Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Mikrofoner

Alctron MAS006

Alctron MAS006 er justerbar skinne for opptil 3 mikrofoneren med genialøt og tidsbesparende verktøy når du bruker 2 eller tre mikrofoner og ønsker nøyaktig kontroll over plasseringen.

Vår pris: kr 795
Mer info
Sontronics STC-3X pack silver

STC-3X er en oppgradert stormembran kondensatormikrofon for studiobruk, med tre karakteristikker, basskutt og dempeledd. I tillegg leveres mikrofonen med elastisk oppheng, pop-filter og en XLR han/hun kabel. STC-3X er en meget god allround studiomikrofon

Vår pris: kr 3 495 kr 2 995
Mer info
Alctron T190

T190 er en rørdrevet stormembrans transformator-balansert multi-pattern kondensatormikrofon, basert på den klassiske ‘251, som er brukt på utallige suksessalbum gjennom de siste 50+ åra. Silkemyk topp kombinert med lav egenstøy og forvrengning.

Vår pris: kr 5 495
Mer info
Miktek CV3

Miktek CV4 får en lillebror! Vår største salgssuksess på mikrofonfronten de siste årene får nå et nytt familiemedlem med en enda hyggeligere pris og en litt annen lydkarakter - men selvsagt med den kjente og kjære Miktek-kvaliteten.

Vår pris: kr 12 995
Mer info
Earthworks SR314-B

Superb vokalmikrofon med enestående lydkvalitet og funksjon: Svært god kansellering fra baksiden kombinert med åpen og naturlig lyd - og "smashing looks"

Vår pris: kr 8 695
Mer info
Alctron BC800 V2

Alctron BC800 v2 er en profesjonell dynamisk mikrofon som tar opp lyd i kringkastingskvalitet, spesielt designet for å tilby kompromissløs ytelse for tale i kringkastingsmiljøer. Mikrofonen har en dynamisk kapsel med høy effekt og tåler 150db spl!

Vår pris: kr 1 895
Mer info
Earthworks SR40V

James Taylor er et ikon i amerikansk musikkliv og kjent for sine fantastisk vellydende konserter. Når han skulle ut på sin prestisjeturne sist høst, valgte han Earthworks SR40V som sin trofaste vokal-mikrofon. Det sier i grunnen det meste...

Vår pris: kr 11 995
Mer info
Alctron VB860

Alctron VB860 refleksjonsfilter med solid feste for stativ. VB860 reduserer tidlige refleksjoner og bidrar til et mer kontrollert opptak. Bryter og demper refleksjoner og solid festemekanisme for stativ

Vår pris: kr 1 895
Mer info
Santander