Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland AC-60 (Rosentre)

Kompakt stereoforsterker for akustisk gitar

Roland AC-60 (Rosentre)
Varenr.: 106061
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 6 790 inkl. mva. kr 5 432 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Kompakt stereoforsterker for akustisk gitar
Roland AC-60 er en stereoforsterker for akustisk gitar. Den yter 2 x 30 watt gjennom to 6,5” høyttalere. Den har 3 ulike typer chorus og romklang/delay av høy kvalitet for å gi lyden det lille ekstra.Siden AC-60 har en egen kanal med mikrofoninngang m/Phantom, kan den fungere som et komplett trubaduranlegg i mindre sammenhenger. Og når man trenger ytterligere forsterkning kan man benytte stereo linjeutgangene videre til et større anlegg.På gitarkanalen kan man velge om man bruker piezo eller magnetisk mikrofon, og kanalen er utstyrt med automatisk Anti-Feedback. 

Funksjoner:

  • 60-watts stereoforsterker (30 pluss 30 watt)
  • Toveis 6,5” neodymium høyttalersystem
  • Innebygget DSP for lekker stereo/multi-bank chorus, samt delay/reverb via forpedal
  • Innebygget auto anti-feedback-kontroll for maks volum uten feedback
  • Mute-knapp for lydløs stemming på scenen
  • Stereo line-out til PA og opptak
  • Subwoofer-utgang
  • Kan monteres på diverse høyttalerstativer

Stor lyd i kompakt pakke
Comboforsterker til akustiske instrumenter. 2x30 watt stereo, 2x6,5" neodymium enheter, mic/line inngang, anti feedback kontroll og chorus, reverb og delay effekter. Inkl. transportveske.
Rolands AC-serie benytter den siste DSP- teknologi for å kunne gi deg så ren og vellydende akustisk lyd som mulig, noe som langt overgår det man kan forvente fra dens kompakte størrelse. Denne stereoforsterkeren til akustiske instrumenter har imponerende stereo/multi-band chorus, som også har en ny "wide" mode og reverb som er skreddersydd til akustisk gitar. Og dersom du ønsker mere bunn, har den også en subwoofer- utgang

Utpreget Bekvemmelighet
AC-60 har to kanaler. En gitarkanal og en mic/line kanal med 48v phantom power, slik at du kan koble til sangmikrofon. Dette gjør AC-60-RW til den perfekte ledsager når du skal spille på caféer og små konsertsteder. Gitarkanalen har mulighet for å velge mellom piezo og magnetisk pickupinngang, i tillegg til en fantastisk anti-feedback kontroll. Sist, men ikke minst har denne forsterkeren en mute-knapp, slik at du kan stemme lydløst på scenen, samt stereo line-out for tilkobling til mikser og PA- systemer.

Alternativer til dette produktet:

Roland AC-60

Roland AC-60
kr 6 790 inkl. mva. kr 5 432 eks. mva.