Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Effektpedaler/pedalbrett

Source Audio Vertigo Tremolo

Vertigo tilbyr tre forskjellige tremolo effekter. Normal tremolo leverer en herlig oppgradert versjon av ”opto trem” som man finner i Fenders klassiske Blackface forsterkere. Harmonic vekker til live den uforglemmelige vibratoeffekten fra Fender Super tidlig på 60 tallet.

Vår pris: kr 1 895
Mer info
Source Audio L.A. Lady Overdrive

Selv om den er liten, har LA Lady Drive tre forskjellige kretser som gir deg tonnevis med vreng. Classic-modus leverer den ettertraktede kompromissløse "Marshall i en boks" tonen, hvor du får alt fra fet og subtil vreng til skrikende sololyd. Velg Smooth modus for en fyldig og juicy vreng som minner deg om Mesa Boogie.

Vår pris: kr 1 895
Mer info
Hotone Binary Eko Delay Pedal

17 Delay typer i et pedalvennlig format Med en høyverdig signalbane, stereo I/O, og støtte for expression pedal, gir Hotone Binary Eko delay deg 17 pulserende delayeffekter i et og samme pedalvennlige, kompakte format. Den er basert rundt en dual-DSP-plattform med 24 bit AD/DA konverter og et imponerende

Vår pris: kr 1 295
Mer info
Source Audio Kingmaker Fuzz

The Kingmaker tilbyr en aggressiv Fuzz trio Heavy modus pumper ut en feit og tight tone med uendelig sustain. Normal modus har en responsiv dynamisk fuzz som cleaner fint opp når en skrur ned volumet, og dramatisk øker når man skrur opp inngangssignalet igjen.

Vår pris: kr 1 895
Mer info
Hotone Binary Amp Simulator Pedal

Hotone Binary Amp gir deg 16 simuleringer av legendariske forsterkere, direkte på ditt pedalbrett i et ultrakompakt format. Med et utvalg av 16 valgbare kabinett emuleringer, kan du faktisk droppe en tradisjonell forsterker og plugge deg direkte inn i lydanlegget.

Vår pris: kr 1 295
Mer info
Hotone Ravo MP-10

Hotone Ravo MP-10 er et lite teknologisk mirakel! Den er liten og kompakt, fullpakket med funksjonalitet. Denne gitar og bass -effektprosessoren har innbygget 130 forskjellige effekter og forsterkere, lydkort og looper

Vår pris: kr 1 395
Mer info
Joyo R-02 Taichi Overdrive

Taichi Overdrive Guitar Effect Pedal - Revolution R Series. Taichi komprimerer litt mer enn Tauren og gir dessuten en anelse mer sustain. 4 knotter kontrollerer volum, gain, tone og voicing av pedalen.

Vår pris: kr 625 kr 399
Mer info
Joyo R-13 XVI Octave

Hvem liker vel ikke en god oktavpedal? XVI er en praktisk og brukervennlig oktavpedal med egne dedikerte Octave-up og Octav-down kontroller, slik at du kan justere oktaveffektene etter eget ønske.

Vår pris: kr 1 095 kr 695
Mer info
Santander