Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Boss Katana-Air

Gitarcombo i stereo på 30/20-watt, trådløs inkl. sendero& mottaker

Boss Katana-Air
Varenr.: 112876
Lagerstatus: Best. vare
kr 5 380 inkl. mva. kr 4 304 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Førsteklasses tone, trådløs frihet
Møt Katana-Air, verdens første totalt trådløse gitarforsterker. Ved hjelp av banebrytende ny trådløs gitarteknologi utviklet av BOSS, gir Katana-Air deg frihet til å øve og jamme uten å måtte forholde deg til kabelkaos. Og siden den kan drives på batterier, er det heller ikke behov for å koble den til strømnettet, så du kan praktisk talt spille hvor som helst!

Til tross for at størrelsen er kompakt, er Katana-Air seriøs når det kommer til lydkvalitet. Dette lille trådløse vidunderet er utstyrt med proffe tonekontroller og effekter fra Katana forsterkerserien, og leverer førsteklasses gitarlyder for alle stilarter innen musikk. For å ta den kabelfrie opplevelsen enda et skritt videre, kan du trådløst editere og organisere lyder med en dedikert app, og jamme med låter streamet fra din smarttelefon. Det har aldri vært lettere, mer praktisk og inspirerende å spille i hverdagen. Alt du trenger er den innovative Katana-Air og din “favorittøks”.

 Nøkkelfunkjsoner:

 • Helt trådløs gitarforsterker med nyutviklet BOSS-teknologi leverer “rock-solid” lyd med ultralav latency
 • En egen trådløs sender plugges inn en hvilken som helst elektrisk gitar, og lades når den er dokket i forsterkeren
 • Senderen gir 12 timers spilletid på hver enkel lading, og går automatisk i standby-modus for å spare batteri når det ikke registreres aktivitet
 • Alltid klar for å spilles på, med bevegelsesensor i senderen, som umiddelbart vekker forsterkeren fra det strømsparende standby-moduset
 • Førsteklasses gitarlyder hentet fra Katana stage amplifier series, med fem unike forsterkerkarakteristikker og tilgang til 50 BOSS-effekter i verdensklasse
 • Seks innebygde minneplasser for å lagre dine favoritt forsterker- og effektoppsett
 • Kraftig stereo høyttalersystem med full-range lyd og opp til 30 watts effekt*
 • Rediger og organiser lyder trådløst med BOSS Tone Studio app for iOS og Android mobilenheter
 • Spill sammen med musikk som strømmes trådløst fra en mobil enhet via Bluetooth®
 • Forsterkeren drives av åtte AA-batterier eller den inkluderte AC adapteren
 • Aux for tilkobling av enheter via kabel, pluss headphone/recording out for å øve lydløst eller musikkproduksjon

  *Katana-Air leverer 30 watts effekt når den er koblet til strømnettet og 20 watt når den kjøres på batterier.

Superpraktisk for jamming og øving
Med førsteklasses Katana lydmotor og trådløs tilkobling gjør Katana-Air det enkelt å nøyt rike dynamiske gitarlyder – komplimentert av avanserte BOSS effekter – hvor-som-helst og når-som-helst. Som betyr at du kommer til å spille oftere, forbedre ferdighetene dine og ha mer moro. Når du har lyst å jamme hjemme trenger du ikke lenger koble opp den store riggen din, eller nøye deg med tørr, boksete lyd fra en mikroskopisk øvingsforsterker. Bare plutt Katana-Airs sender inn i din gitar, og riff med stor lyd uansett hvor du befinner deg i rommet! Takket være kompakt størrelse og mulighet for å drives på batterier er Katana-Air en super partner for reiser, fester, jam sessions med venner, og mer til

Tråløs teknologi med høy ytelse fra BOSS
Katana-Air er utstyrt med ny low-latency digital trådløs gitarteknologi utviklet av BOSS. Dette gir transparent lyd og ultrarask respons uten “lagging” eller “dropouts”. Den medfølgende trådløse senderen kan plugges inn i en hvilken som helst elektrisk gitar, og har indikatorer for power og batteristatus. En praktisk docking-port i forsterkeren lader batteriet i senderen, og gir opp til 12 timers total spilletid per lading.

Alltid klar for å spille
Når inspirasjonen treffer er Katana-Air alltid klar til bruk. Når du ikke spiller går den i standby-modus for å spare energi, men straks senderen senser bevegelse våkner den umiddelbart. Dette betyr at du kan la senderen stå tilkoblet i din gitar og så slå på forsterkeren, ganske enkelt ved å plukke opp instrumentet! Og når du slutter spille, går senderen tilbake til standby, for å holde lenger på ladingen. Senderen etablerer alltid den optimale trådløse tilkoblingen når den er dokket for lading, så ingen kompliserte oppsett er nødvendig.

Førsteklasesse Katana forsterker- og effekt-lyder
Utstyrt med de samme lydene og tonekontrollene som finnes i “performance-klassen” av Katana forsterkere, tilbyr Katana-Air inspirerende lyder for enhver stilart. Fem unike forsterkerkarakteristikker gir et bredt utvalg lyder, fra gnistrende clean-lyder til BOSS´ custom high-gain Brown sound. Det er til og med en Acoustic-karakteristikk, optimalisert for å spille med akustisk-elektriske gitarer. Forsterkeren har også integrert tilgang til mer enn 50 BOSS-effekter, inkludert modulasjons-, delay- og klangeffekter, optimalisert for Katana Airs stereo høyttaler system. Og med seks innebygde minneplasser kan du lagre og hente inn igjen dine favoritt forsterker- og effektoppsett når du vil.

BOSS Tone Studio for iOS og Android enheter
Den trådløse Katana-Air er gjort enda mer kraftfull med støtte for ekstern trådløs bruk via Bluetooth. Den dedikerte BOSS Tone Studio appen, som er tilgjengelig for både iOS og Android enheter, gir fullstendig kontroll over Katana-Air, fra smarttelefon eller nettbrett. Du kan justere alle forsterkerkontroller og får eksklusiv tilgang til å justere effekttyper og rutinger, som bare er tilgjengelig fra appen. Du kan også lagre oppsett til forsterkerens minneplasser, organisere lydbiblioteker på din enhet og laste ned gratis patch-kolleksjoner direkte fra BOSS Tone Central.

Lytt til din favorittmusikk og spill med
Katana-Air er en ekte stereo forsterker med to spesialtilpassede høyttalere som leverer opp til 30 watts total effekt og stor, rik lyd til både gitarforsterkning og full-range gjengivelse av musikk. Du kan strømme musikk fra din mobile enhet fra din mobile enhet over Bluetooth og spille sammen med populære sanger, backing tracks, YouTube-leksjoner med mer. Og når du bare vil slappe av, fungerer Katana-Air også som en førsteklasses Bluetooth-høyttaler for å nyte sanger fra musikksamlingen din.

Musikkproduksjon og lydløs øving
Katana-Air har også en stereo hodetelefon/recording utgang med gitarkabinett-simulering. Denne lar deg spille direkte inn i musikkproduksjons-software med proff forsterkerlyd, og nyte inspirerende stereolyd når du øver lydløst med hodetelefoner. Det er til og med mulig å justere mikrofonposisjonen på kabinettsimuleringen, ved hjelp av Air Feel-kontrollen i BOSS Tone Studio app.