Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Mikrofoner

Earthworks QTC-40 MP (matched pair)

Time Coherent Response betyr at denne serien mikrofoner ikke forvrenger (farger) tidsdomenet som mange "vanlige" mikrofoner gjør. QTC-serien har i praksis en ikke-eksisterende egenstøy, og en svært ufarget og ren karakter.

Vår pris: kr 26 495
Mer info
LD Systems D 1102

D1102 er ein allsidig kondensatormikrofon for scene og studio. Den kompakte dimensjonen, gode frekvensrespons, vendbar low cut og nivå demping gjer denne mikrofonen ideelle spesielt for overføring og opptak av akustiske instrumenter.

Vår pris: kr 845 kr 595
Mer info
Sontronics Drum Pack

Sontronics leverer markedets beste mikrofonpakke for trommeopptak eller trommeoppmikking for live-bruk. I hvertfall om man tar prisen i betraktning. Her får du 5 unike mikrofoner - som virkelig gjør jobben når vi snakker om fet trommelyd!

Vår pris: kr 7 195
Mer info
Ehrlund EHR-D

EHR-D er spesialdesignet for trommer men fungerer på gitar og blåseinstrumenter også. Den takler langt høyere SPL enn EHR-M og konstruksjonen er forsterket med tanke på live-bruk.

Vår pris: kr 8 750
Mer info
Sontronics Corona

Den lekre, nye Corona er en glimrende dynamisk supernyre mikrofon som har en rekke fine bruksområder. Med sin smale nyrekarakter er den like godt egnet på scenen som i studioet.

Vår pris: kr 2 745
Mer info
Alctron T190

T190 er en rørdrevet stormembrans transformator-balansert multi-pattern kondensatormikrofon, basert på den klassiske ‘251, som er brukt på utallige suksessalbum gjennom de siste 50+ åra. Silkemyk topp kombinert med lav egenstøy og forvrengning.

Vår pris: kr 5 995
Mer info
Sontronics Mercury vintage edition

Mercury Vintage edition er en herlig versjon av Sontronics nyeste rørmikrofon. Denne leveres med et sjeldent Mullard M8162-rør, hentet fra det britiske militærets lager. Selve røret er garantert over 40 år gammelt, og har AAA-spesifikasjoner.

Vår pris: kr 16 995
Mer info
Earthworks SR314-B

Superb vokalmikrofon med enestående lydkvalitet og funksjon: Svært god kansellering fra baksiden kombinert med åpen og naturlig lyd - og "smashing looks"

Vår pris: kr 8 795
Mer info
Santander