Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland AC-40

Kompakt stereoforsterker for akustiske gitarister og vokalister

Roland AC-40
Varenr.: 106060
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 4 090 inkl. mva. kr 3 272 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Kompakt stereoforsterker for akustiske gitarister og vokalister
Den allsidige AC-40 er idéell for gitarister og trubadurer, med akustisk gitarlyd av beste kvalitet i stereo, men i en prisgunstig og mobil innpakning. Det siste tilskuddet til Rolands akustiske Chorus familie spiller høyt og krystallklart, med naturlig reproduksjon av akustiske instrumenter, og med en tokanals konfigurasjon som støtter både gitar og mikrofon. Av innebygde effekter finner du en digital reverb av høy kvalitet, og Rolands berømte chorus, mens anti-feedback funksjonen automatisk gjør det den skal gjøre, slik at du kan spille og synge uten å bekymre deg for denslags. AC-40 er en robust lettvekter, og den perfekte løsningen for akustiske musikere på farten.

Funksjoner:

  • Kraftig stereoforsterker med lav vekt og naturlig akustisk tone
  • 2 stk spesialdesignede 6,5 tommers høytalere leverer imponerende lydnivå med overlegen projeksjon
  • Fyldig og luftig lyd med chorus og reverb effekter
  • 2 kanaler: GUITAR (jack inngang) og MIC/LINE (XLR/TRS inngang), hver med 3-bånds EQ og uavhengig effektkontroll
  • AUX IN med nivåkontroll for tilkobling av musikkavspillere
  • Mono/stereo LINE OUT for oppkobling på PA eller innspillingsenheter
  • Automatisk anti-feedback funksjon

Naturlig akustisk lyd, utvidet med stereoeffekter
AC-40 viderefører tradisjonen Rolands anerkjente Acoustic Chorus serie og leverer ren og naturlig lyd for akustiske gitarer, vokalmikrofoner og andre akustiske instrumenter. På lik linje med resten av AC-serien, har den ekte stereo med doble høyttalere og innebygd stereo chorus og reverb, som gir en dybde og dimensjon som ikke er mulig å oppnå med mono forsterkere.

Stor lyd, kompakt størrelse
AC-40 er ultrakompakt og veier kun 5,3 kg. Men selv om den er liten i størrelsen har den en stor lyd som lett fyller konsertsteder som for eksempel intime nattklubber, resturanter og kaféer. Takket være det integrerte tilt-back stativet er det enkelt å vinkle forsterkeren for økt projeksjon når den står på gulvet. AC-40 er dessuten idéell som personlig monitor når man spiller på større konsertsteder.

Fleksibilitet med 2 kanaler
Med sine 2 uavhengige kanaler gir AC-40 deg profesjonell allsidighet uansett hvor du spiller. Den har en dedikert GUITAR kanal med standard jack-inngang, pluss MIC/LINE kanal med XLR/TRS kombinasjon for tilkobling av mikrofon eller linjesignal. Plugg inn en gitar og vokalmikrofon, eller bruk kanalene til å mikse to forskjellige gitarsignal (eller gitar og oppmikket gitar) i en mer sofistikert gitar-rigg. Hver kanal har sin egen 3-bånds EQ, samt uavhengige chorus og reverb kontroller, og dermed har du full kontroll over lyden din.

Anti-feedback
Akustisk feedback kan ofte være et problem på scenen, særlig i situasjoner der du må guffe litt ekstra på, eller når du spiller på trange scener. AC-40 har en egen anti-feedback funksjon som løser problemet for deg før det starter. Ved å skru på en bryter, har du frihet til å slappe av og konsentrere deg om det du skal, nemlig å spille, uten å måtte bekymre deg for uventede lydproblemer.

Ekstra muligheter
Bakpanelet på AC-40 har en mengde tilkoblingsmuligheter for de fleste situasjoner. En ekstern musikkavspiller kan kobles til AUX IN og brukes til øving eller backingtracks med egen volumkontroll. Mono/stereo LINE OUT gjør at du kan koble rett på PA når du spiller på større steder, eller rett i pulten i studio, for å fange den naturlige akustiske lyden sammen med forsterkerens stereoeffekter. Når du plugger inn i PHONES utgangen, mutes høyttalerne og du kan øve uten å forstyrre andre. Du kan også koble til fotbrytere for å skru av og på reverb og chorus.