Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Boss Katana Artist MkII

Den ultimate Katana-opplevelsen

Boss Katana Artist MkII
Varenr.: 115474
Lagerstatus: Best. vare
kr 7 600 inkl. mva. kr 6 080 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Den ultimate Katana-opplevelsen
Katana-Artist MkII høyner den beste modellen i Katana-serien med neste generasjons funksjoner og fleksibilitet. Nylig lanserte variasjoner for alle fem forsterkerkarakterene dobler lydmulighetene dine, mens innebygde effektkategorier har blitt utvidet fra tre til fem. Eksklusive frontpanelkontroller gir deg enda flere lydformingsmuligheter, inkludert en treveis Coutour-bryter, global EQ med tre kurver du selv kan stille inn, og en soloboost med justerbart nivå. Og med en ny, kraftig dobbel forsterker-funksjonalitet er det enkelt å koble sammen og kontrollere to Katana-Artist MkII-forsterkere, for en massiv, superbred lyd.

Nøkkelfunksjoner:

 • Profesjonell 100 watts comboforsterker med forbedret lyd og eksklusive funksjoner
 • Spesiallaget Waza 12-toms høyttaler gjenskaper klassisk britisk høyttalerstacklyd og respons, med forbedret evne til å håndtere høy effekt
 • Tube Logic-design gir klassedefinerende kraft, autoritær punch og sylskarp tilstedeværelse
 • Robust analogt sluttrinn i klasse-AB gir autentisk lyd og svært musikalsk respons
 • Kjempesolid kabinettkonstruksjon og halvåpen bakplate, for tight, fokusert tone med fyldig basslyd
 • Fem forsterkerkarakterer med fem variasjoner, i tillegg til Booster-, Mod-, FX-, Delay- og Reverb-seksjoner, med tre variasjoner i hver
 • Treveis Contour for å forme hovedlyden, og global EQ -bryter med tre innstillinger (kan justeres i BOSS Tone Studio)
 • Valgbar solofunksjon med nivåkontroll
 • Integrerte funksjoner for utvidelse med dobbel forsterker med GA-FC-kontroll og ekte stereoeffekter
 • Oppdatert BOSS Tone Studio redigeringsprogramvare for å tilpasse lyden med over 60 BOSS-effekter. Nylig tillagte redigeringsfunksjoner inkluderer pre- og post-EQer, dedikert Pedal FX, med mer
 • Serie-/parallell-effektloop, utgang for eksterne høyttalere og sluttforsterkerinnganger for preamper, modelere og multieffekter
 • Åtte Tone Setting-minneplasser for å lagre og hente fram igjen alle forsterker- og effektsettinger
 • Power Control for å få en “cranked” forsterkerlyd og trespons på lave volumer
 • Oppmikket kabinettsimulering på linje-, USB- og hodetelefon-/innspillingsutgangene, med tre Air Feel-innstillinger som er tilgjengelige i BOSS Tone Studio
 • Ekstern kontrollstøtte via GA-FC fotkontroller, fotbrytere, expressionpedal og MIDI

Forbedret lyd for profesjonelle utøvere
På samme måte som forgjengeren er Katana-Artist MkII designet med ekstra hensyn til kresne profesjonelle utøvere BOSS’ spesiallagde Waza-høyttaler gir deg den ultimate vintage rockelyden under fingrene dine, mens kabinettets brede baffle og halvåpne bakplate gir fokusert, “punchy” lyd med rik bass og stor, fyldig mellomtone. I tillegg er hver av Katana-Artist MkIIs forsterkerkarakterer spesielt tilpasset for optimal respons med høyttaleren og kabinettet.

Waza høyttaler: Legendarisk lyd, moderne kraft
Et viktig element ved Katana-Artist MkIIs kraftige lyd er 12-toms Waza-høyttaleren, som er utviklet av BOSS for å gi en bred dynamisk respons, jevn mellomtone og rike harmoniske overtoner fra de kjente britiske 25-watts høyttalerne som ble brukt i forsterkerstack på 60-tallet. Gjennom inngående analyse av originale høyttalere og nøye utvelgelse av magnet, hornmateriale og andre elementer, har Waza-høyttaleren det fulle uttrykket til denne legendariske høyttaleren, samtidig som den øker effekten til 100 watt.

Utvidede forsterkerkarakterer og effekter
Katana-Artist MkII har de samme hovedoppdateringene som ble lansert med Katana MkII-forsterkerne. Det er nå tilgjengelig variasjoner for de fem forsterkerkarakterene, noe som gir 10 ulike lydmuligheter å velge mellom, Og med fem samtidige effektkategorier har du lydformingskraften til et massivt pedalbrett inne i forsterkeren din. Ved å koble til BOSS Tone Studio kan du dykke mye dypere ned hvis du ønsker det. Du kan spesialtilpasse seksjonene med over 60 ulike effekttyper, endre rekkefølgen med fire ulike kjeder, og mye mer.

Avanserte lydformingsverktøy
På frontpanelet finner du noen eksklusive funksjoner som bare finnes på Katana-Artist MkII. En treveis Contour-bryter lar deg forme forsterkerens hovedtone, mens tre valgbare globale EQ-innstillinger (justerbare i BOSS Tone Studio) er kjempebra for å fininnstille lyden til ulike gitarer og stilarter. En post-amp soloboostfunksjon som kan styres med en fotkontroller er også tilgjengelig, med en dedikert kott på panelet slik at du raskt kan justere den.

Integrert støtte for doble forsterkere
Kraftig utvidelsesfunksjon gjør det enkelt å bruke to Katana-Artist MkII sammen Med Dual Link kan du konfigurere hver av forsterkerne med egne innstillinger og styre dem fra en enkelt GA-FC-fotkontroller, noe som gjør at du kan blande rene og skitne lyder, lage vått/tørt-oppsett med mer. Stereo Expand lar deg bruke den ene forsterkeren som master og den andre som slave, med innebygde stereokompatible effekter slik som chorus, delay og reverb på begge forsterkerne, for et stort, altomfattende lydbilde.

Bånn gass hver gang du plugger inn
Med BOSS’ Tube Logic-tilnærming i ryggen gir Katana-Artist MkII den autentiske output distortion-karakteristikken som fra ekte rørforsterkere, hvor lyden og uttrykket blir fyldigere og mer responsivt etterhvert som du skrur opp volumet. Men til forskjell fra den klassiske rørforsterkeren lar den variable Power Control’en deg treffe “sweetspot´en” uten å få sparken fra spillejobben eller bli kastet ut av huset. Bare skru ned hovedvolumet etter behov, så kan du nyte inspirerende, “cranked” forsterkerlyd uansett hvor du spiller.

Hent fram egne oppsett med ett trykk
Med innebygde Tone Setting-minneplasser kan du lagre favorittoppsettene dine for forsterkerkarakter og effekter, som kan hentes fram umiddelbart. Etter at du har skrudd den lyden du vil ha, kan du lagre den til ønsket minneplass med et enkelt knappetrykk. Åtte Tone Settings (to banker med fire i hver) er tilgjengelig, med rask tilgang fra frontpanelet. Og for å kunne ha hendene frie under konserten kan du enkelt koble til eksterne fotbrytere eller fotkontrolleren GA-FC.

Direktelyd klar til å mikses
Linje-, USB- og hodetelefon-/innspillingsutganger med oppmikket kabinettsimulering, som lar deg sende mikseklar forsterkerlyd til en PA, DAW eller hodetelefoner. Direktelyden kan formes med tre ulike Air Feel-innstillinger som er tilgjengelige i BOSS Tone Studio. Det er støtte for to-kanals USB-lyd, noe som gjør at du kan få ekte stereo med mange av Katana-Artist MkIIs mod--, EQ-, delay- og reverbeffekter.

Kompakt konsertkontroll
Den valgfrie GA-FC fotkontrolleren er den perfekte partneren til Katana-Artist MkII. Den kobles til med en enkelt kabel, krever ingen ekstern strøm, og har en slank og røff profil som tar minimalt med plass. Med seks fotbrytere kan du hente fram Tone Settings og skru de fem effektseksjonene av/på. GA-FC støtter også eksterne fotbrytere og expressionpedaler, med standardfunksjoner som inkluderer tap tempo, bank-valg, fotvolum og Pedal FX. Funksjonene kan tilpasses i BOSS Tone Studio, inkludert pedalkontroll med opp til tre parametre samtidig.

BOSS Tone Studio-forbedringer
BOSS Tone Studio har også utviklet seg parallelt med Katana MkII-forsterkerne. Interfacet har blitt oppdatert med et nytt utseende, og mange av parametrene har blitt samlet på hovedskjermen for å gi en raskere arbeidsflyt. Det er også en dedikert Pedal FX-kategori, noe som gjør det enklere å tildele wah- og pedal bend-effekter til en tilkoblet expressionpedal. Og hvis du eier en førstegenerasjons Katana, så er det mulig å importere dine egne patcher og bruke dem alle sammen med Katana-Artist MkII.