Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

MIDI/ USB

Presonus FaderPort 16

USB/MIDI/Mix kontroller med 16:8 kanaler, 16 berøringsfølsomme motoriserte 100 mm fadere og 57 knapper med 78 forskjellige funksjoner.

Vår pris: kr 7 977
Mer info
M-Audio Oxygen 49 [4th Generation]

MIDI-keyboard med fire oktaver med anslagsfølsomme tangenter. Keystation 49 II er et enkelt MIDI-keyboard ideelt for brukere som trenger anslagsfølsomme tanger i normal størrelse og standard kontrollere som Pitchbend og modulasjonshjul.

Vår pris: kr 1 649
Mer info
M-Audio Code 49 Black

USB/MIDI-keyboard med 49 anslagsdynamiske tangenter, aftertouch, trigger og X/Y-pads, fire soner med split- og layerfunksjoner. Inkl. Ableton Live Lite og AIR Music-programvareDen har også Mackie Control/HUI-kontroll.

Vår pris: kr 2 099
Mer info
M-Audio Keystation 61 mk3

Med Keystation 61 MK3 er det enkelt å maksimere kreativiteten din, samtidig som alt blir mindre komplisert. Du bruker de fullt ut ‘assignable’ oktavknappene, pitch bend- og mod-hjul, volumslider og transportkontroller til å spille, avspille eller spille inn med musikkprogramvaren din

Vår pris: kr 1 399
Mer info
M-Audio Keystation Mini 32 Mk3

Keystation Mini 32 mk3 er et ultrakompakt keyboard, perfekt for bruk med iPad eller datamaskin som en del av et mobilt oppsett. Den slanke kontrolleren er konstruksjonsmessig robust, og gir muligheten til justering av berøringsfølsomhet til ulike programvareinstrumenttyper.

Vår pris: kr 549
Mer info
M-Audio Midisport Uno

1 inn/ut høyhastighets USB-MIDI interface med 16 MIDI-kanaler og aktivitetsindikatorer for hver port.

Vår pris: kr 329
Mer info
M-Audio Code 61 Black

USB/MIDI-keyboard med 61 anslagsdynamiske tangenter, aftertouch, trigger og X/Y-pads, fire soner med split- og layerfunksjoner. Inkl. Ableton Live Lite og AIR Music-programvare. Denu har også Mackie Control/HUI-kontroll.

Vår pris: kr 2 599
Mer info
M-Audio Keystation 88 II

Keystation 88 II er et enkelt MIDI-keyboard ideelt for brukere som trenger anslagsfølsomme tanger i normal størrelse og standard kontrollere som Pitchbend og modulasjonshjul.

Vår pris: kr 1 749
Mer info
Santander