Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Hodetelefoner

Alctron HP280

HP280 er et sett halvåpne hodetelefoner med 50mm drivere og godt tilpasset frekvensrespons som gir deg god lydkvalitet og topp komfort til en utrolig god pris.

Vår pris: kr 495
Mer info
Focal Clear Professional

Clear Pro er designet for å gi en ærlig lytteopplevelse, hvor mikrodetaljer i lydbildet skal frem i dagen, slik at du som lydtekniker, produsent eller A&R-ansvarlig kan ta de beste lydmessige beslutningene for nettopp din lydproduksjon.

Vår pris: kr 14 995
Mer info
Focal Listen Professional

Focal Listen Pro er en ny hodetelefon beregnet for miksing og musikkproduksjon. Etterfølgeren til Spirit Professional har en helt ny hodebøyle som er nesten "uknuselig". Disse hodetelefonene er laget for å tåle et profesjonelt bruk - og i tillegg låter de uvanlig nøytralt

Vår pris: kr 2 695
Mer info
Dexibell DX HF7 hodetelefoner

HF7 er et solid sett hodetelefoner med en frekvensrespons tilpsset digitale instrumenter. Den transperante lyden og romfølelsen kombinert med behagelige øreputer i lær gjør at HF7 også fungerer ypperlig i studio.

Vår pris: kr 1 095
Mer info
Alctron HA4

HA4 er en 4-kanals hodetelefonforsterker i miniformat. Hver kanal har separat volumkontroll. Tar liten plass, rimelig og låter bra. Tre ønsker på en gang, og i tillegg er ette en problemløser til de gangene du trenger flere hodetelefonutganger

Vår pris: kr 395
Mer info
Miktek DH90

Miktek DH90 er dynamiske lukkede hodetelefoner som vil imponere selv den mest kritiske lytteren. Enten du hører på musikk fra telefonen eller gjør en miks i studio, så vil DH90 deg en nøyaktig og behagelig lytteopplevelse.

Vår pris: kr 1 195
Mer info
Audiofly AF120 In-ear Monitor

Profesjonell in-ear monitor for musikere som søker en rimelig løsning. AF120 er en hybrid-modell utstyrt med et dynamisk element og balansert armatur. Sammen sørger de for fantastisk varm og klar lyd både i bassen, mellomtonen og diskanten.

Vår pris: kr 1 950
Mer info
Miktek DH80

Miktek DH80 er dynamiske halvåpne hodetelefoner som vil imponere selv den mest kritiske lytteren. Enten du hører på musikk fra telefonen eller gjør en miks i studio, så vil DH80 deg en nøyaktig og behagelig lytteopplevelse.

Vår pris: kr 1 095
Mer info
Santander