Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted
Dexibell Classico L3 Digital Organ

Best i klassen kirkeorgel med fantastisk lydbibliotek med 24bit/48kHz samplinger og True 2 Life teknologi. Sampling og fysisk modellering i kombinasjon med en quad core CPU.

Vår pris: kr 21 995 kr 16 995
Mer info
Boss Katana-100 MkII

Utviklingen av en moderne klassiker. Katana MkII tar den anerkjente Katana gitarforsterkerserien til det neste nivået og fyller opp grunnplattformen med flere lyder, flere effekter og flere funksjoner. Nylig lanserte variasjoner er nå tilgjengelige for alle de fem forsterkertypene.

Vår pris: kr 4 680
Mer info
Focal Listen Professional

Focal Listen Pro er en ny hodetelefon beregnet for miksing og musikkproduksjon. Etterfølgeren til Spirit Professional har en helt ny hodebøyle som er nesten "uknuselig". Disse hodetelefonene er laget for å tåle et profesjonelt bruk - og i tillegg låter de uvanlig nøytralt

Vår pris: kr 2 599
Mer info
Telefunken M81

Telefunken M81 er en dynamisk mikrofon, men vel å merke, med en karakter og detalj som er på høyde med selv de beste kondensatormikrofonene for scenebruk, det gjør M81 nyttig spesielt for vokal og gitarforsterker hvor du ønsker å gi mer fylde.

Vår pris: kr 2 999
Mer info
Tascam TA-1VP

Vokalprosessor gjort i sammarbeid mellom Antares og Tascam! En kanalstripe med essensielle funksjoner og ikke minst Antares sin AutoTune EVO-prosessor for tonehøydejustering. I studio er AutoTune benyttet i større eller mindre grad på nær alle produksjoner i dag.

Vår pris: kr 4 599
Mer info
Sontronics Halo

Sontronics Halo er en dynamisk spesialmikrofon for opptak av elektriske gitarforsterkere og kabinetter. Av utseende kan den minne om radiomikrofoner fra 40-tallet, og den konstruksjonsmessige løsningen gjør at du får plassert den tett på høyttaleren

Vår pris: kr 2 128 kr 1 595
Mer info
Scale Technologies CD12

Nydelig scenemonitor som også fungerer meget bra som flerbrukskasse! I CD12 har man utelukkende valgt komponenter av prima klasse, og lyden som møter deg tåler fint sammenligning med kasser til tre ganger prisen.

Vår pris: kr 6 795
Mer info
Focal Shape 50

Focal Shape 50 er en kompakt studiomonitor i Focal Professional-serien. Monitoren egner seg bra til mindre og trangere studioer siden den kan brukes på en avstand på bare 80 cm, og leverer et forbløffende dypt bassregister.

Vår pris: kr 5 699
Mer info
Santander