Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Boss WL-20

Trådløst system for gitar, bass og andre elektroniske instrumenter

Boss WL-20
Varenr.: 114149
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 2 130 inkl. mva. kr 1 704 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Trådløs frihet gjort enkelt
Har du alltid drømt om å bevege deg fritt og trådløst med instrumentet ditt, men ikke orket på grunn av kompliserte oppsett, tap av tone og “klumpete” utstyr? I så fall er WL-20 serien noe for deg! Ved hjelp av ny, lynrask BOSS-teknologi leverer disse ultrakompakte musikkverktøyene den førsteklasses lyden og plug-and-play-kompatibiliteten som tar bort alt trøbbelet du vanligvis assosierer med trådløse systemer.

Når du først har opplevd den enkle, trådløse friheten fra WL-20 serien, vil du aldri gå tilbake til en vanlig kabel igjen! Når du ikke trenger bekymre deg for kabler, kan du bevege deg fritt omkring mens du spiller hjemme, jammer med venner – eller opptrer på scenen. Under lydsjekk før en gig kan du sjekke ut lyden din foran scenen, og sørge for at den låter best mulig for publikummet ditt. Med muligheten til å “henge rundt” og interagere med andre musikere, vil konsertene dine bli mer dynamisk og underholdende enn noen gang.

Nøkkelfunkjsoner:

  • Plug-and-play trådløse systemer for gitar, bass og andre elektroniske instrumenter.
  • Ingen kompliserte oppsett kreves – det eneste du gjøre er å holde sender og mottaker sammen i rundt 10 sekunder for å sette den optimale trådløse tilkoblingen.
  • Nyutviklet BOSS-teknologi gir førsteklasses lydkvalitet og ekstremt god stabilitet, ultra-lav latency (2.3 ms) og 15 meters rekkevidde (line-of-sight propagation)*
  • Innebygde oppladbare batterier gir opptil 12 timers kontinuerlig spilletid**
  • Lading gjøres med et standard USB-adapter (5V/500 mA eller større)
  • Cabel tone simulering reproduserer den naturlige kapasitanseffekten i en 3 meters gitarkabel (bare WL-20 modellen)
  • Ekstra WL-T Transmitter er tilgjengelig separat
  • * Senderekkevidden kan variere etter lokale forhold.
  • ** Full opplading gir 12 timers bruk for senderen og ti timer for mottakeren.

Lynrask BOSS trådløs teknologi
WL-20 serien gir eksepsjonell lydkvalitet og bredt dynamikkområde ved hjelp av high-performance BOSS trådløs teknologi som først så dagens lys i Katana-Air trådløs gitar amp. WL-20 serien jobber i frekvensbåndet 2.4 Ghz, og den optimale kanalen velges automatisk for å sikre bunnsolid audio performance helt uten drop-outs. Med ultra-lav latency på bare 2.3 ms kan du alltid nyte storartet spillefølelse, helt uten forsinkelse. Opptil 14 BOSS trådløse systemer kan brukes samtidig i ett lokale, slik at flere musikere kan nyte trådløs frihet på samme tid. *

*Lokale miljøforhold kan påvirke hvilket antall systemer du kan bruke på samme tid.

Automatisk trådløst oppsett
Med WL-20 serien er det ingen fikling med kanaloppsett. Det eneste du trenger gjøre er å holde sender og mottaker inntil hverandre i rundt 10 sekunder, for å sette den optimale trådløse tilkoblingen.

WL-20: Innebygget Cabel Tone-simulering
Om du spiller gitar eller bass med standard passive pickups (de mest vanlige pickupene) er sannsynligvis WL-20 modellen det beste valget. Den har cabel tone-simulering innebygget. Funksjonen simulerer den naturlige kapasitanseffekten som oppstår når du bruker en 3 meter lang gitarkabel med passive pickups. Effekten ruller av diskant veldig subtilt, og gir deg den varme tonen du er vant til å høre gjennom en vanlig kabel.

Plugg inn og rock
Et WL-20 system er like enkelt å bruke som vanlig gitarkabel. Den lille senderen plugges inn i instrumentet ditt, mens den matchende mottakeren plugges inn i en pedal eller en forsterker. Det er det hele!

Enkel lading via USB
Når enhetene dokkes kan de innebygde batteriene i sender og mottaker lades med et standard USB-adapter (5V/500 mA eller kraftigere), samme type ladere som brukes med smarttelefoner og nettbrett. Sender og mottaker kan også lades separat, en micro USB-kabel følger med for lading.