Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland FA-06

Workstation for studio- og livebruk med 61 tangenter

Roland FA-06
Varenr.: 104218
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 12 730 inkl. mva. kr 10 184 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Workstation for studio- og livebruk
Rolands nye FA-serie gjenoppfinner den klassiske music workstation fullstendig, med lydmuligheter som gir deg en enorm arbeidsflyt og allsidighet. FA-06 støtter enhver musikksjanger, og kommer proppet med et massivt lydbibliotek fra flaggskipet INTEGRA-7, tonnevis av studiokvalitets effekter og uttrykksfulle real-time kontrollmuligheter, pluss innebygget sampling med øyeblikkelig innlesning og audioavspilling fra de 16 bakbelyste samplepads.

Sequenceren har en enkel betjening og non-stop loopopptak, hvilket gjør det mulig å spille inn sanger og ideer akkurat når det passer deg for deretter eksportere dem som multitrack data som du kan bruke i din DAW/Sequencerprogram. FA-serien glir lett og elegant inn i din kreative verden, og går fra å være en selvstendig enhet til å bli selve kontrollsenteret for hele ditt studio - med USB audio/MIDI interfacing, kraftige real-time kontrollere, DAW transport kontrollere og masse andre finesser.

Funksjoner:

 • En nytenking innen music workstation begrepet - med et design som maksimerer din kreativitet
 • Lett og mobil med 61-tangenters anslagsfølsomt keyboard (FA-06)
 • Over 2.000 lyder fra flaggskipet INTEGRA-7 lydmodulen, inklusiv SuperNATURAL synth og akustiske lyder, samt SuperNATURAL trommer. Du kan også laste inn enda flere lyder fra de interne ekspansjonsbankene.
 • SuperNATURAL synth lydprosessoren er fullt ut kompatibel med de mange gratis INTEGRA-7 synthlydene som kan lastes ned online fra Rolands Axial lydbibliotek
 • 16-spors sequencer med non-stop loop-opptak gjør det enkelt å lage låtskisser. Eksporter dine sequencer-spor til et SDHC-kort som en komplett stereomiks eller som multispors audio- eller MIDIdata, og bruk dem i din DAW
 • Innebygget sampler basert på SP-404SX, med 16 pads x 4 banks og direkte opptak/avspilling via SDHC-kort
 • Finpuss dine lyder med massevis av studiokvalitets effekter, inkludert 16 uavhengige multieffekter, seks COMP+EQ prosessorer til trommer, unike TFX (totaleffekter), og global EQ, chorus og romklang
 • Du kan tweake lyder, effekter og eksterne MIDI-enheter i sanntid med seks brukerstyrte Sound Modify skruknotter
 • Intuitiv, strømlinjeformet interface med stort farge-LCD display
 • Trykk på én knapp for å øyeblikkelig konfigurere FA-06 til bruk med din DAW via USB
 • D-Beam, Rhythm Pattern, Arpeggiator og Chord Memory-funksjoner utvider dine kreative muligheter
 • Guitar/Mic og Line input-jacks kan brukes under liveopptreden, eller når du skal sample og spille inn audio gjennom din DAW. Dedikert input-romklang gir ambiens til din opptreden/innspilling
 • USB-porter til lydutvidelsesdata, oppdateringer og audio/MIDI interfacing med en computer; MIDI-kommunikasjon med iPad er mulig ved bruk av Apples iPad Camera Connection Kit

No work, all play
Music workstations spiller en viktig rolle for keyboardister i mange kreative situasjoner, fra liveopptreden til låtskriving og produksjon i studioet. De kan ofte være kompliserte og vanskelige å betjene, hvilket gjør den kreative prosessen tung og hemmer dine ideer. Roland har med utviklingen av FA-serien fullstendig nytenkt workstationen så den gir musikere en inspirerende plattform som er ekstremt kraftig og allsidig, og samtidig enkel og intuitiv. Med et strømlinjeformet interface og fokuserte, praktiske funksjoner som maksimerer din kreative arbeidsflyt gjør FA-serien det mulig å utforske nye musikalske territorier, samt gå i dybden og utvikle dine musikalske ideer langt enklere enn tidligere.

Velg mellom et massivt utvalg av Rolands aller beste lyder
FA-serien er proppet med over 2.000 lyder arvet direkte fra Rolands flaggskips lydlydmodul INTEGRA-7. Alle INTEGRA-7’s SuperNATURAL synthlyder og XV-5080 PCM-lyder er innebygget, pluss en essensiell samling av meget uttrykksfulle SuperNATURAL akustiske lyder som inkluderer pianoer, orgler, trommer, bass, strengeinstrumenter og mere. Lydprosessoren i FA-06 er fullt ut kompatibel med den store og stadig voksende samling av INTEGRA-7 synthlyder tilgjengelig som gratis download fra Rolands Axial lydbibliotek online, og det er også mulig å utvide det interne lydbiblioteket med wave lydekspansjon-samlinger.

Fang dine ideer og skriv sanger uten avbrytelser
16-spors sequenceren i FA-serien er enkel men kraftig, og er designet til fange inn din musikk akkurat når du trenger det. Opptak er alltid kun et knappetrykk unna slik at du aldri kommer til å gå glipp av en musikalsk ide. Du kan på brøkdelen av et sekund bygge opp et komplett arrangement med workstationens enorme lydutvalg, og med løpende opptak i loop-mode kan du fylle alle 16 sporene uten å måtte stoppe. Utover real-time innspilling kan du også spille inn i steps, og du har fullstendige muligheter til å redigere og mikse dine spor som du vil og lagre din sang på SDHC-kort som en stereo audiofil. Du kan også eksportere dine spor som individuelle WAV audiofiler og/eller MIDI-data slik at du kan arbeide videre med dem i din DAW hvilket gjør FA-06 til en uhyre kraftig musikalsk notisblokk hvor du kan utforme dine ideer som du vil og dermed danner fundamentet for din full-scale studioproduksjon.

Trinnløs hardwareintegrasjon med din DAW
Utover å bruke den som den er, altså som performanceinstrument og workstation til å komponere sanger på, kan FA-06 helt enkelt hoppe over i din verden med computerbasert musikkproduksjon. Et enkelt trykk på den dedikerte DAW Control-knappen får øyeblikkelig din workstation til å kommunisere med din computer via USB*, og gjør det mulig å bruke keyboardet og skruknottene til å sende MIDI-data til din DAW og spille med software synther, kontrollere plug-in effekter og mere. FA-serien inkluderer også control maps til de mest populære DAWs, og har et raskt og enkelt oppsett til å kontrollere transportfunksjoner med mere i nettopp det software du bruker. Du kan også bruke FA-06/FA-08 som et USB audiointerface og spille inn massevis av forskjellige kilder direkte inn i din DAW, inklusiv mikrofon, gitar eller en stereo linje enhet tilkoplet bakpanelets input-jacks, og du kan også spille inn workstationens interne lyder og sampleavspilling. Lydutgangene støttes også, slik at du kan monitorere DAW-utgangen gjennom stereo output og hodetelefontilkoplingen på FA-06.

Øyeblikkelig adgang til intern performancesamplerInstant-Access Performance Sampler Onboard
Sampleren i FA-serien er basert på Rolands populære SP404SX, og har en rask og enkel betjening for sampling/avspilling via praktiske SDHC-kort. Du kan spille av lydsamples direkte fra de 16 pads på panelet, noe som gjør det enkelt å krydre din opptreden med loops, backing tracks, one-shot samples, vokal fraser, lydeffekter og masse mere. Takket være SDHC flash memory lastes dine samples øyeblikkelig inn uten forsinkelse, og du kan bruke de fire pad banks og clipboard-funksjonen til å omorganisere dine samples slik at de passer til din opptreden. Det er utrolig enkelt å sample workstationens egne lyder eller eksterne kilder via Mic/Guitar- og Line-inputs, og du kan også spille av WAV, AIFF eller MP3-samples som du har hentet inn fra din datamaskin. Et utvalg av redigeringsfunksjoner gjør det mulig å tweake dine samples som du vil, inklusiv hurtig justering av avspillingsposisjon og lydnivå. Utover sample-triggering kan alle pads brukes til et utall av andre funksjoner som blant annet å mute parter, taste inn tallverdier i displayet med mere.

Utvid dine lyder med mengder av simultaneffekter
FA-serien har en stor samling av pro-effekter hvilket gir mange muligheter for å finpusse dine lyder og sequencer-spor med studioperfeksjonisme. Uavhengige MFX engines kan tildeles alle 16 parter på et studio set, hvilket gjør det mulig å forme din lyd i stor grad, både når du spiller live eller mikser din sang. Hver MFX engine inneholder 67 forskellige effekttyper å velge mellom, med en ytterligere mulighet for vocoder når MFX brukes med part 1. Seks separate COMP+EQ prosessorer er dedikert til individuelle trommelyder mens global EQ, chorus og romklang kan tildeles ytterligere for å tilføye det siste touch til enhver part der det trengs. Med den unike TFX (totaleffekter) har du også muligheten for å bearbeide hele utgangen på din workstation med dramatiske effekter som DJ FX Looper, Isolator og mange andre. Alle effektene kan tweakes i sanntid via Sound Modify skruknottene hvilket gjør det enkelt å gjøre ditt keyboardspill, dine samplinger og sequencerspor dynamiske og levende.

Rask arbeidsflyt og intuitive real-time kontrollere
Du kan merke hastigheten på dette nye instrumentet i det øyeblikket du det på. Ulikt mange andre workstations som kan bruke et helt minutt på å starte opp er FA-serien klar til å spille på bare noen få sekunder. Panelet er logisk lagt opp i dedikerte seksjoner, og det store farge-LCD displayet gir et lekkert utseende med imponerende høyoppløselig grafikk når du skal velge lyder, arbeide med sequenceren og justere forskjellige innstillinger. Det er enkelt å navigere rundt i workstationens enorme lydutvalg ved hjelp av kategorier og egendefinerte favoritter slik at man raskt kan velge sine lyder, mens dedikerte knapper gir øyeblikkelig adgang til de mest brukte funksjoner som f.eks transpose, octave range og mange andre. Med seks skruknotter og en kraftig men lettbetjent assignment matrix gjør Sound Modify-seksjonen det mulig å kontrollere mange parametre i sanntid for maksimalt uttrykk mens du spiller live og jobber i studioet.