Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Mikrofoner

Ehrlund EHR-E

EHR-E er en kondensatormikrofon som håndterer svært kraftige lydkilder. Den er mellom -12 og -15dB mindre sensitiv enn EHR-M. Med sin hendige størrelse er den enkel å plassere på trommer, overheads, blåseinstrumenter, perc.

Vår pris: kr 8 750
Mer info
Ehrlund EHR-D

EHR-D er spesialdesignet for trommer men fungerer på gitar og blåseinstrumenter også. Den takler langt høyere SPL enn EHR-M og konstruksjonen er forsterket med tanke på live-bruk.

Vår pris: kr 8 750
Mer info
Alctron Beta5

Alctron Beta5 er en god og rimelig stormembran kondensatormikrofon. Ypperlig til vokal, akustiske instrumenter. Leveres med bag og shockmount.

Vår pris: kr 2 295
Mer info
Earthworks QTC-40 MP (matched pair)

Time Coherent Response betyr at denne serien mikrofoner ikke forvrenger (farger) tidsdomenet som mange "vanlige" mikrofoner gjør. QTC-serien har i praksis en ikke-eksisterende egenstøy, og en svært ufarget og ren karakter.

Vår pris: kr 25 495
Mer info
Miktek T89

Miktek T89 er en dynamisk vokalmikrofon basert på Mikteks berømte PM9. Her får du en solid konstruert mikrofon med custom trafo til en fordelaktig pris. Leveres med mikrofonholder og transporteske.

Vår pris: kr 1 099
Mer info
Alctron VB860

Alctron VB860 refleksjonsfilter med solid feste for stativ. VB860 reduserer tidlige refleksjoner og bidrar til et mer kontrollert opptak. Bryter og demper refleksjoner og solid festemekanisme for stativ

Vår pris: kr 1 995
Mer info
Alctron MAS006

Alctron MAS006 er justerbar skinne for opptil 3 mikrofoneren med genialøt og tidsbesparende verktøy når du bruker 2 eller tre mikrofoner og ønsker nøyaktig kontroll over plasseringen.

Vår pris: kr 795
Mer info
Ehrlund EHR-M

Den unike Ehrlund-utviklede membranen gir en imponerende respons og tonalitet om det er vanskelig å sammenligne med andre produsenter. Kombinasjonen trekantmembran og elektronikk av ypperste kvalitet resulterer i en helt spesiell opplevelse av nøyaktig og "støyfri" lyd (kun 7dB egenstøy)

Vår pris: kr 15 395
Mer info
Santander