Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

MIDI/ USB

Presonus FaderPort 16

USB/MIDI/Mix kontroller med 16:8 kanaler, 16 berøringsfølsomme motoriserte 100 mm fadere og 57 knapper med 78 forskjellige funksjoner.

Vår pris: kr 9 099
Mer info
Roland MX-1 Mix Performer

MX-1 Mix Performer samler dine synther, trommemaskiner, loops, DAW tracks og andre instrumenter i en enkel performance-optimalisert mikser. Ved å kombinere elementer fra en mikser, kontrollflate, audio interface, og step-baserte effekter

Vår pris: kr 4 860 kr 4 090
Mer info
Roland A-49

Det er ikke akkurat mangel på portable MIDI keyboard på markedet, men behovet for mobilitet går ofte på bekostning av spillefølelsen. Dette forandres med A-49, som er et lett og kompakt kontrollkeyboard med fullverdig klaviatur i høy kvalitet, som vil heve standarden i sin klasse.

Vår pris: kr 1 760
Mer info
M-Audio Code 49 Black

USB/MIDI-keyboard med 49 anslagsdynamiske tangenter, aftertouch, trigger og X/Y-pads, fire soner med split- og layerfunksjoner. Inkl. Ableton Live Lite og AIR Music-programvareDen har også Mackie Control/HUI-kontroll.

Vår pris: kr 2 699
Mer info
Roland UM-One mk2

Kompakt, praktisk og rask. UM-ONE mk2 kan skryte av FPT prosessering med høy ytelse for lav latency og nøyaktig timing. MIDI interface med strømtilførsel via USB som er kompatibelt med PC, Mac og nå også iPad via Apple Camera Connection Kit!

Vår pris: kr 410
Mer info
Native Instruments Maschine Studio

MASCHINE STUDIO er det ultimate groove produksjonssystemet. Det nye flaggskipet i Maschine serien kombinerer software og hardware i perfekt harmoni. Få hands on kontroll over alle aspekter av den helt nye MASCHINE 2.0-programvaren, uten å måtte ty til snarveier eller bruke en mus.

Vår pris: kr 7 995
Mer info
Presonus Faderport V2

FaderPort er en USB/Midi-kontroller for sequencer/ redigeringsprogram og er bestykket med en høykvalitets, motorisert fader. Legg også til et komplett transportpanel og du har alt du trenger for et mus-fritt arbeidsmiljø fremfor computeren.

Vår pris: kr 2 099
Mer info
M-Audio Oxygen 61 [4th Generation]

MIDI-keyboard med 61 tangenter og trigger-pads Den siste inkarnasjonen av M-Audios populære Oxygen-serien med nytt design og med 8 velocity sensitive trigger-pads!

Vår pris: kr 2 249
Mer info
Santander