Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Gitarrekvisita

Boss BSL-25-BLK

2,5 tommers bred gitarreim i sort skinn. BOSS premium instrumentstropper i skinn støtter din gitar eller bass med komfort og stil. Utvalgt skinn i toppkvalitet gir tøft utseende, myk følelse og holdbarhet som gjør at den varer lenge, lenge.

Vår pris: kr 670
Mer info
Gruvgear FretWraps 1-pack Black - Medium

Fjern overtoner og åpenstreng vibrasjoner. Perfekt til live og studio. Brukes av proffmusikere over hele verden

Vår pris: kr 179
Mer info
Gruvgear FretWraps 1-pack Black - Large

Fjern overtoner og åpenstreng vibrasjoner. Perfekt til live og studio. Brukes av proffmusikere over hele verden

Vår pris: kr 179
Mer info
Boss BSH-20-NAT

2 tommers bred gitarreim i ultraslitesterk nylon med endstykker i skinn. BOSS hybrid instrumentstropp støtter din gitar, bass eller annet instrument med komfort og stil. Naturell bomull med endestykker i høykvalitets brunt skinn.

Vår pris: kr 510
Mer info
DMI Guitar Labs Fret Butter

Fret Butter er en unik og enkelt patentert totalløsning for gripebrettet til ditt strengeinstrument. Fret Butter gjennomretter fuktighetsbalansen i treverket og fjerner samtidig skitt, smuss og oksidering fra både gripebrett og bånd i en og samme operasjon.

Vår pris: kr 89
Mer info
Joyo JMT-01

JOYO JMT-01 er en kombinert metronom og tuner med et stort og oversiktlig fargedisplay. Clip-on tuneren fanger opp opp instrumentets strengfrekvenser basert på vibrasjonen som forplanter seg i instrumentet når du slår an en streng.

Vår pris: kr 155
Mer info
Alctron SD202

Alctron SD202 er en passiv DI-boks av god kvalitet som gir deg en varm vaintage-lydende tone fra din bass, synth eller akustiske gitar. SD202 er mono, men har en praktisk summeringsfunksjon som lar deg plugge inn en stereokilde via TRS og sende det videre som et balansert monosignal

Vår pris: kr 595
Mer info
Joyo JT-306

JOYO JT 306 er en mini-kromatisk gitartuner som så vidt er synlig bak gitarhodet ditt - litt annerledes enn andre clip-on tunere som stikker seg mer ut! Bare "klipp" denne lille tuner på og juster skjermen slik at bare du kan se hva som skjer.

Vår pris: kr 115
Mer info
Santander