Roland A-88MKII

USB/MIDI-kontroller med 88 veide pianotangenter i meget bra kvalitet
Roland A-49

Roland A-49

M-Audio Oxygen Pro 25

M-Audio Oxygen Pro 25

Vare nr.
115780
Pris inkl. mva kr 11 700,00
Lagerstatus: På lager

Roland A-88MKII er den nyeste i den lange linjen av de profesjonelle MIDI-kontrollerne våre. Og den er utrolig god å spille på, med innebygde kreative verktøy for nåtidens musikere og produsenter. Vårt anerkjente hammer-keyboard og slitesterk kvalitet kombineres med moderne funksjoner, slik som USB-C-tilkobling, RGB-belyste kontroller og MIDI 2.0 (kommer snart), som gir den beste ytelsen i sin klasse.

Nøkkelfunkjsoner:

  • Uovertruffen spillbarhet med Rolands eget PHA-4 keyboard
  • Slitesterk konstruksjon i tre og førsteklasses materialer gir årevis med pålitelig ytelse
  • Åtte RGB-belyste knotter som kan tilordnes, åtte RGB-belyste pader og tre pedalinnganger
  • Tre egendefinerbare soner, innebygget arpeggiator og akkordminne
  • Slank design med smal dybde passer inn i dagens studioomgivelser
  • Kontrollapplikasjon for avansert egendefinering og umiddelbar gjenhenting
  • USB-C-tilkobling og buss-strøm
  • MIDI 2.0-klar

En kontroller som spiller som et instrument
Når det gjelder MIDI-kontrollere kan spillbarhet ofte bli uteglemt. Med A-88MKII får du vår anerkjente keyboardfølelse som profesjonelle musikere på scener over hele verden har hatt glede av, inn i studioet ditt. Den robuste trekonstruksjonen gir deg en solid spilleopplevelse som du kan kjenne under fingrene dine. Og du kan enkelt justere følsomheten og responsen slik at den passer til din unike spillestil..

Dyp uttrykksfullhet
A-88MKII har tre brukerdefinerbare soner slik at du kan legge på lag og splitte keyboardet med ulike lyder eller instrumenter. Vår unike pitch/mod-spak og et utvalg av RGB-belyste knotter og pader gir deg uttrykksfull, hands-on-kontroll av lydene dine. En inngang for sustainpedal og to pedalinnganger som kan tilordnes fritt  gjør at føttene dine kan brukes i spillingen også.

 Kreativ kontroll
Dagens musikkstiler krever spesielle produksjonsteknikker. Og noen softsynther og moduler har ikke alltid de innebygde verktøyene du ønsker. A-88MKII utvider det kreative arsenalet ditt med tre konfigurerbare soner, avansert arpeggiator, akkordminne og flerbrukspader som kan trigge kommandoer og handlinger, og gi mer energi til opptredenen din. 

MIDI 2.0 og USB-C
A-88MKII bruker den nyeste teknologien for å gi deg årevis med universell kompatibilitet og brukervennlighet. Støtte for USB-C gir buss-strøm og énkabelstilkobling til macOS, Windows og kompatibilitet med iOS. A-88MKII er også klar til å dra nytte av de utvidede mulighetene til MIDI 2.0.

*Når du kobler A-88MK2 til iOS-enheter med Lightning, kreves det Apples iPad kameratilkoblingsutstyr og strømadapter til A-88MKII.

Egendefinert kontroll. Umiddelbar gjenhenting
Tilpass A-88MKII med kontrollappen for macOS og Windows. Se alle lagene og kontrollmappingene dine på et øyeblikk, og tilordne kommandoer til padene med egendefinerte farger som gir visuell feedback. Du kan lage dine egne oppsett for å kontrollere spesifikke softsynther eller eksterne enheter, og hente fram alt sammen igjen umiddelbart med den praktiske Snap Shot-funksjonen.

Når “less is more”
Plass er alltid et begrenset gode i dagens hjemmestudioer. A-88MKII er designet for å være så tynn og smal som mulig, samtidig som den opprettholder den jevne, dynamiske spillbarheten som Rolands instrumenter er kjent for. Overflatene er plane og kantene er rette slik at de kan plasseres helt inntil annet utstyr eller integrert i et studiobord.

Keyboard
88 keys (PHA-4 Standard Keyboard: with Escapement and Ivory Feel)
Controllers
Pad x 8 (with illumination, assignable)
Knobs x 8 (with illumination, assignable)
Pitch Bend/Modulation lever
Button x2 (Assignable)
Pedals: DAMPER, FC1, FC2
Connectors
Pedal (DAMPER, FC1, FC2) jacks: TRS phone type
MIDI (IN, OUT) connectors
USB (COMPUTER) port: USB Type-C (TM)
DC In jack
Interface
USB 2.0
Zone
3 (Lower / Upper1 / Upper2)
User memory
8
Power Supply
Supplied from the computer via USB COMPUTER port / AC-Adaptor
Current Draw
260 mA (USB)
300 mA (AC adaptor)
Operating System
Microsoft(R) Windows(R) 8.1, Windows(R) 10
Apple Mac OS X 10.13 or later
Apple iOS 13 or later

*Although Roland has tested numerous configurations, and has determined that on average, a computer system similar to that described above will permit normal operation of the A-88MKII, Roland cannot guarantee that a given computer can be used satisfactorily with the A-88MKII based solely on the fact that it meets the above requirements. This is because there are too many other variables that may influence the processing environment, including differences in motherboard design and the particular combination of other devices involved.
Accessories
Owner’s manual
USB Type-C to USB Type-C cable
USB Type-C to USB Type-A cable
Options
Keyboard stand: KS-12, KS-10Z
Piano pedal: RPU-3
Damper pedal: DP-10
Pedal switch: DP-2
Expression pedal: EV-5
AC-Adaptor: PSB-1U
Size and Weight

Width
1,429 mm
Depth
274 mm
Height
119 mm
Weight
17.5 kg
Flere produkter fra Roland