Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Mikrofoner

Telefunken M81

Telefunken M81 er en dynamisk mikrofon, men vel å merke, med en karakter og detalj som er på høyde med selv de beste kondensatormikrofonene for scenebruk, det gjør M81 nyttig spesielt for vokal og gitarforsterker hvor du ønsker å gi mer fylde.

Vår pris: kr 2 999
Mer info
Sontronics Halo

Sontronics Halo er en dynamisk spesialmikrofon for opptak av elektriske gitarforsterkere og kabinetter. Av utseende kan den minne om radiomikrofoner fra 40-tallet, og den konstruksjonsmessige løsningen gjør at du får plassert den tett på høyttaleren

Vår pris: kr 1 995 kr 1 595
Mer info
Telefunken TF11

Telefunkens nyeste medlem er TF11 som er basert på klassikeren AKG C12. TF11 er en FET kondensator mikrofon med nyre opptaksmønster. Passer ekstremt godt til kvinnelig vokal. Dette er rett og slett et knallkjøp fra Telefunken !

Vår pris: kr 10 999
Mer info
LD Systems U508 HHD

U500® serien ble utviklet i Tyskland for å gi deg profesjonell teknologi og lydkvalitet til en overkommelig pris. Systemene har en imponerende ytelse og høy pålitelighet, som helt sikkert overgår forventningene dine.

Vår pris: kr 4 395
Mer info
Sontronics STC-3X pack silver

STC-3X er en oppgradert stormembran kondensatormikrofon for studiobruk, med tre karakteristikker, basskutt og dempeledd. I tillegg leveres mikrofonen med elastisk oppheng, pop-filter og en XLR han/hun kabel. STC-3X er en meget god allround studiomikrofon

Vår pris: kr 3 495 kr 2 695
Mer info
Ehrlund EHR-D

EHR-D er spesialdesignet for trommer men fungerer på gitar og blåseinstrumenter også. Den takler langt høyere SPL enn EHR-M og konstruksjonen er forsterket med tanke på live-bruk.

Vår pris: kr 9 995
Mer info
Miktek PM9

PM9 er en dynamisk, supernyre live-mikrofon for vokal og er utviklet med samme nøyaktighet som Mikteks studiomikrofoner. Høy lydkvalitet, lav håndstøy og meget motstandsdyktig mot feedback. PM9 er bygget i Nashville og har allerede blitt førstevalget til flere av våre fremste artister her i Norge.

Vår pris: kr 2 195
Mer info
Earthworks SR314-B

Superb vokalmikrofon med enestående lydkvalitet og funksjon: Svært god kansellering fra baksiden kombinert med åpen og naturlig lyd - og "smashing looks"

Vår pris: kr 8 695
Mer info
Santander