Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Keyboard/ Piano

Dexibell VIVO S9

Dexibells revolusjonerende flaggskip, VIVO S9, kombinerer VIVO S7, Combo J7 og Classico L3 bibliotekene og funksjonene i et enestående kraftig instrument. Helt nyutviklede tretangenter med vektet hammermekanisme og aftertouch, 7 roterende encodere, motoriserte drawbars.

Vår pris: kr 31 395
Mer info
Dexibell VIVO SX7

Lydmodul med markedets beste pianolyder. Ingen andre produsenter i dag leverer lydkvalitet og teknologi som Dexibell: 24bit/48kHz lydbibliotek med hele 15 sekunders samplingstid, kombinert med fysisk modellering, tilnærmet uendelig polyfoni og unike lyder.

Vår pris: kr 9 999
Mer info
Nord Electro 6 HP

Nord Electro 6 er et ekstremt bære- og scenevennlig stage piano med prisbelønte lyder gjemt under kontrollpanelet. Her får du orgel, piano og synthesizer i ett.

Vår pris: kr 21 599
Mer info
Yamaha MODX6

MODX er en kompakt, lett synthesizer designet for inspirerende musikkproduksjon. MODX’ synthesis engine gir deg massevis av muligheter til å lage dine helt egne lyder, og er basert på samme teknologi som er å finne i flaggskipet MONTAGE.

Vår pris: kr 13 595
Mer info
Roland Fantom-8

FANTOM er en ny type kreativ hub som er laget for rask produksjon og ekspressiv ytelse. Inspirerende innebygde produksjonsverktøy og dyp dataintegrasjon gir en opplevelse som føles intuitiv, naturlig og full av muligheter. Den utvidbare lydmotoren inneholder de beste elektroniske og akustiske lydene til Roland.

Vår pris: kr 38 387
Mer info
Dexibell VIVO S7 Pro

Ingen andre produsenter i dag leverer lydkvalitet og teknologi som Dexibell: 24bit/48kHz lydbibliotek med hele 15 sekunders samplingstid, kombinert med fysisk modellering, tilnærmet uendelig polyfoni og unike lyder, gjør Dexibell til markedets mest realistiske digitalpiano.

Vår pris: kr 21 495
Mer info
Casio PX-S1000

SLIM. STYLISH. SMART. Kompakt digitalpiano med 88 veide tangenter, Imponerende pianolyd med dampar-/& klangresonans

Vår pris: kr 5 799
Mer info
Yamaha CP88

CP88 har et raskt og følsomt klaviatur som er designet med tanke på pianister, og byr på 88 Natural Wood, Graded Hammer, Triple Sensor (NW-GH)-tangenter med Synthetic Ebony og Ivory Key Tops.

Vår pris: kr 22 995
Mer info
Santander