Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Mikrofoner

Earthworks SR314-B

Superb vokalmikrofon med enestående lydkvalitet og funksjon: Svært god kansellering fra baksiden kombinert med åpen og naturlig lyd - og "smashing looks"

Vår pris: kr 9 895
Mer info
Sontronics STC-3X pack silver

STC-3X er en oppgradert stormembran kondensatormikrofon for studiobruk, med tre karakteristikker, basskutt og dempeledd. I tillegg leveres mikrofonen med elastisk oppheng, pop-filter og en XLR han/hun kabel. STC-3X er en meget god allround studiomikrofon

Vår pris: kr 3 395
Mer info
Alctron UR66

UR66 er en USB-mikrofon med valgbar karakteristikk og opptak på opptil 96kHz/24bit. Innebygget hodetelefonforsterker med 3,5mm minijack-tilkobling. Du kan velge mellom nyre-, omni-, 8-tall- og stereo-opptak; funksjoner som få andre USB-mikrofoner kan skilte med.

Vår pris: kr 1 995 kr 1 395
Mer info
Ehrlund EHR-E

EHR-E er en kondensatormikrofon som håndterer svært kraftige lydkilder. Den er mellom -12 og -15dB mindre sensitiv enn EHR-M. Med sin hendige størrelse er den enkel å plassere på trommer, overheads, blåseinstrumenter, perc.

Vår pris: kr 10 795
Mer info
Alctron MAS006

Alctron MAS006 er justerbar skinne for opptil 3 mikrofoneren med genialøt og tidsbesparende verktøy når du bruker 2 eller tre mikrofoner og ønsker nøyaktig kontroll over plasseringen.

Vår pris: kr 795
Mer info
Sontronics Drum Pack

Sontronics leverer markedets beste mikrofonpakke for trommeopptak eller trommeoppmikking for live-bruk. I hvertfall om man tar prisen i betraktning. Her får du 5 unike mikrofoner - som virkelig gjør jobben når vi snakker om fet trommelyd!

Vår pris: kr 7 395
Mer info
Earthworks SR40V

James Taylor er et ikon i amerikansk musikkliv og kjent for sine fantastisk vellydende konserter. Når han skulle ut på sin prestisjeturne sist høst, valgte han Earthworks SR40V som sin trofaste vokal-mikrofon. Det sier i grunnen det meste...

Vår pris: kr 11 995
Mer info
Ehrlund EHR-D

EHR-D er spesialdesignet for trommer men fungerer på gitar og blåseinstrumenter også. Den takler langt høyere SPL enn EHR-M og konstruksjonen er forsterket med tanke på live-bruk.

Vår pris: kr 10 795
Mer info
Santander