Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Boss VE-8 : Acoustic Singer

Den komplette løsningen for syngende gitarister

Boss VE-8 : Acoustic Singer
Varenr.: 110502
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 4 440 inkl. mva. kr 3 552 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Den komplette løsningen for syngende gitarister
For singer/songwritere som spiller akustisk gitar, er virkeligheten ofte preget av hard konkurranse i støyete omgivelser. VE-8 Acoustic Singer gir deg det lille ekstra som trengs for å stå ut i mengden, og profesjonell BOSS lyd hver gang du opptrer. VE-8 er enkel i bruk, og leverer stemme- og gitarprosessering i studio-kvalitet, pluss harmonisering og looping i en svært kompakt pakke. Med så flott lyd og slike kraftige kreative muligheter, er du dømt til å få taket til å løfte seg – uansett hvor du spiller.

Nøkkelfunksjoner:

  • Kompakt alt-i-ett preamp og effektløsning for sangere som spiller akustisk gitar
  • Rik, sofistikert BOSS lydprosessering, med enkle intuitive kontroller
  • Vokalprosessering i studio-kvalitet med fire typer ambiens-effekter, enhancer, kromatisk pitch-korrigering for live vokaltuning med mer
  • Skap naturlige vokalharmonier i sann tid, basert på gitarinngangen eller manuell innstilling for toneart
  • Vokal dobling og mer dramatisk prosessering som hardt tunede elektroniske stemmer, vreng og radiostemme
  • Dedikert gitarkanal med acoustic resonance, reverb, chorus, tuner og ulike effekter, faseskift og notch filter for å kontrollere feedback
  • Looper-funksjon med 80 sekunder opptakstid, kan loope gitar og vokal separat
  • Memory modus for å lagre og laste inn igjen 50 favoritt innstillinger
  • Fleksibel tilkobling for integrering med PA og scenemonitorer, pluss USB for opptak på datamaskin
  • Drives av seks AA batterier eller medfølgende AC adapter

Syng
VE-8 gjør det enkelt å skru profesjonell vokallyd på studio-nivå. Plugg mikrofonen din inn i XLR-inngangen, og finn fram en fin ambiens, legg til litt klarhet i toppen med enhance-funksjonen og så videre. Du kan til og med få lyden av hardt tunede elektroniske stemmer, vreng og radiolyd – og på den måten skape en moderne tvist på din akustiske opptreden.

Spill
Med VE-8s dedikerte gitarkanal, vil din akustiske gitar låte akkurat like bra som vokalen din. Acoustic Resonance gjenskaper den naturlige gitarlyden på magisk vis, og eliminerer den sterile piezo-lyden som ofte forbindes med gitarer med pickup under stolen. Du finner også reverb og chorus, samt kule BOSS effekter som Octave, Mod Delay og mer. Det finnes også en innebygget tuner, et must når du opptrer! Med fasevender og notch filter, kan du kvitte deg med plagsomme feedback-frekvenser på et øyeblikk.

Harmoniser
Når du spiller alene, har du nå muligheten til å skape naturlige vokalharmonier som vil vekke oppsikt og løfte sangene dine til et nytt nivå. Med VE-8 er det enklere å lage disse harmoniene live enn noen gang før. Den automatiske harmoniseringsfunksjonen analyserer akkordene du spiller på gitaren, og genererer korrekte harmonier mens du synger. Modus for Hybrid og Fixed harmonisering er også tilgjengelig, og dette gir deg stor allsidighet for ulike situasjoner på scenen og i studio. Det finnes også vokal dobling effekt, en veldig anvendelig funksjon når du trenger ekstra fylde og tilstedeværelse i stemmen din.

Loop
En spesialdesignet looper i VE-8 er klar for bruk når enn opptredenen din trenger det. Bruk fotbryter til å spille inn en perkussiv rytme, akkordprogresjon, vokal – eller hva du måtte ønske. Du kan enkelt velge mellom gitar, stemme eller begge for looping via knapper på frontpanelet, eller fotbryter (opsjon).

Koble til
Baksiden på VE-8 har gitarinput og XLR-inngang for mikrofon med valgbar phantom power, pluss Aux inngang for å koble til smarttelefon eller en annen enhet for backingtracks. Balanserte stereoutganger på XLR kan sendes direkte til PA-en, mens stereo 1/4” jack-utganger lar deg sende et separat signal til scenemonitorer eller en akustisk forsterker. Både vokal- og gitarkanalen har tre bands EQ og basskutt-filter, for å forme lyden til lokalet du spiller i. Det er også mulig å sende de to kanalene til separate utganger, for maksimal fleksibilitet når det mikses eksternt. VE-8 kan brukes som lydkort med din favoritt DAW-software, via USB.

Kontroll
Med VE-8s raske kontrollpanel, er det enkelt å skru til lyder og innstillinger mens du spiller. Etter å ha laget et oppsett du liker for en bestemt sang, kan du lagre dette i én av totalt 50 tilgjengelige minneplasser, og siden hente dette inn igjen når du opptrer. VE-8s tre innebygde fotbrytere, kontrollerer et bredt utvalg live-funksjoner, og ved behov kan du koble til enda en fotbryter.