Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted
Alctron CP540 V2

CP540 V2-kompressoren er en kompressor i "vintage-style" med diskrete kretser som er basert på en Neve 2254. Den har en side-chain høypassfilter som kan settes til: 50Hz, 100 Hz eller 7 kHz. Dette gjør det mulig for brukeren å hindre at bassfrekvenser utløser komprimeringen.

Vår pris: kr 3 495
Mer info
Focal Alpha 80

Alpha 80 egner seg spesielt bra til musikk med mye bass eller som krever høy ytelse. Denne modellen har en 8 "(21cm) woofer / midrange Polyglass-høyttaler og en 1” (25mm) inverted dome tweeter av aluminium.

Vår pris: kr 4 095
Mer info
Scale Technologies SG8-DS-0100

En rekke lydprodukter har i dag D-Sub-kontakter for å få mange analoge inn og/eller utganger i et og samme produkt. D-Sub standarden er i dag referansen, og Scale Technologies leverer en av markedets beste multikabler med disse kontaktene.

Vår pris: kr 1 195
Mer info
Hotone Ampero One

Ampero One er drevet av Hotones innovative CDCM HD (Comprehensive Dynamic Circuit Modeling High Definition) og F.I.R.E (Field Impulse Response Enhancement) system. Bygget på Hotones kraftige XTOMP plattform, den anerkjente Binary serien og VStomp Amp virtuelle plugin.

Vår pris: kr 3 295
Mer info
Telefunken M80 Black

Telefunken M80 trekker på Telefunkens mangeårige tonale bakgrunn og kjente design for å skape en helt spesiell og eksepsjonell scene-mikrofon. Det er vel nesten overflødig å nevne at M80 er en fantastisk vokalmikrofon som kan løfte en god sanger ytterligere.

Vår pris: kr 2 999
Mer info
Scale Technologies CD12

Nydelig scenemonitor som også fungerer meget bra som flerbrukskasse! I CD12 har man utelukkende valgt komponenter av prima klasse, og lyden som møter deg tåler fint sammenligning med kasser til tre ganger prisen.

Vår pris: kr 6 795
Mer info
Telefunken TF11

Telefunkens nyeste medlem er TF11 som er basert på klassikeren AKG C12. TF11 er en FET kondensator mikrofon med nyre opptaksmønster. Passer ekstremt godt til kvinnelig vokal. Dette er rett og slett et knallkjøp fra Telefunken !

Vår pris: kr 10 999
Mer info
Alctron MP73EQ V2

Hvis du leter etter en micpreamp av høy kvalitet til en utrolig pris, bør Alctron MP73EQ v2 være første stopp. Lydkvaliteten kan beskrives som "vintage" med tydelige tegn på hva den låter som i navnet MP73..tydelig inspirasjon fra en viss 1073, og bygget på skikkelig vis.

Vår pris: kr 4 495
Mer info
Santander