Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Effektpedaler/pedalbrett

Electro-Harmonix Holy Grail Nano

Klassisk reverb pedal i mindre utgave.Mindre men eksakt utgave av den klasiske romklangspedalen. Når du aktiverer denne, vil du spørre deg selv: "Hvordan fikk de Notre Dame ned i en så liten pedal..?"

Vår pris: kr 1 575 kr 1 210
Mer info
Source Audio Kingmaker Fuzz

The Kingmaker tilbyr en aggressiv Fuzz trio Heavy modus pumper ut en feit og tight tone med uendelig sustain. Normal modus har en responsiv dynamisk fuzz som cleaner fint opp når en skrur ned volumet, og dramatisk øker når man skrur opp inngangssignalet igjen.

Vår pris: kr 1 695
Mer info
Electro-Harmonix Nano Big Muff Pi

Velkjent Distortion/Sustain effektpedal fra Electro Harmoix i et nytt, mindre chassis. Electro Harmonix Nano Big Muff Pi fungerer, og låter akkurat som den klassiske Electro Harmonix Big Muff Pi, forskjellen er at Nano Big Muff Pi er krympet ned til et nytt og kompakt Nano chassis.

Vår pris: kr 925 kr 725
Mer info
Hotone A Station

A station er den perfekte måten å gi mer liv til din akustiske gitar og vokal, med en rekke smarte funksjoner og kontroller. Pedalen har D.I. for å mate signalet direkte inn i en mikser eller et audio interface (etc.), og en meget bra mikrofon preamp som vil bidra til å gi sangstemmen din et løft.

Vår pris: kr 1 495
Mer info
Joyo R-02 Taichi Overdrive

Taichi Overdrive Guitar Effect Pedal - Revolution R Series. Taichi komprimerer litt mer enn Tauren og gir dessuten en anelse mer sustain. 4 knotter kontrollerer volum, gain, tone og voicing av pedalen.

Vår pris: kr 545 kr 399
Mer info
Electro-Harmonix Tone Tattoo

Electro Harmonix' første multieffekt. Tone Tattoo kombinerer tre klassiske Electro Harmonix-pedaler; Metal Muff Distortion, Neo Clone Chorus & Memory Toy Analog Delay.

Vår pris: kr 2 795 kr 2 099
Mer info
Boss BB-1X : Bass Driver

Den moderne løsningen for den moderne bassist Pedalen fremstår som mer enn en alminnelig kompaktpedal til bass. BB-1X er mer som en preamp – et avgjørende komponent i det å lage kvalitetslyd.

Vår pris: kr 1 860
Mer info
Source Audio Nemesis Delay

Nemesis Delay er kulminasjonen av tre år med intens forskning, lytting og prosjektering. Drevet av en lidenskap for storhet, har målet vært å skape en delaypedal som er kompakt, kraftig og enkel i bruk med uovertruffen tone, fleksibilitet og stil. Nemesis har 24 forskjellige effektmotore!

Vår pris: kr 3 245
Mer info
Santander