Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Boss DR-01S Rhythm Partner

Den perfekte rytmepartner for akustisk musikk

Boss DR-01S Rhythm Partner
Varenr.: 112385
Lagerstatus: Best. vare
kr 2 810 inkl. mva. kr 2 248 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Organiske groover for akustiske musikere
Boss DR-01S Rhythm Partner, verdens første virtuelle perkusjonist designet spesielt for akustiske musikere. I motsetning til rytmemaskiner som brukes av elektroniske musikere og DJs, er DR-01S fullpakket med organiske perkusjonslyder og enkle, anvendelige groover som smakfullt utfyller den akustiske opplevelsen. Det er en ideell kompanjong for akustisk gitar og vokal, og er like kraftig med ukulele, fiolin, piano eller andre typer akustiske instrumenter.

Det brukervennlige grensesnittet på DR-01S gjør det enkelt å lage beats og variasjoner som passer enhver musikkstil, mens den innebygde høyttaleren gir lyd i høy kvalitet som passer perfekt sammen med akustiske instrumenter. Og siden rytmepartneren din kan drives på batteri, kan du ta den med deg uansett hvor du drar. Uansett om du spiller alene eller sammen med venner, vil DR-01S gi ny inspirasjon og bringer dine akustiske sessioner til nye høyder.

Nøkkelfunkjsoner:

 • Enkel rytmeboks med super lyd, designet for akustiske musikere
 • Pakket med enkle, smakfulle grooves som passer til akustiske musikkstiler
 • Praktisk alt-i-ett design med høykvalitets integrert lydsystem
 • Brukervennlig grensesnitt for å velge instrumenttyper og groove, justere volum og tempo med mer
 • Syv simultane instrumentkategorier omfatter alt fra tamburiner, shakere og congas, til fullt trommesett, lydeffekter, standard metronom og mange andre lyder
 • Dedikerte patterns for hver instrumentkategori, med muligheter for å legge patterns fra alle kategorier sammen, i sanntid
 • Lagre 50 favoritt rytmekombinasjoner for rask fremhenting
 • Kontroller ulike funksjoner og trigge lyder ”hands-free” med ved hjelp av fotbrytere (opsjon)
 • Line out for å koble til en akustisk gitarforsterker eller et større lydsystem
 • Aux inngang gjør at du kan bruke den som høyttaler for smarttelefon eller en annen lydavspiller
 • Drives av seks AA-batterier eller inkludert AC adapter

Den perfekte rytmepartner for akustisk musikk
En av de største gledene med akustisk musikk er at den er enkel og ukomplisert – du bare tar instrumentet ditt og begynner spille. DR-01S passer perfekt inn i denne avslappede ”upluggede” vibben, med et brukervennlig kontrollpanel, alt-i-ett-design og smakfulle, underbyggende grooves som gjør at enhver akustisk musikkstil låter fetere. Ved hjelp av dedikerte knapper kan du finne fram alle typer beats og variasjoner, layer opptil sju instrumenter sammen for å lage dine egne, unike rytmer, og lagre opptil 50 favoritter som du kan hente fram senere. Volume, tempo og taktart kan settes med få tastetrykk, og det er enkelt å legge til opptelling før du starter. Du kan til og med fade ut grooven for å lage sofistikerte avslutninger på sangene dine.

Imponerende lyd i et kompakt design
Med sitt integrerte lydsystem produserer DR-01S varm og full lyd som blander seg med den naturlige lyden fra ditt akustiske instrument. BOSS´ avanserte innfallsvinkel kombinerer et innovativt kabinettdesign, custom høyttaler og en svært effektiv forsterker som leverer imponerende lyd i en svært portabel pakke. Når du vil ta din rytmepartner til scenen er det bare å koble linjeutgangen inn i din akustiske forsterker eller PA-system.

Uttrykksfulle perkusjonsinstrumenter og groover
DR-01S utnytter til fulle den stolte historien for utvikling av rytme- og trommemaskiner som BOSS’ og moderselskapet Roland har. Et stort utvalg autentiske akustiske perkusjonslyder finnes, for eksempel shakere, maracas, tamburiner, congas, bongos, bjeller, cajon og mye mer. Det finnes til og med et fullt akustisk trommesett med akustiske og elektroniske lyder, perfekt når du ønsker å ”rocke opp” dine akustiske jammer. Hver instrumentkategori har mange uttrykksfulle groover laget av perkusjonister. Dette gir deg et stort utvalg av organiske backingtracks for enhver type akustisk stilart.

Hands-Free kontroll med fotbrytere (opsjon)
Selv om du har tilgang til alle DR-01S´ funksjoner fra frontpanelet, er det en del operasjoner som er fint å kunne gjøre mens du har hendene dine på instrumentet. Ved å koble til en eller to fotbrytere (opsjon) kan du gjøre dette. Det finnes et utvalg funksjoner du kan velge mellom å tildele til pedalene, for eksempel start/stop, tempo opp/ned, tap tempo, pattern variasjon med mer. Det er mulig å trigge nesten alle DR-01S perkusjonslyder ved hjelp av føttene, supert for å ”tappe” patterns manuelt mens du spiller.