Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Hodetelefoner

Miktek DH80

Miktek DH80 er dynamiske halvåpne hodetelefoner som vil imponere selv den mest kritiske lytteren. Enten du hører på musikk fra telefonen eller gjør en miks i studio, så vil DH80 deg en nøyaktig og behagelig lytteopplevelse.

Vår pris: kr 1 095
Mer info
Miktek DH90

Miktek DH90 er dynamiske lukkede hodetelefoner som vil imponere selv den mest kritiske lytteren. Enten du hører på musikk fra telefonen eller gjør en miks i studio, så vil DH90 deg en nøyaktig og behagelig lytteopplevelse.

Vår pris: kr 1 195
Mer info
Floyd Rose FR-52BK

Floyd Rose FR-52 benytter en patentert teknologi med 2 drivere som gir et ballansert frekvensområde og enestående dybde. Floyd Rose, som er kjent for sine avanserte tuningsystemer til gitar, har utviklet FR-52 i sammarbed med lydteknikere og ingeniører

Vår pris: kr 1 845 kr 1 495
Mer info
DiGiGrid Q

DiGiGrid Q er en hodetelefonforsterker med innganger for Blutooth, AES/EBU og RCA. SoundGrid-kompatibel

Vår pris: kr 5 695 kr 2 999
Mer info
Focal Clear Professional

Clear Pro er designet for å gi en ærlig lytteopplevelse, hvor mikrodetaljer i lydbildet skal frem i dagen, slik at du som lydtekniker, produsent eller A&R-ansvarlig kan ta de beste lydmessige beslutningene for nettopp din lydproduksjon.

Vår pris: kr 15 699
Mer info
Dexibell DX HF7 hodetelefoner

HF7 er et solid sett hodetelefoner med en frekvensrespons tilpsset digitale instrumenter. Den transperante lyden og romfølelsen kombinert med behagelige øreputer i lær gjør at HF7 også fungerer ypperlig i studio.

Vår pris: kr 1 095
Mer info
Floyd Rose FR-36B Bluetooth Black

Floyd Rose FR-36B kombinerer nyeste og beste teknologi med høy komfort og gir en klar og solid lytteopplevelse med balansert diskant og bass. FR-36 benytter teknologien i Qualcomm® aptX™ for aller beste trådløse Bluetooth 4.0 overføring.

Vår pris: kr 1 395 kr 895
Mer info
Focal Listen Professional

Focal Listen Pro er en ny hodetelefon beregnet for miksing og musikkproduksjon. Etterfølgeren til Spirit Professional har en helt ny hodebøyle som er nesten "uknuselig". Disse hodetelefonene er laget for å tåle et profesjonelt bruk - og i tillegg låter de uvanlig nøytralt

Vår pris: kr 2 599
Mer info
Santander