Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Effektpedaler/pedalbrett

Ampeg Octo Compressor

Vår pris: kr 995
Mer info
Hotone Ravo MP-10

Hotone Ravo MP-10 er et lite teknologisk mirakel! Den er liten og kompakt, fullpakket med funksjonalitet. Denne gitar og bass -effektprosessoren har innbygget 130 forskjellige effekter og forsterkere, lydkort og looper

Vår pris: kr 1 295
Mer info
Source Audio Ventris Dual Reverb

Ventris Dual Reverb var et monumentalt ambisiøst prosjekt. Utgivelsen av Nemesis Delay i 2016 introduserte en helt ny platform i ingeniørkunst for Source Audio, men Ventris Dual Reverb tar gitareffekt inovasjon til enda et nytt nivå.

Vår pris: kr 4 395
Mer info
Joyo JF-18R Power Tuner

JF-18R Power Tuner er en kompakt og praktisk løsning for å kombinere 2 elementer som ikke nødvendigvis lager lyd, men som sørger for at det hele skjer - En true-bypass gitartuner og strømforsyning i en og samme boks!

Vår pris: kr 895
Mer info
Hotone Ampero

Ampero er drevet av Hotones innovative CDCM HD (Comprehensive Dynamic Circuit Modeling High Definition) og F.I.R.E (Field Impulse Response Enhancement) system. Bygget på Hotones kraftige XTOMP plattform, den anerkjente Binary serien og VStomp Amp virtuelle plugin.

Vår pris: kr 3 999
Mer info
Source Audio Kingmaker Fuzz

The Kingmaker tilbyr en aggressiv Fuzz trio Heavy modus pumper ut en feit og tight tone med uendelig sustain. Normal modus har en responsiv dynamisk fuzz som cleaner fint opp når en skrur ned volumet, og dramatisk øker når man skrur opp inngangssignalet igjen.

Vår pris: kr 1 495
Mer info
Electro-Harmonix Holy Grail Nano

Klassisk reverb pedal i mindre utgave.Mindre men eksakt utgave av den klasiske romklangspedalen. Når du aktiverer denne, vil du spørre deg selv: "Hvordan fikk de Notre Dame ned i en så liten pedal..?"

Vår pris: kr 1 210
Mer info
Hotone A Station

A station er den perfekte måten å gi mer liv til din akustiske gitar og vokal, med en rekke smarte funksjoner og kontroller. Pedalen har D.I. for å mate signalet direkte inn i en mikser eller et audio interface (etc.), og en meget bra mikrofon preamp som vil bidra til å gi sangstemmen din et løft.

Vår pris: kr 1 395
Mer info
Santander