Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Procom Music ble startet i 1996 av Robert Storm Olsen. Han hadde allerede da lang fartstid i bransjen som produsent og musiker, men var visjonær nok til å starte det som da var Nordens første nettbutikk for musikkinstrumenter innen spesialfeltene hi-tech, synth, data, programvare og pro-audio. Allerede fra dag en var det svært viktig å ha relevant og til enhver tid oppdatert informasjon på nettsiden. Og konseptet strakte seg lengre enn det. Vi skulle også lagerføre hovedandelen av de markedsførte varene på nettsidene, og etterstrebe raskest mulige leveringstid til våre kunder.

Til tross for at noen på den tiden trodde at en butikk på nettet bare var tull, viste dette seg å være et vinnende konsept. Kombinasjonen av kunnskap og gode priser gjorde Procom kjent i vårt vidstrakte land.

Nå, 16 år senere, er vi forsatt ledende i Norge. Vi er stolte av nettsidene våre, og er glade for at de er så flittig besøkt både av folk som skal handle nytt utstyr og de som søker informasjon om produktene. Vi ønsker som før at de visuelle innslagene skal være ryddige og enkle, og samtidig detaljerte og lekre. Kort sagt, ønsker vi å gi deg Norges beste nettside for musikkinstrumenter og lydutstyr.
 
Vi er også svært opptatt av at leveringstiden er minimal, og at du som kunde og bruker av nettsidene skal ha en oversiktlig kontroll på dine bestillinger, dine leveranser og din ordrehistorikk. Varer som bestilles på nettsiden før klokken 15:00 og som er på lager, vil normalt være fremme innen 24 timer (gjelder omtrent 80% av landet).
 
Et annet viktig poeng er selvsagt prisene. Vi har i dag, som i 1996, holdt et godt øye med de internasjonale prisene i markedet, og forsøker å holde våre priser så tett på internasjonale “gate-priser” som mulig. Dette gjør vi for at du skal ha mulighet til å handle en vare trygt i Norge, få oppfølging og support når dette måtte trenges, og samtidig ha en kompetansesterk sparringpartner når ditt neste musikkrelaterte produkt skal kjøpes inn.

Ny butikk
Det finnes en faktisk en verden også utenfor nettet! Etter hvert som tiden gikk, ble loftslokalet som hadde vært Procoms kjære hovedkvarter fra helt fra starten for lite. Vareutvalget hadde vokst jevnt og trutt, og ønsket om å ha en romslig og innbydende butikk ble stadig sterkere. Robert Storm Olsen hadde i alle år hatt en plan og en drøm om å åpne norges beste hi-tech butikk, og i 2012 ble det realitet. Dørene åpnet i Nedre Storgate 23 i sentrum av Drammen, og vi kan nå ønske velkommen til vår fantastiske storstue som huser store deler av vårt vareutvalg. Her kan utstyr og instrumenter sjekkes ut og ikke minst høres. Procom har gått «full circle» som de sier der ute..

Eget demo-studio
Procom Music AS har et meget flott demo-studio i Drammen. Vi ønsker å kunne tilby våre kunder en merkenøytral og objektiv produkthjelp, slik at ditt endelige valg blir mest mulig riktig. Våre medarbeidere har mange års erfaring fra arbeid i studio og på scene med flere av våre største musikkartister, og vi ønsker å være din diskusjonspartner når nytt musikkutstyr skal kjøpes inn. Alle spørsmål er gode spørsmål, og som kunde hos oss er du alltid velkommen; - en dag en kabel, en annen dag en komplett studioløsning!
 
Vi har det nyeste og ferskeste fra kjente merkenavn i alle segmenter av det vi kaller “hi-tech lydutstyr”  Vi er også godt kjent med de tre største opptaksplattformene på markedet i dag; Logic, Cubase og Pro Tools, og er som eneste musikkforretning i Norge en Apple Audio Solution Expert.

Om de ansatte hos Procom Music
Her hos Procom Music er vi stolte over å kalle oss for fagidioter. Procoms ansatte har samlet sett mange års erfaring fra studiodrift, herunder innspilling, opptak og produksjon. Vi har vært involvert i albumutgivelser som har solgt til gull og fått spellemannspriser – og vi har vært involvert i utgivelser som ikke har solgt i det hele tatt. Det er nok få musikkforretninger i Norge som har ansatte som har drevet med så mye forskjellig innenfor det mangfoldige musikk- og lydfaget, som her hos oss. Vi elsker musikk, og vi elsker lydutstyr! Stash-freaks, kan du sikkert kalle oss… Vi har jobbet mye med design og bygging av studioer, og neppe noen andre i landet har bygget så mange musikk-PC’er som oss. Nå bygger vi dem ikke lenger, men kjøper dem ferdig fra Apple!

Når du ringer til oss, eller sender en e-post, forsøker vi alltid å besvare henvendelsene så raskt som mulig og med så utfyllende svar som mulig. Enten du er helt ny innenfor musikkfaget, eller har mange års erfaring og tyngde, ønsker vi å være en trofast, ærlig og oppriktig samtalepartner. Vi ønsker at din musikkinvestering skal være like vellykket hver gang du handler hos oss. Det kan vi bare oppnå med god og tydelig kommunikasjon.
 
Vi tror at du som kunde blir best ivaretatt ved å handle dine musikkprodukter og ditt lydutstyr lokalt i Norge. Vi forsøker derfor å holde alle priser på et attraktivt nivå, og vi vil alltid forsøke å selge deg det beste produktet du kan få ut i fra budsjett og behov. Klarer vi det, håper vi at du handler hos oss neste gang også.

Procom Music as, Nedre Storgate 23, 3015  Drammen. org nr: 991034544 MVA

Ansatte:

Robert Storm Olsen - Studio / Tangenter
Direkte tlf: 45 22 17 57 mail: [email protected]
Frode Skinstad -  P.A / Studio
Direkte tlf: 45 22 49 13 mail: [email protected]
 

Alexander Garborg Ågedal - Gitar / Trommer
Direkte tlf: 90 26 07 49 mail: [email protected]

Morten Foss - Service / Installasjon
Direkte tlf: 95 83 00 67 mail: [email protected]

Jonny Storm Olsen - Gitarteknikker
Direkte tlf: 32 20 83 30 mail: [email protected]

Erland Knutsen- Gitar
Direkte tlf: 92 22 92 00 mail: [email protected] 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •      

 


Vis større kart