Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Forsterkere / kabinetter

EVH 5150 III 1 x 12" Straight Cabinet - Black

Få den klassiske Van Halen tonen med EVH 5150 III 1x12 kabinett. Utstyrt med 1 stk celestion G12H elementer som gir deg en sterk agressiv low-end, kraftig low-mids, upper-mids med kraftig attack og en iskald topp som skjærer som en kniv.

Vår pris: kr 5 899
Mer info
Vox AC30 S1 Combo

Vox AC30 har vært et ikon gjennom flere årtier og er kjent for lyden som man på 60-tallet kalte "Den Britiske invasjon" S1 komboen er en fullblods enkanals rørforsterker med fokus på den unike topboost kanalen.

Vår pris: kr 9 250
Mer info
Joyo AC-40

Akustisk forsterker med 3 DSP effekter og oppladbart batteri Med respektable 40 watt har mer enn nok effekt til å spille små konserter om nødvendig. Det er dessuten også lagt til et innebygd batteri slik at du kan lade opp forsterkeren og bruke den i omgivelser hvor du vanligvis er langt unna strømnettet.

Vår pris: kr 2 495
Mer info
Boss Katana-100 MkII

Utviklingen av en moderne klassiker. Katana MkII tar den anerkjente Katana gitarforsterkerserien til det neste nivået og fyller opp grunnplattformen med flere lyder, flere effekter og flere funksjoner. Nylig lanserte variasjoner er nå tilgjengelige for alle de fem forsterkertypene, noe som dobler de tonale mulighetene

Vår pris: kr 4 270
Mer info
Boss Katana-100/212 MKII

Katana MkII tar den anerkjente Katana gitarforsterkerserien til det neste nivået og fyller opp grunnplattformen med flere lyder, flere effekter og flere funksjoner. Nylig lanserte variasjoner er nå tilgjengelige for alle de fem forsterkertypene, noe som dobler de tonale mulighetene.

Vår pris: kr 5 630
Mer info
PRS Mark Tremonti 1X12" kabinett

"If you're looking for the perfect cabinet to pair with your new PRS Mark Tremonti MT15 all-tube amplifier head, we recommends the PRS Tremonti MT112 60-watt 1 x 12" extension cab"

Vår pris: kr 4 095
Mer info
Boss Katana-50 MkII

Utviklingen av en moderne klassiker. Katana MkII tar den anerkjente Katana gitarforsterkerserien til det neste nivået og fyller opp grunnplattformen med flere lyder, flere effekter og flere funksjoner. Nylig lanserte variasjoner er nå tilgjengelige for alle de fem forsterkertypene, noe som dobler de tonale mulighetene.

Vår pris: kr 3 030
Mer info
Joyo DC-30

DC-30 er en allsidig forsterker med et hav av muligheter som gir deg fullstendig kontroll over gitartonen din. Fra mild clean til brutal metal - denne ampen gjør det meste. Legg til innebygde effekter som modulasjon, delay og reverb, trommemaskin med 36 patterns samt 8 amp modeleringer,

Vår pris: kr 1 995 kr 999
Mer info
Santander