Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Effektpedaler/pedalbrett

Boss TR-2 Tremolo

Boss TR-2 Gjenskaper den klassiske tremolo-effekten fra 60-talls forsterkerne ved hjelp av en lavfrekvens-oscillator (LFO). LFO bølgeformene produserer en mengde av de klassiske lydene.

Vår pris: kr 1 230
Mer info
Sadowsky SPB-2 - Bass Preamp

The Sadowsky SPB-1 Bass Preamp gir deg samme lyd som i Sadowsky basser.

Vår pris: kr 2 250
Mer info
Hotone XTOMP

Hotone XTOMP Bluetooth er en modellerings effektpedal som gir deg øyeblikkelig tilgang til en hel verden med forsterkere, kabinetter og effekter som styres med bekvemmligheten av en intuitiv appbasert editor. Her får du tilgang til godt over 300 forskjellige effekter.

Vår pris: kr 2 395
Mer info
Hotone Binary Eko Delay Pedal

17 Delay typer i et pedalvennlig format Med en høyverdig signalbane, stereo I/O, og støtte for expression pedal, gir Hotone Binary Eko delay deg 17 pulserende delayeffekter i et og samme pedalvennlige, kompakte format. Den er basert rundt en dual-DSP-plattform med 24 bit AD/DA konverter og et imponerende

Vår pris: kr 1 295
Mer info
Source Audio Lunar Phaser

Lunar Phaser tilbyr tre forskjellige typer stereo modulasjoner. Vibe er en herlig klassisk og dunkende Uni-Vibe. Classic leverer en klar og myk 4 trinns phaser mens Multi er en animert , jevn og smidig 8 trinns phaser. Shape kontrollen gir muligheten til å endre LFO fra myke bølgefrekvenskurver til aggresiv og hakkete bølger.

Vår pris: kr 1 699
Mer info
Source Audio Nemesis Delay

Nemesis Delay er kulminasjonen av tre år med intens forskning, lytting og prosjektering. Drevet av en lidenskap for storhet, har målet vært å skape en delaypedal som er kompakt, kraftig og enkel i bruk med uovertruffen tone, fleksibilitet og stil. Nemesis har 24 forskjellige effektmotore!

Vår pris: kr 3 295
Mer info
Hotone Ravo MP-10

Hotone Ravo MP-10 er et lite teknologisk mirakel! Den er liten og kompakt, fullpakket med funksjonalitet. Denne gitar og bass -effektprosessoren har innbygget 130 forskjellige effekter og forsterkere, lydkort og looper

Vår pris: kr 1 395
Mer info
Joyo R-13 XVI Octave

Hvem liker vel ikke en god oktavpedal? XVI er en praktisk og brukervennlig oktavpedal med egne dedikerte Octave-up og Octav-down kontroller, slik at du kan justere oktaveffektene etter eget ønske.

Vår pris: kr 1 095 kr 695
Mer info
Santander