Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Effektpedaler/pedalbrett

Source Audio Lunar Phaser

Lunar Phaser tilbyr tre forskjellige typer stereo modulasjoner. Vibe er en herlig klassisk og dunkende Uni-Vibe. Classic leverer en klar og myk 4 trinns phaser mens Multi er en animert , jevn og smidig 8 trinns phaser. Shape kontrollen gir muligheten til å endre LFO fra myke bølgefrekvenskurver til aggresiv og hakkete bølger.

Vår pris: kr 1 699
Mer info
Electro-Harmonix Tone Tattoo

Electro Harmonix' første multieffekt. Tone Tattoo kombinerer tre klassiske Electro Harmonix-pedaler; Metal Muff Distortion, Neo Clone Chorus & Memory Toy Analog Delay.

Vår pris: kr 3 475 kr 1 999
Mer info
Boss TR-2 Tremolo

Boss TR-2 Gjenskaper den klassiske tremolo-effekten fra 60-talls forsterkerne ved hjelp av en lavfrekvens-oscillator (LFO). LFO bølgeformene produserer en mengde av de klassiske lydene.

Vår pris: kr 1 230
Mer info
Source Audio Kingmaker Fuzz

The Kingmaker tilbyr en aggressiv Fuzz trio Heavy modus pumper ut en feit og tight tone med uendelig sustain. Normal modus har en responsiv dynamisk fuzz som cleaner fint opp når en skrur ned volumet, og dramatisk øker når man skrur opp inngangssignalet igjen.

Vår pris: kr 1 699
Mer info
Joyo JF-18R Power Tuner

JF-18R Power Tuner er en kompakt og praktisk løsning for å kombinere 2 elementer som ikke nødvendigvis lager lyd, men som sørger for at det hele skjer - En true-bypass gitartuner og strømforsyning i en og samme boks!

Vår pris: kr 995
Mer info
Hotone Jogg

Jogg er et audio interface i et mini pedalformat som kan koples direkte til din Android eller IOS enhet. Last ned VStomp Amp Mobile (Gratis medfølgende software), et nytt og banebrytende virituell amp-software basert på Hotones kraftige og allsidige XTOMP-pedal

Vår pris: kr 1 039
Mer info
Hotone Binary Amp Simulator Pedal

Hotone Binary Amp gir deg 16 simuleringer av legendariske forsterkere, direkte på ditt pedalbrett i et ultrakompakt format. Med et utvalg av 16 valgbare kabinett emuleringer, kan du faktisk droppe en tradisjonell forsterker og plugge deg direkte inn i lydanlegget.

Vår pris: kr 1 295
Mer info
Source Audio L.A. Lady Overdrive

Selv om den er liten, har LA Lady Drive tre forskjellige kretser som gir deg tonnevis med vreng. Classic-modus leverer den ettertraktede kompromissløse "Marshall i en boks" tonen, hvor du får alt fra fet og subtil vreng til skrikende sololyd. Velg Smooth modus for en fyldig og juicy vreng som minner deg om Mesa Boogie.

Vår pris: kr 1 699
Mer info
Santander