Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Hodetelefoner

Alctron HA130

HA130 er en kompakt og fleksibel hodetelefonforsterker. Den har balanserte innganger på XLR og utgang på minijack. Mono/stereo-bryter på frontpanelet. HA130 kan brukes med 9V batteri eller strømforsyning.

Vår pris: kr 1 095
Mer info
Floyd Rose FR-18W White Oak

Floyd Rose FR-18W Wood Headphones gir deg lydkvalitet i verdensklasse: De håndbygde settene kombinerer nyeste og beste teknologi med høy komfort og gir en klar og solid lytteopplevelse med balansert diskant og bass.

Vår pris: kr 1 395
Mer info
Alctron AE07 In Ear Monitoring Headphone

Alctron AE07 for in-ear monitoringer en god og rimelig øreplugg med 8mm drivere. AE07 leverer en naturlig og godt balansert lydkvalitet og har et komfortabelt og stilig design.

Vår pris: kr 495
Mer info
Floyd Rose FR-52BK

Floyd Rose FR-52 benytter en patentert teknologi med 2 drivere som gir et ballansert frekvensområde og enestående dybde. Floyd Rose, som er kjent for sine avanserte tuningsystemer til gitar, har utviklet FR-52 i sammarbed med lydteknikere og ingeniører

Vår pris: kr 1 695
Mer info
Alctron HE580

Hodetelefoner til allround bruk. HE580 leverer et balansert lydbilde og gir deg god komort. Solid byggekvalitet og avtagbar kabel, alt til en utrolig god pris.

Vår pris: kr 695
Mer info
Ultrasone Tio

Tio er svar på ønsket om Ultrasones fantastiske lykvalitet i minst mulig format. Disse reisevennlige øreproppene fungerer med alt av smartphones og musikkavspillere og så du kan ta med deg musikkgleden overalt.

Vår pris: kr 2 895 kr 1 399
Mer info
Audiofly AF120 In-ear Monitor

Profesjonell in-ear monitor for musikere som søker en rimelig løsning. AF120 er en hybrid-modell utstyrt med et dynamisk element og balansert armatur. Sammen sørger de for fantastisk varm og klar lyd både i bassen, mellomtonen og diskanten.

Vår pris: kr 1 950
Mer info
Alctron HA4

HA4 er en 4-kanals hodetelefonforsterker i miniformat. Hver kanal har separat volumkontroll. Tar liten plass, rimelig og låter bra. Tre ønsker på en gang, og i tillegg er ette en problemløser til de gangene du trenger flere hodetelefonutganger

Vår pris: kr 455
Mer info
Santander