Roland A-49

MIDI-keyboard - USB med 49 tangenter i veldig bra kvalitet
Roland A-88MKII

Roland A-88MKII

Vare nr.
103387
Pris inkl. mva kr 2 100,00
Lagerstatus: På lager

Portabel kontroll med profesjonell følelse
Det er ikke akkurat mangel på portable MIDI keyboard på markedet, men behovet for mobilitet går ofte på bekostning av spillefølelsen. Dette forandres med A-49, som er et lett og kompakt kontrollkeyboard med fullverdig klaviatur i høy kvalitet, som vil heve standarden i sin klasse med flere hakk. A-49 er en drøm for musikere som er ute etter et ukomplisert MIDI keyboard med profesjonell spillefølelse. Tilgjengelig i både sort og perlemorhvit utførelse.

Nøkkelfunksjoner:

  • 49 anslagsfølsomme tangenter i full størrelse
  • Kompakt lettvekts design
  • Enkel å betjene
  • 2 knapper, 2 potmetere og D-BEAM kontroll
  • Får strøm via USB bus. Trenger ikke strømadapter
  • Bundlet med Cakewalk SONAR LE
  • Finnes i perlemorhvit og sort finish

Fantastiske tangenter, sublim kontroll
Tangentene på A-49 er avrundet for bedre interaksjon med musikeren og mer komfortabel glissandi. Diverse oppgraderinger har dessuten blitt gjort for å redusere allerede lav mekanisk støy, samt eliminere vertikal risting. Til sammen utgjør dette et keyboard som også vil tilfredstille de mest kravstore musikere. Fargelegg lyden og legg til spennende nyanser ved å bevege hånden over den usynlige D-BEAM'en. A-49 kan assigne alle sine kontroller automatisk for full utnyttelse av eksterne SuperNATURAL moduler som for eksempel INTEGRA-7. Den fungerer også utmerket som ekstra keyboard for å kontrollere synther med innebygde SuperNATURAL lyder, som JUPITER-80 og -50.

Mobil musikk
A-49 er laget for mobil bruk. Den er kraftig, men likevel overraskende lett (under 2,5 kg), noe som gjør den enkel å frakte. Og selv om den har et strømlinjeformet design, har den likevel 49 anslagsfølsomme premium tangenter i full størrelse. For å gi deg det ultimate innen mobil bekvemmelighet, får A-49 strøm via USB. Ingen strømkabel er nødvendig, og den trekker minimalt med strøm, hvilket er det idéelle for en USB enhet.

Lag musikk med din PC eller Mac
Alle tilkoblinger på A-49 finnes i et innfelt bakpanel, slik at du enkelt kan plassere skjerm eller laptop i perfekt posisjon for musikkproduksjon. To knapper, to potmetere og D-BEAM kontrolleren er lett tilgjengelige og plassert på en slik måte at arbeidsflyten din blir raskest mulig. Dedikerte oktav og transponeringsknapper med LED indikatorer gir deg øyeblikkelig visuell kontroll over hvor du befinner deg. Andre innstillinger kan gjøres via funksjonsknappen, som lar deg bruke tangentene til å utføre tilleggsfunksjoner beskrevet over klaviaturet.

Perfekt partner til iPad*
I det siste har mange musikere begynt å bruke Apple iPad når de skal spille inn musikalske ideer. Selv om det finnes små MIDI keyboards som kan brukes med iPad, gir A-49 deg profesjonell spillbarhet i en mobil utgave. Dens rene enkle overflate og det imponerende anslaget sørger for å holde dine fingre på tangentene og din sjel i musikken.

*A-49 kan koples til iPad via Apples Camera Connection Kit

Keyboard
49 keys (with velocity)
Controllers
Buttons: S1, S2 (Assignable)
Knobs: C1, C2 (Assignable)
Foot Pedals: HOLD, EXPRESSION
Pitch Bend/Modulation Lever
D-BEAM Controller
Buttons
[Function] button
[SuperNATURAL] button
[Octave +/-] button
[Transpose] button
Display
Power Indicator LED
Octave Indicator LED
Connectors
HOLD Pedal jack: 1/4-inch phone type
EXPRESSION Pedal jack: 1/4-inch TRS phone type
MIDI OUT connector
USB COMPUTER port (USB Type B)
Interface
USB
Power Supply
Supplied from the computer via USB COMPUTER port
Current Draw
98 mA
Accessories
Owner's Manual
A-49 CD-ROM
USB Cable
Options (sold separately)
Pedal Switch (DP-2/DP-10)
Expression Pedal (EV-5/EV-7)
Size and Weight

Width
836 mm
Depth
182 mm
Height
84 mm
Weight
2.5 kg
Flere produkter fra Roland