Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Boss WL-50

Trådløst system med mottaker i stompbox-format som passer på pedalbrett

Boss WL-50
Varenr.: 114148
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 2 360 inkl. mva. kr 1 888 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Trådløs frihet for pedalbrett
Med WL-50 er det enklere enn noen gang å gi trådløs frihet til ditt pedalbrett. Ved hjelp av ny, lynrask BOSS-teknologi, leverer WL-50 den førsteklasses lyden og plug-and-play-kompatibiliteten som tar bort alt trøbbelet du vanligvis forbinder med trådløse systemer. Mottakeren har stompbox-størrelse, og passer på brettet sammen med dine øvrige pedaler. Den har dokkingstasjon for å lade sender og setter automatisk den beste trådløse tilkoblingen. Det finnes også et hendig DC-uttak, som lar deg distribuere strøm til flere pedaler på brettet ditt.

Når du først har opplevd den enkle, trådløse friheten fra WL-50 vil du aldri gå tilbake til en vanlig kabel igjen! Oppsettet er raskt og enkelt, og du kan bevege deg fritt rundt mens du spiller hjemme, jammer med venner eller opptrer på en scene. Under lydsjekk før en gig kan du sjekke ut lyden din foran scenen, og sørge for at den låter best mulig for publikummet ditt. Med muligheten til å “henge rundt” og interagere med andre musikere, vil konsertene dine bli mer dynamisk og underholdende enn noen gang.

Nøkkelfunkjsoner:

 • Plug-and-play trådløst system i stompbox-format for pedalbrett
 • Optimal trådløs tilkobling settes opp automatisk, uten kompliserte oppsett
 • Nyutviklet BOSS-teknologi gir førsteklasses lydkvalitet og ekstremt god stabilitet, ultra-lav latency (2.3 ms) og 20 meters rekkevidde (line-of-sight propagation)*
 • Innebygde oppladbare batterier gir opptil 12 timers kontinuerlig spilletid**
 • Plugg sendere inn i mottakerens dokkingstasjon for lading og automatisk trådløst oppsett**
 • Valgbare cabel tone-simulering modus: kort, lang og bypass.
 • Mottaker drives med PSA-S adapter (ekstrautstyr) eller to AA-batterier
 • Med PSA-S adapter kan mottakerens DC-utgang distribuere strøm til en eller flere pedaler, ved hjelp av PCS-20A daisy-chain kabel (ekstrautstyr)
 • Ekstra WL-T Transmitter er tilgjengelig separat
 • * Senderekkevidden kan variere etter lokale forhold.
 • **For å lade senderen må mottaker være drevet av et BOSS PSA-S adapter. Det er også mulig å lade senderen direkte ved hjelp av et standard USB-adapter (5V/500mA eller større)

Lynrask BOSS trådløs teknologi
WL-50 gir eksepsjonell lydkvalitet og bredt dynamikkområde ved hjelp av high-performance BOSS trådløs teknologi som først så dagens lys i Katana-Air trådløs gitar amp. WL-50 jobber i frekvensbåndet 2.4 Ghz, og den optimale kanalen velges automatisk for å sikre bunnsolid audio performance helt uten drop-outs. Med ultra-lav latency på bare 2.3 ms kan du alltid nyte storartet spillefølelse, helt uten forsinkelse. Opptil 14 BOSS trådløse systemer kan brukes samtidig i ett lokale, slik at flere musikere kan nyte trådløs frihet på samme tid. *

*Lokale miljøforhold kan påvirke hvilket antall systemer du kan bruke på samme tid.

Integrert dokkingstasjon for sender
WL-50 har innebygget dokkingstasjon som brukes til å lade sender og etablere trådløs tilkobling. Systemets strømlinjeformede profil er ivaretatt også når senderen er dokket, med en total høyde som tilsvarer en vanlig BOSS pedal.

Cabel Tone simulering
WL-50 har to ulike modus for cabel tone-simulering som gjenskaper den naturlige kapasitanseffekten som oppstår når du bruker en gitarkabel med standard passive pickups. Du kan også bypasse denne effekten når cable tone-simulering ikke er ønsket, for eksempel når du bruker en akustisk/elektrisk gitar med innebygd preamp eller et instrument med aktive pickups.

Batteridrift for mobile giger
Når du spiller gatekonserter eller i andre settinger som krever mobilt utstyr, er ofte det beste valget å drive pedaler på batterier. WL-50 mottakeren kan drives opptil ti timer på to AA-batterier, slik at du kan ta ditt trådløse oppsett med deg! Det er ikke mulig å lade senderen mens mottakeren går på batteridrift. Men du trenger ikke bekymre deg! Du kan lade den med et vanlig USB-adapter (5V/500 mA eller større), samme type som brukes med de fleste smarttelefoner og nettbrett.

Bare en hvilken som helst pedal på brettet ditt
WL-50 har et litt mindre fotavtrykk enn en standard BOSS compact pedal, og kan gis strøm som en hvilken som helst av dine øvrige effektpedaler. Dette gjør det til et enkelt tillegg i ethvert pedalbrett-oppsett. Du plasserer den helt enkelt på starten av kjeden din, og kobler til mottakerens utgang inn i den første pedalen. Mottakeren er utstyrt med en vanlig 1/4-toms jack-inngang, så du kan også bruke en vanlig gitarkabel når det trengs.

Plugg inn og rock
Så snart du har installert WL-50 på brettet ditt og ladet senderen er det praktisk talt like enkelt som å bruke en vanlig gitarkabel. Bare dokk senderen inn i mottakeren, vent i omtrent 10 sekunder og plugg senderen inn i instrumentet ditt. Det er det hele! Den optimale trådløse tilkoblingen settes automatisk mens du dokker, uten at du trenger gjøre noe mer.

Pedal power distribusjon
Når mottakeren drives av et standard BOSS PSA-S adapter blir den et distribusjonssenter for andre effektpedaler på brettet ditt. Ved å bruke en PCS-20A daisy-chain kabel (ekstrautstyr) kan du drive et utvalg BOSS compact pedaler samtidig.