Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland JC-40

Jazz Chorus 40-watts gitarkombo med 2x10", true stereo, 2 poweramps

Roland JC-40
Varenr.: 114141
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 8 440 inkl. mva. kr 6 752 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Legendarisk stereosound, moderne innovasjon
JC-40 Roland Jazz Chorus tilbyr Rolands berømte JC-cleantone og stereochorus i en kompakt combo med nyutviklede finesser for moderne gitarister. Akkurat som flaggskipet JC-120, som den er basert på, leverer JC-40 et klassisk cleant stereosound som er det perfekte utgangspunkt for å designe gitarlyd ved hjelp av effektpedaler. Nytt for modellen er også stereo innganger, som gjør det lettere å bruke stereopedaler, gitarsynther, forsterkermodelleringsbokser og multieffekter. I tillegg inneholder JC-40 egne effekter med valgmuligheter og lyder som dagens gitarister trenger.

Nøkkelfunkjsjoner:

  • Rolands legendariske JC-cleantone i en liten, gig-vennlig combo.
  • Stereo 40-wattsforsterker med to 10-tommers høyttalere.
  • Stereoinnganger som legger til rette for å anvende modellerings- og stereoeffekter fullt ut i stereo.
  • Dimensional Space Chorus for et ekspansivt stereosound.
  • Innebygd vibrato, distortion og reverb, alle nyutviklet for moderne spillestiler.
  • Fotbryter-innganger for å kunne switche de innebygde effektene av og på mens du spiller.
  • Stereo effektloop for tilkobling av eksterne effekter.

JC Clean: En benchmark for cleanlyd
I 40 år har gitarister over hele kloden tilbedt den ikoniske cleantonen og enorme stereolyden fra JC-120 Jazz Chorus. Med JC-40 kan du nyte dette genuine soundet, som nærmest er blitt en industristandard, i en mindre forsterker spekket med moderne og innovative forbedringer. To uavhengige sluttforsterkere og customdesignede 10-tommers høyttalere leverer et hardtslående stereosound som aldri kommer til å drukne i bandet. En konstruksjon tøff nok til å tåle turnélivet garanterer for mange års bruk på scenen og i studio.

Berømt stereochorus og andre effekter
I tillegg til den strålende cleanlyden rommer JC-40 innebygde effekter som alle er blitt oppdatert – for å skape en enda bedre forsterker. Den velkjente Dimensional Space Chorus-stereoeffekten som fyller scenen med sitt gjennomtrengende, tredimensjonale sound, har nå to ulike innstillinger (fixed og manual), hvilket bidrar til et enda større tonespekter. De oppdaterte vibrato- og reverbeffektene opererer i stereo og låter fyldig og dypt. Dessuten finnes en myk og mektig innebygd distortion som passer bra til alle typer musikk.

Stereoinnganger for multieffekter, modelleringsforsterkere og synther
Med stereo innganger plassert på fronten kan gitarister som bruker stereoeffekter, skape et bredt og inspirerende sound uten å måtte bære rundt på to separate forsterkere. Ampens fyldige cleantone gjør at du får det beste ut av eksterne stereopedaler som delay, reverb og forskjellige modulasjonseffekter. JC-40 passer også perfekt til avansert utstyr som modelleringsforsterkere, multieffekter og gitarsynther, så som GT-100, GP-10 og ME-80 fra BOSS og GR-55 gitarsynth fra Roland.

Ideell for pedalfantaster
Hvis effektpedaler er en viktig del av soundet ditt, finnes det ingen bedre plattform enn en klassisk Jazz Chorus. Den fyldige, nøytrale tonen vil ikke farge grunntonen i gitaren din, og dermed får du et reelt og ekte inntrykk av hva pedalene dine tilfører.

Koble deg på
Bakpanelet på JC-40 er full av tilkoblingsmuligheter. Det finnes en effektloop for å koble til mono- og stereoeffekter, og du kan til og med velge mellom seriell og parallell kobling. Linjeutganger gir deg en anvendelig mono- eller stereofeed til miksebordet eller en opptaker, mens hodetelefonutgangen gjør at du kan øve stille på kveldstid – eller på veien – med hele gitaroppsettet intakt. Ampen har også innganger for fotbrytere (medfølger ikke), med hvilke du lett switcher av og på JC-40s chorus/vibrato, reverb og distortion mens du står på scenen.