Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Lydkort/ DSP

Tascam Series 102i

Imponerende nytt lydkort fra Tascam i 24-bit/192 kHz kvalitet. Nye Ultra-HDDA mikrofonforforsterkere som gir deg noe av de beste mic preamper i et lydkort noen gang. Har også en mengde inn og utganger og en kraftig DSP. Software fra iZotope, IK Multimedia og cubase le følger også med!

Vår pris: kr 3 299
Mer info
Tascam US-16x08

Nydesignet USB 2.0-lydkort med hele 8 mikrofoninnganger for Mac og PC med hele 60dB gain. Totalt 16 innganger og 8 utganger, samt hodetelefonutgang og MIDI I/O i en 19" rackmonterbar enhet. Med siste generasjon HDDA-forforsterkere får du masse headroom.

Vår pris: kr 3 495 kr 2 860
Mer info
Fluid Audio SRI-2

SRI-2 er et moderne lydkort med høy ytelse til en kruttsterk pris. Moderne mikrofonforsterkere, 24bit/192kHz, kraftig hodetelefonforsterker, aluminium volumkontroller deluxe og utganger for to sett studiomonitorer.

Vår pris: kr 1 999
Mer info
DiGiGrid IOX

IOX gir deg 12 mikrofonforsterkere av høyeste kvalitet, fire hodetelefonforsterkere og seks linjeutganger. Hodetelefonutgangene kan konfigureres individuelt. Alt kobles sammen med Cat5e/Cat6 nettverkskabler.

Vår pris: kr 18 695
Mer info
Hotone Jogg

Jogg er et audio interface i et mini pedalformat som kan koples direkte til din Android eller IOS enhet. Last ned VStomp Amp Mobile (Gratis medfølgende software), et nytt og banebrytende virituell amp-software basert på Hotones kraftige og allsidige XTOMP-pedal

Vår pris: kr 1 195
Mer info
DiGiGrid D

DiGiGrid D lydkort gir deg høykvalitets mikrofonforsterkere, superb AD/DA, støtte for Mac og Windows (Core Audio og ASIO) og kan integreres i SoundGrid-nettverk sammen med øvrige DiGiGrid-enheter. Benytter nettverkskontakt for superrask overføring.

Vår pris: kr 7 995
Mer info
Audient Sono

Ved å kombinere et analogt 12AX7-rør og 3-bånds tonekontroll med Two Notes Torpedo sluttrinnsmodellering- og kabinettsimulering, så gir Sono deg muligheten til å lage, spille inn og lagre de gitarlydene du har med deg i hode

Vår pris: kr 5 295 kr 3 999
Mer info
DiGiGrid M

DiGiGrid M er det perfekte lille lydkortet for de som ønsker beste kvalitet. DiGiGrid M benytter superrask netverkstilkobling som gjør boksen svært fleksibel.

Vår pris: kr 4 995
Mer info
Santander