Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Hodetelefoner

Focal Clear Professional

Clear Pro er designet for å gi en ærlig lytteopplevelse, hvor mikrodetaljer i lydbildet skal frem i dagen, slik at du som lydtekniker, produsent eller A&R-ansvarlig kan ta de beste lydmessige beslutningene for nettopp din lydproduksjon.

Vår pris: kr 14 995
Mer info
Sony MDR-7506

Sonys utvalg av profesjonelle hodetelefoner er konstruert for en kombinasjon av styrke, komfort og funksjonalitet, og brukes daglig i TV- og innspillingsstudioer over hele verden. MDR-7606 profesjonelle hodetelefoner leveres komplett med beskyttende pose og gullplattert 3.5mm/6.3mm adapter

Vår pris: kr 1 439
Mer info
Miktek DH90

Miktek DH90 er dynamiske lukkede hodetelefoner som vil imponere selv den mest kritiske lytteren. Enten du hører på musikk fra telefonen eller gjør en miks i studio, så vil DH90 deg en nøyaktig og behagelig lytteopplevelse.

Vår pris: kr 1 195
Mer info
Alctron AE07 In Ear Monitoring Headphone

Alctron AE07 for in-ear monitoringer en god og rimelig øreplugg med 8mm drivere. AE07 leverer en naturlig og godt balansert lydkvalitet og har et komfortabelt og stilig design.

Vår pris: kr 495
Mer info
Focal Listen Professional

Focal Listen Pro er en ny hodetelefon beregnet for miksing og musikkproduksjon. Etterfølgeren til Spirit Professional har en helt ny hodebøyle som er nesten "uknuselig". Disse hodetelefonene er laget for å tåle et profesjonelt bruk - og i tillegg låter de uvanlig nøytralt

Vår pris: kr 2 695
Mer info
Alctron HE580

Hodetelefoner til allround bruk. HE580 leverer et balansert lydbilde og gir deg god komort. Solid byggekvalitet og avtagbar kabel, alt til en utrolig god pris.

Vår pris: kr 695
Mer info
Dexibell DX HF7 hodetelefoner

HF7 er et solid sett hodetelefoner med en frekvensrespons tilpsset digitale instrumenter. Den transperante lyden og romfølelsen kombinert med behagelige øreputer i lær gjør at HF7 også fungerer ypperlig i studio.

Vår pris: kr 1 095
Mer info
Ultrasone Tio

Tio er svar på ønsket om Ultrasones fantastiske lykvalitet i minst mulig format. Disse reisevennlige øreproppene fungerer med alt av smartphones og musikkavspillere og så du kan ta med deg musikkgleden overalt.

Vår pris: kr 2 895 kr 1 399
Mer info
Santander