Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Boss GT-1

Multieffekt til gitar med COSM-forsterkermodeller og innebygd looper

Boss GT-1
Varenr.: 111103
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 2 570 inkl. mva. kr 2 056 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Enestående lyd for gitaristen på farten
Uansett hvor du skal spille, gir GT-1 deg den proffe gitarlyden du trenger. Prosessoren er super-portabel og svært enkel i bruk. GT-1 har den samme kraftige lydmotoren som kjennetegner BOSS GT-serien, og gir deg tilgang på et bredt utvalg av de fineste forsterkerne og effektene som finnes. Den passer til alle typer musikk, og et strømlinjeformet brukergrensesnitt gjør det både raskt og intuitivt å skru lyd. Dynamisk effektkontroll kan gjøres i sanntid ved å koble til fotbryter eller expression-pedal. På BOSS Tone Central finner du et stort utvalg programmer laget av proffe gitarister og software editor. Dette kan lastes ned gratis. GT-1 gir deg enestående lyd i en kompakt, kraftig pakke, og passer like godt for alle gitarister.

Nøkkelfunksjoner:

  • BOSS flaggskip-lydmotor presset inn i en kompakt og lett gulvenhet
  • Moderne design uten skarpe kanter gir sikker transport i en gitarbag
  • Easy Select og Easy Edit funksjoner for kjappe programvalg og rask lydskruing
  • Fire AA batterier gir opp til sju timers spilletid
  • Innebygget kontrollbryter og expression-pedal, tilkobling for footswitch/expression og USB
  • Last ned ferdige programmer fra BOSS Tone Central

Eksepsjonell lyd
Den fantastiske GT-lydmotoren gir GT-1 muligheter og lydkvalitet som langt overgår det man vanligvis forbinder med kompakte multi-effekter. Hele historien av BOSS-effekter er her tilgjengelig i en og samme boks; Fra klassikere som for eksempel OD-1 Overdrive – til moderne effekter med innovativ MDP-teknologi. Det finnes et stort utvalg COSM-forsterkere, vintage ”godsaker”, originale BOSS-forsterkere og så videre. Alt er optimalisert for perfekt tone og respons. Spesialiserte effekter som for eksempel Acoustic Simulator, Guitar Simulator samt innebygget looper, gir GT-1 enorme muligheter – enten du bruker den til øving eller konsert.

Portabel
GT-1 ble designet for musikere på farten. Den veier overraskende lite og er svært kompakt. Likevel er den robust og vil tåle mye juling på veien, som BOSS-utstyr er kjent for. Det moderne designet gjør at den enkelt får plass i gitarbagen, og den har ingen skarpe kanter som kan skade din verdifulle gitar. Med GT-1 har du maksimal fleksibilitet i enhver spillesituasjon, den kan kobles til strømnettet eller du kan bruke batterier – med inntil sju timers driftstid. Perfekt for å spille på gata!

Enkle programvalg og lydskaping
Med GT-1 er det enkelt å finne fantastiske lyder til din spillestil, og like enkelt å skreddersy lyden etter smak. Nybegynnere finner proffe lyder med en gang, mens erfarne gitarister vil sette pris på hvor raskt og intuitivt boksen lar deg justere lydene. Easy Select lar deg velge program etter sjanger, distortion eller effekt-type, mens Easy Edit med svæt liten innsats lar deg tweake drive, modulasjon og ekko til det er helt perfekt. Dedikerte panelknapper gir raskt på/av brytere for effektgrupper, og de gir deg tilgang på dypdykkene parametre for mikroskopisk fine-tuning.

Maksimum kontroll i en liten enhet
GT-1s tre fotbrytere er smart designet slik at du på en minimal overflate holder kontroll på patcher, tuner, looper med mer. Den dedikerte CTL1-bryteren kan konfigureres til tap tempo, effekt på/av og mange andre funksjoner, mens expression-pedalen og «tå-bryteren» kan styre volum og diverse effektparameter. Dersom du ønsker enda mer kontrollmuligheter, finnes det jack-innganger for ytterligere to eksterne fotbrytere eller en expression-pedal. Ved hjelp av den innebygde USB-porten kan du koble deg mot en datamaskin, BOSS Tone Central og BOSS Tone Studio – eller ta opp (og re-ampe) med din favoritt DAW.

BOSS Tone Central og BOSS Tone Studio
På nettsiden BOSS Tone Central har GT-1 brukere tilgang til mange gratis patch-samlinger. Disse er laget av proffe gitarister, og fiks ferdige til å spille hvilken som helst type musikk. BOSS Tone Studio er gratis og gir et fullblods editor/bibliotek-software for GT-1, samt tilgang til alle patchene i BOSS Tone Central.