Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Effektpedaler/pedalbrett

Hotone Binary Amp Simulator Pedal

Hotone Binary Amp gir deg 16 simuleringer av legendariske forsterkere, direkte på ditt pedalbrett i et ultrakompakt format. Med et utvalg av 16 valgbare kabinett emuleringer, kan du faktisk droppe en tradisjonell forsterker og plugge deg direkte inn i lydanlegget.

Vår pris: kr 1 295
Mer info
Hotone Binary Eko Delay Pedal

17 Delay typer i et pedalvennlig format Med en høyverdig signalbane, stereo I/O, og støtte for expression pedal, gir Hotone Binary Eko delay deg 17 pulserende delayeffekter i et og samme pedalvennlige, kompakte format. Den er basert rundt en dual-DSP-plattform med 24 bit AD/DA konverter og et imponerende

Vår pris: kr 1 295
Mer info
Source Audio L.A. Lady Overdrive

Selv om den er liten, har LA Lady Drive tre forskjellige kretser som gir deg tonnevis med vreng. Classic-modus leverer den ettertraktede kompromissløse "Marshall i en boks" tonen, hvor du får alt fra fet og subtil vreng til skrikende sololyd. Velg Smooth modus for en fyldig og juicy vreng som minner deg om Mesa Boogie.

Vår pris: kr 1 899
Mer info
Source Audio Ventris Dual Reverb

Ventris Dual Reverb var et monumentalt ambisiøst prosjekt. Utgivelsen av Nemesis Delay i 2016 introduserte en helt ny platform i ingeniørkunst for Source Audio, men Ventris Dual Reverb tar gitareffekt inovasjon til enda et nytt nivå.

Vår pris: kr 4 865
Mer info
Hotone A Station

A station er den perfekte måten å gi mer liv til din akustiske gitar og vokal, med en rekke smarte funksjoner og kontroller. Pedalen har D.I. for å mate signalet direkte inn i en mikser eller et audio interface (etc.), og en meget bra mikrofon preamp som vil bidra til å gi sangstemmen din et løft.

Vår pris: kr 1 495
Mer info
Joyo R-13 XVI Octave

Hvem liker vel ikke en god oktavpedal? XVI er en praktisk og brukervennlig oktavpedal med egne dedikerte Octave-up og Octav-down kontroller, slik at du kan justere oktaveffektene etter eget ønske.

Vår pris: kr 1 095 kr 695
Mer info
Source Audio Nemesis Delay

Nemesis Delay er kulminasjonen av tre år med intens forskning, lytting og prosjektering. Drevet av en lidenskap for storhet, har målet vært å skape en delaypedal som er kompakt, kraftig og enkel i bruk med uovertruffen tone, fleksibilitet og stil. Nemesis har 24 forskjellige effektmotore!

Vår pris: kr 3 295
Mer info
Source Audio Lunar Phaser

Lunar Phaser tilbyr tre forskjellige typer stereo modulasjoner. Vibe er en herlig klassisk og dunkende Uni-Vibe. Classic leverer en klar og myk 4 trinns phaser mens Multi er en animert , jevn og smidig 8 trinns phaser. Shape kontrollen gir muligheten til å endre LFO fra myke bølgefrekvenskurver til aggresiv og hakkete bølger.

Vår pris: kr 1 899
Mer info
Santander