Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Keyboard/ Piano

Yamaha MODX6

MODX er en kompakt, lett synthesizer designet for inspirerende musikkproduksjon. MODX’ synthesis engine gir deg massevis av muligheter til å lage dine helt egne lyder, og er basert på samme teknologi som er å finne i flaggskipet MONTAGE.

Vår pris: kr 11 690
Mer info
Dexibell Classico L3 Digital Organ

Best i klassen kirkeorgel med fantastisk lydbibliotek med 24bit/48kHz samplinger og True 2 Life teknologi. Sampling og fysisk modellering i kombinasjon med en quad core CPU.

Vår pris: kr 20 795
Mer info
Dexibell VIVO S7 Pro

Ingen andre produsenter i dag leverer lydkvalitet og teknologi som Dexibell: 24bit/48kHz lydbibliotek med hele 15 sekunders samplingstid, kombinert med fysisk modellering, tilnærmet uendelig polyfoni og unike lyder, gjør Dexibell til markedets mest realistiske digitalpiano.

Vår pris: kr 20 895
Mer info
Nord Electro 6 HP

Nord Electro 6 er et ekstremt bære- og scenevennlig stage piano med prisbelønte lyder gjemt under kontrollpanelet. Her får du orgel, piano og synthesizer i ett.

Vår pris: kr 21 989
Mer info
Dexibell VIVO S9

Dexibells revolusjonerende flaggskip, VIVO S9, kombinerer VIVO S7, Combo J7 og Classico L3 bibliotekene og funksjonene i et enestående kraftig instrument. Helt nyutviklede tretangenter med vektet hammermekanisme og aftertouch, 7 roterende encodere, motoriserte drawbars.

Vår pris: kr 28 995
Mer info
Casio PX-S1000

SLIM. STYLISH. SMART. Kompakt digitalpiano med 88 veide tangenter, Imponerende pianolyd med dampar-/& klangresonans

Vår pris: kr 5 995
Mer info
Dexibell VIVO SX7

Lydmodul med markedets beste pianolyder. Ingen andre produsenter i dag leverer lydkvalitet og teknologi som Dexibell: 24bit/48kHz lydbibliotek med hele 15 sekunders samplingstid, kombinert med fysisk modellering, tilnærmet uendelig polyfoni og unike lyder.

Vår pris: kr 10 995
Mer info
Nord C2D combo Organ

Vi ønsker et nytt fantastisk produkt fra Nord hjertelig velkommen! Med 2 sett med fysiske drawbars pr manual blir C2D det ultimate portable orgelet for musikere som vil spille like mye med drawbars som med tangentene.

Vår pris: kr 24 999
Mer info
Santander