Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Gitarrekvisita

Joyo JCP-01 Capo wooden

JOYO Guitar Quick Change er en capo som er konstruert i et lett materiale og leveres i en imitert tre finish. JOYO quick release capo er designet av gitarister for gitarister og leveres med et gratis JOYO-plekter!

Vår pris: kr 99
Mer info
Joyo JT-306

JOYO JT 306 er en mini-kromatisk gitartuner som så vidt er synlig bak gitarhodet ditt - litt annerledes enn andre clip-on tunere som stikker seg mer ut! Bare "klipp" denne lille tuner på og juster skjermen slik at bare du kan se hva som skjer.

Vår pris: kr 115
Mer info
Joyo JMT-01

JOYO JMT-01 er en kombinert metronom og tuner med et stort og oversiktlig fargedisplay. Clip-on tuneren fanger opp opp instrumentets strengfrekvenser basert på vibrasjonen som forplanter seg i instrumentet når du slår an en streng.

Vår pris: kr 155
Mer info
Taylor Hygro-Thermometer,Big Digit

Taylor Hygro-Thermometer som viser deg riktig luftfuktighet i rommet der du har dine gitarer. Det anbefales for gitarer at det er fra 40-60% fuktighet. Er det under dette så kan treverket tørke inn og skade gitaren. En fint viktig verktøy fra Taylor. Viser temperaturen i fahrenheit og celsius.

Vår pris: kr 495
Mer info
Gravity MS CAB CL 01

Mikrofonholder til høyttaler kabinetter. Festes med en smart klemme som passer de fleste modeller. Avstanden fra høyttaler til mikrofon kan også justeres.

Vår pris: kr 455
Mer info
Boss BSL-25-BLK

2,5 tommers bred gitarreim i sort skinn. BOSS premium instrumentstropper i skinn støtter din gitar eller bass med komfort og stil. Utvalgt skinn i toppkvalitet gir tøft utseende, myk følelse og holdbarhet som gjør at den varer lenge, lenge.

Vår pris: kr 670
Mer info
DMI Guitar Labs Fret Butter

Fret Butter er en unik og enkelt patentert totalløsning for gripebrettet til ditt strengeinstrument. Fret Butter gjennomretter fuktighetsbalansen i treverket og fjerner samtidig skitt, smuss og oksidering fra både gripebrett og bånd i en og samme operasjon.

Vår pris: kr 89
Mer info
Gravity GS FB 01 - Fotskammel

En fotskammel er et hendig hjelpemiddel og verktøy for alle gitarister som spiller klassisk gitar. Fotskammelen plasseres under venstre ben slik at høyde og vinkel på gitaren faller naturlig i sittende spillestilling. Legges enkelt sammen og plasseres i bag eller etui.

Vår pris: kr 165
Mer info
Santander