Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Hodetelefoner

Alctron HA4

HA4 er en 4-kanals hodetelefonforsterker i miniformat. Hver kanal har separat volumkontroll. Tar liten plass, rimelig og låter bra. Tre ønsker på en gang, og i tillegg er ette en problemløser til de gangene du trenger flere hodetelefonutganger

Vår pris: kr 455
Mer info
Focal Clear Professional

Focal Clear Pro er den nye toppmodellen fra Focal som er rettet mot miksing og lydproduksjon. Lydkvaliteten og oppløsningen på disse hodetelefonene er det beste vi har hørt noensinne.

Vår pris: kr 14 995
Mer info
Miktek DH90

Miktek DH90 er dynamiske lukkede hodetelefoner som vil imponere selv den mest kritiske lytteren. Enten du hører på musikk fra telefonen eller gjør en miks i studio, så vil DH90 deg en nøyaktig og behagelig lytteopplevelse.

Vår pris: kr 1 195
Mer info
Floyd Rose FR-18W White Oak

Floyd Rose FR-18W Wood Headphones gir deg lydkvalitet i verdensklasse: De håndbygde settene kombinerer nyeste og beste teknologi med høy komfort og gir en klar og solid lytteopplevelse med balansert diskant og bass.

Vår pris: kr 1 545 kr 1 099
Mer info
Alctron HA130

HA130 er en kompakt og fleksibel hodetelefonforsterker. Den har balanserte innganger på XLR og utgang på minijack. Mono/stereo-bryter på frontpanelet. HA130 kan brukes med 9V batteri eller strømforsyning.

Vår pris: kr 1 095
Mer info
Audiofly AF120 In-ear Monitor

Profesjonell in-ear monitor for musikere som søker en rimelig løsning. AF120 er en hybrid-modell utstyrt med et dynamisk element og balansert armatur. Sammen sørger de for fantastisk varm og klar lyd både i bassen, mellomtonen og diskanten.

Vår pris: kr 1 950
Mer info
Alctron AE07 In Ear Monitoring Headphone

Alctron AE07 for in-ear monitoringer en god og rimelig øreplugg med 8mm drivere. AE07 leverer en naturlig og godt balansert lydkvalitet og har et komfortabelt og stilig design.

Vår pris: kr 495
Mer info
Floyd Rose FR-52BK

Floyd Rose FR-52 benytter en patentert teknologi med 2 drivere som gir et ballansert frekvensområde og enestående dybde. Floyd Rose, som er kjent for sine avanserte tuningsystemer til gitar, har utviklet FR-52 i sammarbed med lydteknikere og ingeniører

Vår pris: kr 1 845 kr 1 595
Mer info
Santander