Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland HS-5

Full-digital mikser til lydløs øving med hodetelefoner

Roland HS-5
Varenr.: 105864
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 7 600 inkl. mva. kr 6 080 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Full-digital mikser til lydløs øving med hodetelefoner
HS-5 er en digitalmikser som gjør det mulig for opptil fem musikere å øve og jamme med hodetelefoner, og hver musiker kan balansere sin personlige mix. Den har også interne COSM-effekter for gitar, bass og vokal, inkludert amp modeling til gitar og bass. På vokalen kan du legge til både romklang og andre effekter. Du kan gjøre innspilling i stereo og lagre sangene på USB helt uten å bruke en PC. Man har også den geniale muligheten for å gjøre individuelle opptak av alle musikerne ved bruk av din datamaskin via USB. Du kan lagre innstillingene for hver enkelt musiker.

Nøkkelfunksjoner:

  • Full-digital mikser med god lydkvalitet og USB
  • Opptil fem musikere kan øve med hodetelefoner
  • Alle har individuelle kontrollere til sin monitormix
  • COSM amp modeling + vokaleffekter og intern romklang
  • Innspilling av miks i stereo til USB
  • Tilkobling til PC via USB, multitrack-opptak med lav latency

5 musikere kan enkelt lage hver sin monitormix
Hver musiker kan justere sin egen personlige mix ved hjelp av MIX A til D bryterne som man finner i senter av enheten. Når en overordnet mix er laget kan musikerne bruke MY MIX skruknotten for å justere volumet på deres instrument. Alle innstillinger kan enkelt lagres. Innstillingsverdiene vises på LED lys som vises på skruknottene slik at det raskt kan endres og sjekkes. Du kan også koble til en ekstra HS-5 og seriekoble dem slik at 8 musikere kan øve samtidig.

Fire kanaler med gitar og bass amp modeling
HS-5 har muligheter for gitar og bass amp modeling på fire kanaler: kanalene A til D. Dette betyr at musikere kan tilkoble sin gitar eller bass og spille med samme type lyd som på forsterkeren sin. HS-5 kan også justere graden av distortion (gain) og komprimering på mikrofoninngangen. I tillegg har du equalizer og panoreringsmuligheter.

Spill inn i stereo til USB memory eller lag flersporsinnspillinger på din PC
Du kan enkelt koble til en USB minnepenn og spille inn dine sanger med lyd av høy kvalitet. Du kan også koble til din datamaskin vi USB og spille inn hver enkel kanal separat. Det betyr en unik mulighet til å gjøre komplette innspillinger ved hjelp av dette enkle oppsettet og ditt musikksoftware(DAW).
(Mic og line på hver av kanalene A til D innspilles i mikset format)

Metronom
Trykk på CLICK-knappen for å spille av et click-track/metronom. Du kan sette ditt eget tempo ved hjelp av en dedikert knapp.

Lagre alle innstillinger
Snapshot-funksjonen gjør det mulig å lagre alle nåværende innstillinger til USB. Du kan lagre og laste dem tilbake på en enkel måte, hvis du for eksempel har gjort nye innstillinger eller det er lenge siden sist du øvde.


*Du kan kun lagre ett sett med innstillinger på hver USB minnepenn