Boss Katana-100/212 MKII

100-watts comboforsterker med 2 x spesialtilpasset 12-toms høyttalere
Boss Katana-100 MkII

Boss Katana-100 MkII

Fluid Audio Strum buddy Heavy Metal

Fluid Audio Strum buddy Heavy Metal

Vare nr.
115208
Pris inkl. mva kr 5 850,00
Lagerstatus: På lager

Utviklingen av en moderne klassiker
Katana MkII tar den anerkjente Katana gitarforsterkerserien til det neste nivået og fyller opp grunnplattformen med flere lyder, flere effekter og flere funksjoner. Nylig lanserte variasjoner er nå tilgjengelige for alle de fem forsterkertypene, noe som dobler de tonale mulighetene. De inkluderte effektkategoriene har blitt utvidet fra tre til fem, noe som gir enda mer real-time-prosessering å velge blant. Brukervennligheten har også blitt økt ytterligere, med en kraftig forsterkerinngang for «rett-i-bordet» multi-FX, oppdatert redigeringssoftware og mange andre forbedringer.

Nøkkelfunksjoner:

 • Sceneklar 100-watts comboforsterker med to spesialtilpassede 12-toms høyttalere
 • Tube Logic-design gir klassedefinerende kraft, autoritær punch og sylskarp tilstedeværelse
 • Fem unike forsterkerkarakterer (Clean, Crunch, Lead, Brown og Acoustic) i tillegg til nylig lanserte variasjoner for hver av dem
 • Fem uavhengige effektseksjoner (Booster, Mod, FX, Delay og Reverb), med tre valgbare variasjoner på hver
 • Dedikert Pedal FX for fotkontrollert wah og pedalbend
 • Oppdatert BOSS Tone Studio-software, for å tilpasse lyden din med over 60 ulike BOSS-effekter, kanal og globale EQer, justerbar ruting og mye mer.
 • Power Amp In for preamper, modelers og multieffekter
 • Stereo Expand-utgang for å koble til en ekstra Katana MkII (kun 100-wattsmodeller)
 • Åtte Tone Setting minneplasser for å lagre og hente fram igjen alle forsterker- og effektsettinger.
 • Power Control for å få en “cranked” forsterkerlyd på lave volumer
 • Tre Cab Resonance-alternativer (Vintage, Modern og Deep) som velges fra panelet eller i BOSS Tone Studio
 • Oppmikket kabinettsimulering på line-, USB- og hodetelefon-/innspillingsutgangene, med tre Air Feel-innstillinger som er tilgjengelige i BOSS Tone Studio
 • Valgfri GA-FC fotkontroller gir deg komplett forsterkerkontroll, inkludert Tone Setting-valg, effekter på/av, expressionpedalkontroll m.m.
 • Tilkobling for inntil to forbrytere eller en expressionpedal
 • Effektloop med valgbar serie-/parallellbetjening og justerbart nivå i BOSS Tone Studio
 • Proffe oppsett tilgjengelig på BOSS Tone Central

Flere lyder, mer variasjon
Katana MkII-forsterkerne fortsetter der den første generasjonen slapp, og bygger på den samme grunnlyden og funksjonene som har gjort denne serien til en suksess verden over. Hvis du elsket de originale Katana-forsterkerne vil du elske Katana MkII enda mer. Og hvis du er ny i gamet, så gjør deg klar for lyden, følelsen og allsidigheten som leverer langt over det prisklassen skulle tilsi.

Fem forsterkerkarakterer, ti fullstendige lyder
Katana MkIIs fem primære forsterkerkarakteristikker gir deg alt fra organiske vintagetoner til moderne high-gain-lyder, i tillegg til en dedikert innstilling som er optimalisert for akustisk-elektrisk gitar. Karakterene har nå blitt utvidet med nye variasjoner, noe som gir et bredere utvalg av lydalternativer slik at du kan skape ditt personlige sound.

Fem effekter samtidig
Katana MkII inkluderer nå fem simultane effektkategorier, noe som gir deg lydutformingskraften til et massivt pedalbrett inkludert i forsterkeren din. Independent Booster-, Mod-, FX-, Delay-, og Reverb-seksjonene er fabrikkoppsatt med tre variasjoner hver, noe som gir deg 15 effekter å velge mellom, klare til bruk. Ved å koble til BOSS Tone Studio kan du dykke mye dypere ned hvis du ønsker det. Du kan spesialtilpasse seksjonene med over 60 ulike effekttyper, endre rekkefølgen med fire ulike kjeder, og mye mer.

Bånn gass hver gang du plugger inn
Med BOSS´ Tube Logic-tilnærming i ryggen gir Katana MkII den autentiske output distortion-karakteristikken som fra ekte rørforsterkere, hvor lyden og uttrykket blir fyldigere og mer responsivt etterhvert som du skrur opp volumet. Men til forskjell fra den klassiske rørforsterkeren gjør Katana MkIIs justerbare Power Control det enkelt å treffe “sweetspot´en” uten å få sparken fra spillejobben eller bli kastet ut av huset. Bare skru ned hovedvolumet etter behov, så kan du nyte inspirerende, “cranked” forsterkerlyd uansett hvor du spiller - fra soverom til scene.

Forsterk det eksterne utstyret ditt
Katana-100/212 MkII rocker som en selvstendig forsterker. Men den er også utrolig god som en aktiv forsterker for en favoritt-preamp, modeler eller multieffektsenhet. Ved å koble deg til Power Amp In-jacken i det bakre panelet bypasser du Katana MkIIs preamp og effekter. Dette lar deg gå direkte til Tube Logics sluttrinn, komplett med Power Control klar til bruk. Og med BOSS Tone Studio kan inputen enkelt optimaliseres for ditt spesifikke utstyr med et highpass-filter og justerbar gain.

Hent fram egne oppsett med ett trykk
En av Katana-100/212 MkIIs viktigste funksjoner er at du i Tone Setting-lagringsminnet kan lagre de forsterkerkarakterene og effektoppsettene du liker best, slik at disse er klare til å hentes fram igjen umiddelbart. Etter at du har skrudd den lyden du ønsker kan du lagre den til ønsket minneplass med et enkelt knappetrykk. Åtte Tone Settings (to banker med fire i hver) er tilgjengelig, med rask tilgang fra frontpanelet. Og for å kunne ha hendene frie under konserten kan du enkelt koble til eksterne fotbrytere eller fotkontrolleren GA-FC.

Stereo på den enkle måten
Én Katana MkII låter bra, men å spille på to samtidig låter enda bedre. Den nye funksjonen Stereo Expand gjør det enkelt å koble sammen to forsterkere, du trenger kun en vanlig kabel Du kan kontrollere alt sammen fra master-Katana MkII´en, med stereokompatible effekter slik som chorus, delay, reverb og andre, som spilles fra begge forsterkerne og dermed gir et stort og omfattende lydbilde. Stereo Expand støttes på alle 100-watts Katana MkII-modeller.

Direktelyd klar til å mikses
Katana-100/212 MkII har linje-, USB- og hodetelefon-/innspillingsutganger med oppmikket kabinettsimulering, som lar deg sende mikseklar forsterkerlyd til en PA, DAW eller hodetelefoner. Direktelyden kan formes med tre ulike Air Feel-innstillinger som er tilgjengelige i BOSS Tone Studio. Det er støtte for to-kanals USB-kontroll, noe som gjør at du kan få ekte stereo med mange av Katanas modulasjons-, EQ-, delay- og reverbeffekter.

Kompakt konsertkontroll
Fotkontrolleren GA-FC kan kobles til om du ønsker, og den er den perfekte partneren for Katana-100 MkII. Den kobles til med en enkelt kabel, den trenger ingen ekstra strømtilkobling, og den har en slank, robust utforming som tar opp minimalt med plass. Med seks fotbrytere kan du direkte hente opp Tone Settings og skru de fem effektseksjonene av/på uavhengig av hverandre. GA-FC støtter også eksterne fotbrytere og expressionpedaler, med standardfunksjoner som inkluderer tap tempo, bank-valg, fotvolum og Pedal FX. Et bredt utvalg av spesialfunksjoner er tilgjengelig via BOSS Tone Studio, inkludert expressionpedalkontroll med opp til tre parametre samtidig.

BOSS Tone Studio-forbedringer
BOSS Tone Studio har også utviklet seg parallelt med Katana MkII-forsterkere. Interfacet har blitt oppdatert med et nytt utseende, og mange av parametrene har blitt samlet på hovedskjermen for å gi en raskere arbeidsflyt. Det er også en dedikert Pedal FX-kategori, noe som gjør det enklere å tildele wah- og pedal bend-effekter til en tilkoblet expressionpedal. Og hvis du eier en førstegenerasjons Katana, så er det mulig å importere dine egne patcher og bruke dem alle sammen med Katana MkII.

- Rated Power Output
100 W

- Nominal Input Level
INPUT: -10 dBu (1 M ohm)
AUX IN: -10 dBu (20 k ohms)
RETURN IN: -10 dBu (100 k ohm)

- Speaker
30 cm (12 inches) x 1

- Controls
POWER switch
MASTER knob
PRESENCE knob
POWER CONTROL switch (STANDBY, 0.5 W, 50 W, 100 W)

[AMPLIFIER]
VARIATION button
AMP TYPE knob (ACOUSTIC, CLEAN, CRUNCH, LEAD, BROWN)
GAIN knob
VOLUME knob

[EQUALIZER]
BASS knob
MIDDLE knob
TREBLE knob

[MULTI EFFECT]
BOOSTER button
MOD button
FX button
DELAY button
REVERB button
TAP button
BOOSTER knob
MOD knob
FX knob
DELAY knob
REVERB knob

[TONE SETTING]
CH1 button
CH2 button
CH3 button
CH4 button
PANEL button

[STEREO EXPAND]
STEREO EXPAND switch

- Indicators
VARIATION
ACOUSTIC
CLEAN
CRUNCH
LEAD
BROWN
BOOSTER
MOD
FX
DELAY
REVERB
TAP
CH1
CH2
CH3
CH4
PANEL

- Connectors
INPUT jack: 1/4-inch phone type
POWER AMP IN jack: 1/4-inch phone type
LINE OUT jack: 1/4-inch phone type
SEND jack: 1/4-inch phone type
RETURN jack: 1/4-inch phone type
REC OUT/PHONES jack: Stereo 1/4-inch phone type
EXP PEDAL/CTL CH1/CH2 jack: 1/4-inch TRS phone type
GA-FC jack: 1/4-inch TRS phone type
AUX IN jack: Stereo miniature phone type
USB port: USB B type
AC IN jack

- Power Consumption
77 W

- Dimensions (Include handle and rubber feets)
530 (W) x 248(D) x 484(H) mm

- Weight
14.8 kg

- Accessories
Owner's manual
Power cord
GA-FC sticker

- Options (sold separately)
Footswitch: BOSS FS-5L, BOSS FS-6, BOSS FS-7
Expression pedal: Roland EV-5, BOSS EV-30, BOSS FV-500L, BOSS FV-500H
GA FOOT CONTROLLER (GA-FC)

Flere produkter fra Boss
 1. Boss FV-30L : Foot Volume
  Boss FV-30L : Foot Volume
  Før pris kr 1 270,00 Pris inkl. mva kr 1 044,00
 2. Boss BC-1X - Bass Comp
  Boss BC-1X - Bass Comp
  Før pris kr 2 450,00 Pris inkl. mva kr 2 090,00
 3. Boss ES-5: Effects Switching System
  Boss ES-5: Effects Switching System
  Før pris kr 5 850,00 Pris inkl. mva kr 4 695,00
 4. Boss CP-1X Compressor
  Boss CP-1X Compressor
  Før pris kr 1 860,00 Pris inkl. mva kr 1 675,00