Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

El-gitar / bass

Fender American Pro Tele MN Natural

American Professional Telecaster har V-Mod Single-Coil Tele pickups med kraftig og klassisk Fender-lyd. De består av en “miks” ulike typer Alnico-magneter hvor hver pickup har voicing spesielt for sin posisjon. Pickuppene er designet av mesteren Tim Shaw.

Vår pris: kr 17 399 kr 15 995
Mer info
Squier Classic Vibe '70s Tele Thinline Natural

Classic Vibe ‘70s Telecaster Thinline er lojal til orginalen fra 1970s hvor Telen skaper en massiv lyd kombinert med lydkammerne i kroppen som gir en mere akkustisk feel.

Vår pris: kr 4 449
Mer info
The Loar LH-350-VS

The Loar LH-350 Archtop er en halv-akustisk/elektrisk jazz-gitar, som henvender seg til gitaristen som søker en tradisjonell jazz-gitar til solo- og ensemblespill. Jazz-gitaren er basert på et klassisk florentinsk cutaway-design med en 16” (40,64 cm) klangkasse.

Vår pris: kr 7 250
Mer info
Supro Island Series Jamesport - Jet Black

Jamesport er en modernisert versjon av den legendariske Ozark-modellen fra Supros 1962-katalog. En helsolid gitar med kropp i or og limt lønnehals, med én tidsriktig "Gold Foil" Clear Tone-pickup

Vår pris: kr 6 790
Mer info
Fender American Pro Prec Bass RW Black

American Pro-modellene har bl.a. en ny “Deep C”-halsprofil, ny bro, “narrow-tall”-bånd, oversadel av ekte ben. American Professional-modeller leveres i Elite Molded-kasse med TSA-godkjente låser, en ekstra sikkerhet når du oppbevarer og frakter instrumentet ditt.

Vår pris: kr 18 549
Mer info
Taylor T5Z Pro - Tobacco Sunburst

Taylor t5z Pro kommer med en lekker flammelønnetopp i fargen Tobacco Sunburst. Det som skiller T5z Pro fra en T5z standard er en mere kompakt kropp, samt 12” radius på halsen og jumbo frets. Alt dette bidrar til at elgitaristen kjenner seg godt igjen.

Vår pris: kr 31 999
Mer info
Spector Legend 5 Standard - Sunburst Gloss

Legend 5 Standard gir deg det ettertraktede NS kroppsdesignet til en pris som er innenfor prisrammen til de fleste bassister. Den ekstremt behagelige Spector kroppen er laget av Mahogany parret med en figurert lønnetopp

Vår pris: kr 6 895
Mer info
Ibanez RGA61AL-IAF

Axion kan best beskrives som en gren på Iron Label treet - gitarer konstruert med tanke på metall og hardrock. Axion er mer fremtidsrettet med tanke på pickuper og utseende osv enn Iron Label, som på sin side er litt mer tro til tradisjonene selv om de også er voicet for tyngre stilarter

Vår pris: kr 12 895 kr 11 495
Mer info
Santander