Roland Juno-DS76

Synthesizer med 76 tangenter, sampler, 8 Phrase Pads til triggerfunksjon
Roland FA-07

Roland FA-07

Roland AX-EDGE White

Roland AX-EDGE White

Vare nr.
114131
Pris inkl. mva kr 10 530,00
Lagerstatus: På lager

76-tangenters performance synth, med flotte lyder og intuitiv operasjon, for band som vil utvide sine musikalske bredde.
For en kommende musiker eller et ambisiøst, nytt band går livet i hundre. Mens du løper mellom bandøvelser, studioinnspilling og konserter, har du ikke tid til å knote med en tung, kompleks synth, som er vanskelig å bruke.

Roland JUNO-DS76 er en portabel og moderne synth som henger med på ditt hektiske bandliv. Lett, kompakt og kraftig – dette 76-tangenters instrumentet er alltid klar, med enkel bruk og umiddelbar tilgang til proffe, innebygde lyder, som lar deg skape eller fremføre musikk hvor som helst, i studioet eller på scenen. Med et utvidet keyboard passer JUNO-DS76 perfekt for å spille kompliserte arrangementer med flere lyder splittet utover brettet.

Nøkkelfunkjsoner:

 • 76-tangenters anslagsfølsomt keyboard med synth action
 • Compakt og lett (6,9 kg) for enkel transport og rask opprigg
 • Spilleklart instrument med proffe lyder, utvidede performance-detaljer, batteridrift og intuitiv navigasjon
 • Umiddelbar tilgang til essensielle lyder i proffkvalitet for bandopptredenere, f.eks. akustiske og elektriske piano, orgel, synther og andre scenefavoritter
 • Wave expansion slot gjør det mulig for brukere å laste ned nye samples og patcher, gratis tilgjengelig fra Rolands Axial nettsted
 • Sample import-funksjon, for å spille egne WAV-filer på keyboardet
 • Støtte for multi-sample import for å lage komplekse, uttrykksfulle lyder
 • JUNO-DS Tone Manager og Librarian software for å editere og håndtere keyboardets lyder fra din computer
 • Enkel lydmanipulering og editering med hendige knapper og slidere
 • Åtte Phrase pads for å trigge samples og audio-låter lagret på USB-minne
 • Mikrofoninngang og dedikert Reverb, Vocoder og Auto Pitch-effekter for imponerende vokal
 • Intuitiv åttespors pattern sequencer med non-stop recording for å raskt utvikle låtideer
 • USB audio/MIDI og DAW kontrollmodus

Uttrykk deg selv med proffe lyder og utvidet keyboard
For å utvide ditt musikalske uttrykk på scenen trenger du det riktige instrumentet JUNO-DS76 er utstyrt med et svært omfattende utvalg proffe, spilleklare, lyder for alle sjangre, og kommer med et nydelig 76-tangenters keyboard for å virkelig få maksimalt ut av din sceneopptreden. Det brede keyboardet gjør det enkelt å splitte lyder utover brettet, f.eks. å spille orgel eller synth-lyder med høyre hånd mens du spiller bass med venstre. Tangentene er også litt lenger enn på et standard synth-keyboard, og gir en myk, konsistent, spillefølelse – uansett hvor på tangenten du trykker den ned.

Du vil eie scenen, være en hit i studio – eller helt enkelt spille på gata.
Når bandet ditt er klart for å erobre verden, finnes det ingenting verre enn en tungvindt synth som holder deg tilbake i øvingsrommet. Fra scenen til studioet og tilbake igjen, den strømlinjeformede JUNO-DS76 er klar til å ta deg dit du ønsker. Med et kompakt og lett design skapt for rask opprigging er denne synthen som skapt for deg med en hektisk kalender; for eksempel når du må beinfly fra en bandøvelse i siste liten til den veldig viktige gigen for bandet, for så å måtte reise til andre siden av byen for et studioopptak på kvelden. Klubber, puber eller til og med gatekonserter. Alt er mulig på grunn av batteridrift. I en industri som beveger seg lynraskt, holder JUNO-DS76 deg helt i forkant av feltet.

I et stort utvalg proffe lyder finner du umiddelbart den riktige.
Det er frustrerende når bandet bestemmer seg for en ny sang i settet og du ikke kan finne riktig lyd i synthen din. JUNO-DS76 har de proffe lydene du trenger innebygd, uansett hvilken sjanger du blir utsatt for. Velg dine favoritter umiddelbart fra ni kategorier, med mer enn 1000 lyder som inkluderer akustiske og elektriske pianoer, orgel og synth. Her finnes nok valg til å dekke enhver musikalsk stilart eller sjanger. I tillegg er den kompatibel med alle lydene fra forrige generasjons JUNO-Di. Bare tenk på en lyd, og vipps så har du den – med JUNO-DS76.

Skap din egen signaturlyd med intuitiv, hands-on editering.
Noen synther lar deg bare holde deg til fabrikkinnstillinger, som kan gjøre musikken din litt generisk. Men JUNO-DS76 er helt åpen, og gjør det mulig å sette din unike, kreative, visjon ut i livet. Den lar deg finne og hente fram proffe lyder umiddelbart. Og selv om dette skulle være din første synth noensinne, er det enkelt å dykke ned i et arsenal av justerbare parameter og utvikle din egen stemme. Velg performance-modus,, du kan lage avanserte lyder som å legge strykere under et akustisk piano, eller orgel, på høyre hånd, mens du har bass på venstre. Skap og rediger patcher raskt, og form lydene mens du spiller, med hands-on kontroller. Du kan også koble til expression-pedaler via inngangene på baksiden, for å ta opptredenen din til neste nivå.

Hold lydbildet ditt oppdatert med nye, nedlastbare lyder.
Etter hvert som bandet ditt blir eventyrlystent og spillingen din utvikler seg, er det vitalt å ha en synth som holder følge med dine ambisjoner. JUNO-DS76s innebygde lyder og redigeringsmuligheter er bare begynnelsen – dette moderne instrumentet støtter også utvidelse av det interne sampleminnet via USB, slik at du får de beste synthlydene fra nettet rett ned i synthen. Det er enkelt å komme seg i gang, det allsidige lydsettet EXP-06 Studio Collection ligger ferdig lastet inn i wave expansion slot-en. Du kan velge favoritter mellom mer enn 1000 EXP patcher som er tilgjengelige som gratis nedlastinger fra Rolands Axial nettsted. Her vil du finne akustiske piano samlinger, world instrumenter, studio-standarder, perkusjon og loops – alt i topp kvalitet. Det er også mulig å laste inn WAV-filer fra ditt eget lydbibliotek, og spille disse fra keyboardet. Ved å bruke det gratis JUNO-DS Librarian softwaret kan du enkelt holde styr på din voksende samling av lyder fra computeren din.

Ha det gøy mens du jammer med deg selv med backing-spor bestående av realistiske trommer-, gitar- og bass-lyder.
Ikke la det at dine bandkompiser ikke har tid til å øve stoppe deg fra å forbedre ferdighetene dine i en jam session. Ved å bruke JUNO-DS76s åtte Phrase Pads, kan du legge umiddelbare beats under ditt keyboard-spill, eller kopiere MP3/WAV audio data til USB minnet og spille sammen med backing med fullt band. Når showet ditt trenger mer dynamikk, fungerer Phrase Padene også som en live sampler. Bare last inn alt fra lydeffekter til loops i dem, og trigg disse med en rask berøring i løpet av giggen.

Åtte spors pattern sequencer tar deg fra en liten ide, til en ferdig sang.
Når inspirasjonen til å skrive sanger treffer deg, gjelder det å fange den raskt, og komplisert utstyr kan ødelegge momentumet. Enkel-i-bruk-synthen JUNO-DS76 er låtskriverens beste venn – når du har en ide til en låt eller et beat, kan du enkelt fange og utvikle denne ved hjelp av den innebygde pattern sequenceren. Denne intuitive non-stop maskinen, vil ikke avbryte din kreative flow, og lar deg bygge opp fulle arrangementer med mange lyder på et øyeblikk. Det er et førsteklasses verktøy for livespilling også, og den lar deg forbedre opptredenen med backing-tracks som du har laget på forhånd, eller on-the-fly looping.

Stå ut fra mengden med unike vokaleffekter.
Om du er soloartist eller singer/songwriter vil du elske JUNO-DS76s mikrofoninngang. Denne gir deg flotte vokallyder, uten at du må dra rundt på ekstra utstyr. Det finnes en dedikert vokal-klang, pluss Auto Pitch, for å synge med “steppet” elektronisk vokaleffekt, som er så populært i dagens musikk. Den innebygde vocoderen er inspirerende, den lar deg synge inn i en mikrofon og kontrollere lyden og pitchen ved hjelp av lyder spilt på keyboardet.

Alt du trenger for å koble til din DAW og starte å lage musikk.
Som en moderne musiker får du mest ut av din innspilling ved hjelp av en DAW. JUNO-DS76 har alt du trenger for å integrere med din computer og ditt produksjonssoftware, uten at du trenger noe annet utstyr. Det integrerte USB-interfacet gir en solid front end for mobile eller faste studiooppsett, og lar deg spille inn MIDI og audio, inkludert lyd fra keyboardets mikrofoninngang. Det er også et dedikert DAW kontrollmodus for å styre ditt musiksoftware fra synthens frontpanel. Det har aldri tidligere vært så enkelt å få låtene dine ferdig og klare for utgivelse, som det er med JUNO-DS76.

Keyboard
76 keys (with velocity)
Sound Generator
Maximum Polyphony
128 voices
Parts
16 parts
Preset Memory
- Patches: Over 1200 
- Drum kits: Over 30 
- Performances: 64
* GM2 compatible sounds are included.
User Memory
- Patches: 256
- Drum kits: 8
- Performances: 128
- Favorites: 100
Wave Expansion Slots
1 slot
* The wave expansion slot is rewritable internal waveform memory. You can download data from the Axial sound library site and write it via a USB flash drive into the JUNO-DS's internal wave memory (slot).
Sample Import Function
File Format
Audio file: WAV (44.1 kHz, 16 bits)
Supports multi-sample (System Program Ver. 2.00 or later, with JUNO-DS Tone Manager)
Effects
- Multi-effects: 3 systems, 80 types
- Chorus: 3 types
- Reverb: 5 types
- Mic input reverb: 8 types
Audio File Player Section
File Format
Audio file: WAV, AIFF, MP3
Others
Rhythm Pattern
Preset: 30 groups x 8
Arpeggio
Preset: 128
Controllers
Pitch bend/Modulation lever
Control knob x 4
Level slider x 4
Multicolor pad x 8
Display
Graphic LCD 256 x 80 dots
External Storage Device
USB flash drive (supports USB 2.0 Hi-Speed flash memory)
Connectors
PEDAL HOLD jack
PEDAL CONTROL jack
MIC INPUT jack: 1/4-inch phone type
EXT INPUT jack: stereo miniature phone type
OUTPUT jacks (L/MONO, R): 1/4-inch phone type
PHONES jack: stereo 1/4-inch phone type
MIDI connectors (IN, OUT)
USB MEMORY port
USB COMPUTER port (supports USB MIDI/AUDIO)
DC IN jack
Power Supply
DC 9 V: AC adaptor or rechargeable Ni-MH battery (AA, HR6) (sold separately) x 8

* Battery life for continuous use (differs depending on the conditions of use)
Rechargeable nickel metal hydride batteries: approximately 5 hours (when using batteries having a capacity of 1900 mAh) (approximately 4 hours if USB flash drive is connected)
* Carbon-zinc or alkaline batteries cannot be used
Current Draw
600 mA
Accessories
Owner's manual
Leaflet “USING THE UNIT SAFELY”
AC adaptor
Power cord
Options (sold separately)
Keyboard stand (*1): KS-18Z, KS-12
Pedal switch: DP series
Expression pedal: EV-5
USB flash memory (*2)

*1 When using the KS-18Z, ensure that the height of the unit is one meter or lower.
*2 Use USB Flash Memory (supports USB 2.0 Hi-Speed Flash Memory) sold by Roland. We cannot guarantee operation if other products are used.
Size and Weight

Width
1,231 mm
Depth
311 mm
Height
102 mm
Weight (excluding AC adaptor)
6.9 kg
Flere produkter fra Roland
 1. Roland SP-404A
  Roland SP-404A
  Pris inkl. mva kr 6 550,00
 2. Roland SH-01A
  Roland SH-01A
  Pris inkl. mva kr 5 030,00
 3. Roland TR-08
  Roland TR-08
  Pris inkl. mva kr 4 900,00
 4. Roland VT-4
  Roland VT-4
  Pris inkl. mva kr 3 100,00
 5. Roland Fantom-8
  Roland Fantom-8
  Pris inkl. mva kr 46 860,00
 6. Roland Fantom-7
  Roland Fantom-7
  Pris inkl. mva kr 43 340,00
 7. Roland Fantom-6
  Roland Fantom-6
  Pris inkl. mva kr 41 000,00