Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Gitarrekvisita

Boss BSH-20-NAT

2 tommers bred gitarreim i ultraslitesterk nylon med endstykker i skinn. BOSS hybrid instrumentstropp støtter din gitar, bass eller annet instrument med komfort og stil. Naturell bomull med endestykker i høykvalitets brunt skinn.

Vår pris: kr 510
Mer info
Taylor Hygro-Thermometer,Big Digit

Taylor Hygro-Thermometer som viser deg riktig luftfuktighet i rommet der du har dine gitarer. Det anbefales for gitarer at det er fra 40-60% fuktighet. Er det under dette så kan treverket tørke inn og skade gitaren. En fint viktig verktøy fra Taylor. Viser temperaturen i fahrenheit og celsius.

Vår pris: kr 495
Mer info
DMI Guitar Labs Fret Butter

Fret Butter er en unik og enkelt patentert totalløsning for gripebrettet til ditt strengeinstrument. Fret Butter gjennomretter fuktighetsbalansen i treverket og fjerner samtidig skitt, smuss og oksidering fra både gripebrett og bånd i en og samme operasjon.

Vår pris: kr 89
Mer info
Joyo JCP-01 Capo wooden

JOYO Guitar Quick Change er en capo som er konstruert i et lett materiale og leveres i en imitert tre finish. JOYO quick release capo er designet av gitarister for gitarister og leveres med et gratis JOYO-plekter!

Vår pris: kr 99
Mer info
Boss BSL-25-BLK

2,5 tommers bred gitarreim i sort skinn. BOSS premium instrumentstropper i skinn støtter din gitar eller bass med komfort og stil. Utvalgt skinn i toppkvalitet gir tøft utseende, myk følelse og holdbarhet som gjør at den varer lenge, lenge.

Vår pris: kr 670
Mer info
Shubb C1 Stålstrengs Capo, Nikkel

Capo for akustisk og elektrisk gita utmerker seg ved å okkupere svært lite plass, så de ikke sitter i veien for hånden din. Capoen har også en justerbar skruemekanisme som gjør det mulig for gitaristen å selv stille inn capoens trykk på strengene i forhold til strengetykkelse, stemming, personlig smak osv

Vår pris: kr 275
Mer info
Joyo JT-306

JOYO JT 306 er en mini-kromatisk gitartuner som så vidt er synlig bak gitarhodet ditt - litt annerledes enn andre clip-on tunere som stikker seg mer ut! Bare "klipp" denne lille tuner på og juster skjermen slik at bare du kan se hva som skjer.

Vår pris: kr 115
Mer info
Alctron SD202

Alctron SD202 er en passiv DI-boks av god kvalitet som gir deg en varm vaintage-lydende tone fra din bass, synth eller akustiske gitar. SD202 er mono, men har en praktisk summeringsfunksjon som lar deg plugge inn en stereokilde via TRS og sende det videre som et balansert monosignal

Vår pris: kr 595
Mer info
Santander