Roland Jupiter-Xm

Komplett, superportabel idémaskin
Roland Jupiter-X

Roland Jupiter-X

Vare nr.
116386
Pris inkl. mva kr 17 570,00
Lagerstatus: På lager

JUPITER STIGER OPP
Siden JUPITER-4 ble lansert i 1978 har JUPITER-navnet markert høydepunktet for Rolands lyd og spillbarhet. Roalnds synthesizere med JUPITER-navnet inneholder de mest avanserte lydteknologiene, er suverene i spillbarhet og er laget av førsteklasses materialer.

JUPITER-Xm kombinerer klassisk Roland-design og førsteklasses konstruksjonskvalitet med en kraftig ny synthmotor. Den gjenskaper nøyaktig ettertraktede instrumenter fra vår lange historie med sjangerdefinerende lyder. Og med flere lag, massevis av polyfoni, og avansert hands-on-kontroll kan du skape enorme, rommelige lyder som har like mye gnist som de er varme og punch.

Komplett, superportabel idémaskin.
JUPITER-Xm kan komme til å redefinere det du tror at en synthesizer kan være. Den har et univers av lyder som utvides hele tiden. Den kan jamme med deg, inspirere deg og fange opp idéene dine. Den kan tas med omtrent overalt og den trenger ingen kabler eller ledninger for å fungere - ikke engang til strøm. JUPITER-Xm er et fullstendig elektronisk produksjons- og framføringsmiljø som du kan slenge under armen. Hvor du velger å ta den med er helt opp til deg.

Klassisk analog til vintage digital Og enda lengre.
JUPITER-Xm er utstyrt med vår aller nyeste lydmotor, som kan forvandle seg til legendariske synther fra den lange historien vår med sjangerdefinerende lyder. Den er så fleksibel at den kan reprodusere de svært ettertraktede analoge klassikerne våre, slik som JUPITER-8, JUNO-106 og SH-101, i tillegg til digitale maskiner slik som vintage XV-5080 og moderne RD-pianoer. Du får også mange av Roland trommemaskiner som er grunnlaget for elektronisk- og dancemusikk, slik som TR-808, TR-909, CR-78 m.fl. Den er som et studio fylt med vintageutstyr, med moderne muligheter og avansert synthmotor slik at du kan utforske ukjent terreng i lydlandskapet.

Intelligent. Inspirerende.
Trenger du noe fantastisk, raskt? JUPITER-Xms I-Arpeggio er neste generasjons arpeggiator og den bruker kunstig intelligens til å ikke bare akkompagnere deg, men også inspirere deg. I-Arpeggio bruker inputen din - toner, rytmer, fraser - og lager passende trommepartier, basslinjer, akkorder og arpeggiolinjer. Den fungerer på hver av de fem delene i JUPITER-Xm samtidig, og genererte patterns kan tilpasses og til og med eksporteres til DAWen din. Dette er ikke backingtracks “på boks”, det er intelligent genererte beats og fraser som gir energi til liveopptredener og pulveriserer skrivesperrer.

Finn “sweet spotene”.
I tillegg til det informative displayet har JUPITER-Xm en mengde store, komfortable knotter, slidere og knapper. De kjennes solide og presise og gir utrolig smidige sweeps og subtile endringer. Og med den dedikerte effektseksjonen og raske bytte mellom synthlag kan du umiddelbart ta kontroll over hvilket som helst aspekt ved en lyd. Denne naturlige, hands-on kontrollen gir deg følelsen av å strekke deg inn og ta på lyden, og forme den slik at du finner de perfekte innstillingene for akkurat dette øyeblikket.

Polyfoniens kraft.
JUPITER-Xm kan legge opptil fem deler oppå hverandre, fire for synther og en for trommer. Motoren kan drive flere autentiske Roland-klassikere, slik som JX-8P eller JUPITER-8, med nok polyfoni til å produsere tykke klag og komplekse bakgrunnsdeler. Skap den perfekte bass- og lead-splitten med en SH-101 og JUNO-106, legg på et rikt RD-piano med fyldige JX-8P-strykere, eller lag et monsterstack av JUPITER-8-synther.

Bygget for å vare. Laget for å spilles.
JUPITER-Xm finner seg til rette både i et personlig studio, et profesjonelt studio eller i et turnéoppsett. Det kraftige metallet og de førsteklasses komponentene betyr at den tåler belastningen av liveopptredener, og alltid kjennes solid og presis. De balanserte tilkoblingene av høy kvalitet, mange performance-kontrollere og flere pedalinnganger gjør at JUPITER-Xm er klar for enhver situasjon.

The freedom of wireless.
Med JUPITER-Xm har du friheten til å skape, produsere og dele din musikk uten kabler og annet rot. Den kan brukes i timesvis med batterierdrift, har kraftige høyttalere som også kan spille av musikk via Bluetooth, og du kan kontrollere softsynther på din PC/MAC og iPad via Bluetooth MIDI. Du kan jamme sammen med backing tracks, skape helt nye spor, mikse interne synther med softsynther – uten å bruke en eneste kabel.

Så portabel. Så spillbar.
Alt for ofte må du ofre spillbarhet og uttrykk for noe som er enkelt å ta med seg. JUPITER-Xm har en perfekt balanse mellom et helt nytt og slankt tangentbrett med 37 toner, som redefinerer hva et kompakt tangentbrett kan være. Lite behøver ikke bet dårlig, og med JUPITER-Xm får du solide, responsive tangenter og tre fulle oktaver på samme plass som vanligvis rommer mye mindre.

Hardware. Programvare. Hvor som helst.
Ingenting slår et dedikert instrument laget for hands-on lyddesign eller for å sette fart på inspirerte framføringer. Men programvare gir deg et romslig interface for detaljert redigering, integrasjon med DAW-en din, og muligheter til å skape overalt. Med ZENOLOGY Pro og tilgjengelige Model Expansions kan du designe lyder i programvare som kan brukes i den selvstendige JUPITER-Xm-enheten din, eller bruke foretrukne hardwarelyder i DAW-prosjektene dine. Denne sømløse og fleksible arbeidsflyten, som gjøres mulig ved hjelp av det allsidige ZEN-Core syntesesystemet, gjør at lydene dine er klare når som helst og hvor som helst du trenger dem.

Evigutvidende.
JUPITER-Xm er en del av en utvidbar plattform som oppdateres med nytt innhold etterhvert som det blir tilgjengelig. Del lyder mellom ZENOLOGY, Model Expansions og andre ZEN-Core-kompatible enheter, eller del Scener med andre brukere av JUPITER-Xm eller fullversjonen JUPITER-X.

Keyboard
37 Keys (compact type with velocity)
Sound Generator
ZEN-Core
Various MODEL sound generators
Parts
5 parts (Play part: 4, Rhythm part: 1)
Tones
Preset tone: 4,000 or greater
User tone: 256
Drum Kit: 90 or greater
Scene
256
Effects
Multi-Effects: 4 systems, 90 types
Part EQ: 5 systems
Overdrive
Reverb: 7 types
Chorus: 4 types
Delay: 5 types
Mic NS / Comp
Master EQ / Comp
Arpeggiator
I-ARPEGGIO (Multi parts arpeggiator with playing detection)
Arpeggio Parts
5 parts
Controllers
Pitch Bend Wheel
Modulation Wheel
Assignable Slider x 2
Assignable Switch x 3
Bluetooth
Ver 4.2
Profile Support: A2DP (Audio), GATT (MIDI over Bluetooth Low Energy)
Codec: SBC (Support to the content protection of the SCMS-T method)
Display
Graphic LCD 128 x 64 dots
Speaker Amplifier Power Output
4 W x 2
Speakers
Full range (3.5 x 8 cm) x 2
Tweeter 2 cm x 2
Connectors
HEADPHONES jacks: Stereo miniature phone type (front), Stereo 1/4-inch phone type (rear)
MAIN OUT jacks (L/MONO, R): 1/4-inch phone type
MAIN OUT jacks (L, R): XLR type
MIC INPUT jack: 1/4 inch phone type/XLR type
AUX INPUT jack: Stereo miniature phone type
HOLD PEDAL jack
CONTROL PEDAL jack
MIDI connectors (IN, OUT)
USB COMPUTER port (AUDIO/MIDI)
USB MEMORY port
DC IN jack
External Memory
USB Flash drive (sold separately)
Power Supply
DC 12 V: AC adaptor or rechargeable Ni-MH battery (AA, HR6) (sold separately) x 8
Current Draw
1,500 mA
Accessories
Owner's manual
Leaflet "USING THE UNIT SAFELY"
AC adaptor (PSB-5U)
Power cord
Options (sold separately)
Pedal Switch: DP series
Expression Pedal: EV-5
USB Flash drive (*)

* Use a commercially available USB flash drive. However, we cannot guarantee that all commercially available USB flash drives will work.
Size and Weight

Width
576 mm
Depth
308 mm
Height
93 mm
Weight (excluding AC adaptor, Batteries)
4.4 kg

Flere produkter fra Roland
 1. Roland Fantom-6
  Roland Fantom-6
  Pris inkl. mva kr 41 000,00
 2. Roland TR-08
  Roland TR-08
  Pris inkl. mva kr 4 900,00
 3. Roland Juno-DS76
  Roland Juno-DS76
  Pris inkl. mva kr 10 530,00
 4. Roland Fantom-7
  Roland Fantom-7
  Pris inkl. mva kr 43 340,00
 5. Roland SH-01A
  Roland SH-01A
  Pris inkl. mva kr 5 030,00
 6. Roland SP-404A
  Roland SP-404A
  Pris inkl. mva kr 6 550,00
 7. Roland Fantom-8
  Roland Fantom-8
  Pris inkl. mva kr 46 860,00