvert element i forsterkeren ble møysommelig utviklet for å oppnå dette. En kraftig forsterker med bi-amp design og ekstra ”peak power”, leverer tett, high-definition lyd, med ultra-clean respons over hele frekvensspekteret. Det spesialdesignede basselementet og dome tweeteren består av innovative materialer. designet uten annet enn presisjon i tankene. De to elementene utfyller hverandre og gir rik, fyldig lyd, som spres over hele scenen på en naturlig måte. Av andre fine detaljer kan vi nevne en unik metode for kabinettkonstruksjon som eliminerer uønskede resonanser og integrert ”tilt-back” – perfekt når du vil ha lyden midt i fleisen.

Gitarkanal med Acoustic Resonance
Acoustic Singer Lives gitar kanal har analog inngangskrets med diskret elektronikk som gir godt headroom for det raske attakket og det enorme dynamiske spekteret i en akustisk gitar. BOSS´ Acoustic Resonance, som ved hjelp av avansert prosessering eliminerer den harde, sterile lyden fra piezo pickups i de fleste ”elektrisk-akustiske” gitarer. Denne kraftige funksjonen forbedrer ikke bare karakteren i din pickup, den gjenoppretter også den komplekse naturlige resonansen som ofte går tapt når man forsterker opp en akustisk gitar. Kanalen har også tre bånds EQ, fasebryter og notch-kontroll, for å kontrollere feedback-problemer. To typer chorus og klang – optimalisert for gitar – gir siste touch på gitarlyden.

Mikrofonkanal for vokal med mer
Acoustic Singer Live har også en dedikert kanal for mikrofon, og gir syngende gitarister en kompakt alt-i-ett-forsterker. En analog inngangskrets leverer fullendt, ren lyd. Phantom power er tilgjengelig, slik at du kan bruke kondensatormikrofoner. Det finnes også en tre bånds EQ, fase-bryter og anti-feedback notch-kontroll. Delay/echo- og reverb-effekter i ypperste kvalitet, gjør vokallyden din enda bedre. Om du bruker Acoustic Singer Live med kun gitar, kan denne kanalen eventuelt brukes for å mikke opp akustisk i tillegg. For gitarister med avanserte oppsett, fungerer den også fint for å blande inn en annen kilde fra gitaren, for eksempel en ekstra pickup eller intern mikrofon.

Automatiske vokalharmonier og looping
En funksjon som står ut i Acoustic Singer Live, er muligheten for å legge til vokalharmonier mens du synger og spiller gitar. Dette skjer automatisk, og helt enkelt, uten behov for kompliserte oppsett. Dine akkordprogresjoner analyseres i sanntid, og generer imponerende harmonier, perfekt tunet til tonearten i låten din. Om du modulerer til en ny toneart vil den intelligente prosesseringen følge med helt nøyaktig. Det finnes to ulike harmonityper, pluss en unison innstilling, som dobler stemmen din for en kraftigere effekt. Forsterkerens innebygde looper gir enda mer kreativ moro, og mulighet til å bygge opp live backing med gitar, vokal, effekter med mer.

Avansert tilkobling og kontroll
Acoustic Singer Lives bakside er rikelig utrustet, med alle tilkoblingene du trenger. Doble DI/Line-utganger fins på XLR-kontakter, og hver av dem har en praktisk bryter som velger om du vil mikse begge utgangene sammen, eller bruke dem direkte – før eller etter effekter. Det finnes en aux-inngang med nivåkontroll, perfekt for å spille bakgrunnsmusikk fra din mobile enhet. USB-port lar deg koble deg direkte til computer og DAW, mens Rec/Phones-utgangen brukes for å koble til en portabel opptaker – eller hodetelefoner. Det finnes også et stort antall innganger som lar deg kontrollere harmonifunksjon, looper, effekter med mer, via fotkontroller.