Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

MIDI/ USB

Roland A-49

Det er ikke akkurat mangel på portable MIDI keyboard på markedet, men behovet for mobilitet går ofte på bekostning av spillefølelsen. Dette forandres med A-49, som er et lett og kompakt kontrollkeyboard med fullverdig klaviatur i høy kvalitet, som vil heve standarden i sin klasse.

Vår pris: kr 2 020
Mer info
M-Audio Code 49 Black

USB/MIDI-keyboard med 49 anslagsdynamiske tangenter, aftertouch, trigger og X/Y-pads, fire soner med split- og layerfunksjoner. Inkl. Ableton Live Lite og AIR Music-programvareDen har også Mackie Control/HUI-kontroll.

Vår pris: kr 2 589
Mer info
M-Audio Keystation Mini 32 Mk3

Keystation Mini 32 mk3 er et ultrakompakt keyboard, perfekt for bruk med iPad eller datamaskin som en del av et mobilt oppsett. Den slanke kontrolleren er konstruksjonsmessig robust, og gir muligheten til justering av berøringsfølsomhet til ulike programvareinstrumenttyper.

Vår pris: kr 559
Mer info
M-Audio Oxygen 61 [4th Generation]

MIDI-keyboard med 61 tangenter og trigger-pads Den siste inkarnasjonen av M-Audios populære Oxygen-serien med nytt design og med 8 velocity sensitive trigger-pads!

Vår pris: kr 2 139
Mer info
M-Audio Oxygen 49 [4th Generation]

MIDI-keyboard med fire oktaver med anslagsfølsomme tangenter. Keystation 49 II er et enkelt MIDI-keyboard ideelt for brukere som trenger anslagsfølsomme tanger i normal størrelse og standard kontrollere som Pitchbend og modulasjonshjul.

Vår pris: kr 1 679
Mer info
M-Audio Oxygen 25 [4th Generation]

Oxygen 25 har 8 programmerbare knotter og dedikerte transport- og sporvalgsknapper. Anslagsdynamiske tangenter og et slankt design gjør dette MIDI-keyboardet perfekt både til live- og hjemmebruk.

Vår pris: kr 1 119
Mer info
Roland MX-1 Mix Performer

MX-1 Mix Performer samler dine synther, trommemaskiner, loops, DAW tracks og andre instrumenter i en enkel performance-optimalisert mikser. Ved å kombinere elementer fra en mikser, kontrollflate, audio interface, og step-baserte effekter

Vår pris: kr 5 630
Mer info
Presonus Faderport V2

FaderPort er en USB/Midi-kontroller for sequencer/ redigeringsprogram og er bestykket med en høykvalitets, motorisert fader. Legg også til et komplett transportpanel og du har alt du trenger for et mus-fritt arbeidsmiljø fremfor computeren.

Vår pris: kr 2 249
Mer info
Santander