Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Gitarrekvisita

Gravity MS CAB CL 01

Mikrofonholder til høyttaler kabinetter. Festes med en smart klemme som passer de fleste modeller. Avstanden fra høyttaler til mikrofon kan også justeres.

Vår pris: kr 455
Mer info
DMI Guitar Labs Fret Butter

Fret Butter er en unik og enkelt patentert totalløsning for gripebrettet til ditt strengeinstrument. Fret Butter gjennomretter fuktighetsbalansen i treverket og fjerner samtidig skitt, smuss og oksidering fra både gripebrett og bånd i en og samme operasjon.

Vår pris: kr 89
Mer info
Alctron SD202

Alctron SD202 er en passiv DI-boks av god kvalitet som gir deg en varm vaintage-lydende tone fra din bass, synth eller akustiske gitar. SD202 er mono, men har en praktisk summeringsfunksjon som lar deg plugge inn en stereokilde via TRS og sende det videre som et balansert monosignal

Vår pris: kr 595
Mer info
Joyo JT-306

JOYO JT 306 er en mini-kromatisk gitartuner som så vidt er synlig bak gitarhodet ditt - litt annerledes enn andre clip-on tunere som stikker seg mer ut! Bare "klipp" denne lille tuner på og juster skjermen slik at bare du kan se hva som skjer.

Vår pris: kr 135
Mer info
BAE PDI

I likhet med mange av BAEs mikrofonforsterkere benytter PDI et design basert på trafoer som gir en helt egen fylde, karakter og analog "varme" til lyden-akkurat som vi liker det. PDI er satt sammen for hånd på BAE Audios fabrikk i California, USA

Vår pris: kr 1 495
Mer info
Joyo JW-02

Digital 5.8Ghz Wireless Guitar Transmitter and Receiver. Det nye JW-02 trådløse systemet fra Joyo har 4 kanaler slik at opptil 4 systemer kan benyttes samtidig - du kan med andre ord velge forskjellige kanaler for å unngå forstyrrelser fra andre brukere med samme system.

Vår pris: kr 1 195
Mer info
Joyo JMT-01

JOYO JMT-01 er en kombinert metronom og tuner med et stort og oversiktlig fargedisplay. Clip-on tuneren fanger opp opp instrumentets strengfrekvenser basert på vibrasjonen som forplanter seg i instrumentet når du slår an en streng.

Vår pris: kr 175
Mer info
Taylor Hygro-Thermometer,Big Digit

Taylor Hygro-Thermometer som viser deg riktig luftfuktighet i rommet der du har dine gitarer. Det anbefales for gitarer at det er fra 40-60% fuktighet. Er det under dette så kan treverket tørke inn og skade gitaren. En fint viktig verktøy fra Taylor. Viser temperaturen i fahrenheit og celsius.

Vår pris: kr 375
Mer info
Santander